![]() |
Re: Constanta - Accidente
pe aurel vlaicu la peco star 2000 accident un tir a dat peste o fata de 18 ani pe trecere..nu se stie daca scapa..... dupa 30 minute in km4-5 un pusti de 16 ani am inteles cu un R6 la peste 200km/h mort pe loc dupa ce a intrat intr`un logan care vira la stanga pe banda continua .. si copliu de 12 ani din logan nu are prea multe sanse
|
unde dracu prinzi 200 la ora in 4-5 ?
oricum kamikaze shau 8-| si la 16 ani cu R6 ... wtf L.E deja au aparut poze pe facebook cu tipu...mergea la sala cu noi ma ;) are mai mult de 16 |
spre pod din 4-5 e soseaua buna ...are unde sa ii dea...
|
Ceva nu se leaga.
Ori nu stiu eu ca Aurel Vlaicu e in 4-5, ori presa amesteca treburile. Aici scrie ca accidentul cu motorul s-a petrecut pe Aurel Vlaicu. Si zice ca copilul din logan avea 9 ani... si a fost nasol. http://www.reporterntv.ro/stire/acci...-aurel-vlaicu# Oricum ar fi, ma lasa rece. Pe baiatul cu motorul nu cred ca il ajuta cu ceva ca o sa-l judece cineva sau o sa-l inchida pe conducatorul de Logan. |
pai da aurel vlaicu este in 4-5 :twisted:
|
A,da. Cand aud Aurel Vlaicu ma gandesc la alta zona. Cu ocazia asta descopar o parte a orasului pe care nu prea o cunosc. Scuze de offtopic.
|
cum arata loganu :-| :-o
pai a avut peste 100 lejer... Naspa de pusti...si-a facut`o cu mana lui. Ala cu loganu o sa scape bazma curata ca asta nu trebuia sa fie pe sosea fara permis. N-as vrea sa stiu ce e in sufletu parintilor care i-au cumparat frumusetea de r6 |
Quote:
restu ... Doamne ajuta... |
acum 1 ora la far...un tip cu un passat a intrat in alt passat...
Unu a incercat sa faca stanga...pe rosu...celalalt pe verde si bum!!! |
acum 1 ora la far...un tip cu un passat a intrat in alt passat...
Unu a incercat sa faca stanga...pe rosu...celalalt pe verde si bum!!! |
1 Attachment(s)
Pe langa Harsova. Nu stiu nimic.
|
au vrut să vadă care este mai bine întretinută :)))
|
Quote:
|
E bine ca au scapat, vazusem niste paturi pe jos pe acolo si nu credeam ca..
|
Nu stie nimeni nimik despre accidentul de pe varianta pe langa tonis cu dacia aia facuta acordeon ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning