![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
bine k mia-ai zis k io km practic mersu asta....
|
Mie mi-ai dat, Bogdan :D. Oricum , mi-au prins bine ! Multam fain !
|
ce ti-a dat bogdan mah?.....ia sa-mi dea si mie!....da bogdane si me te rog eu mult...........
|
Uita-te cateva pagini ( cateva mai multe ) in urma, la "Discutii despre masini" . Am avut niste nelamuriri cu Diesel-ul si Bogdan mi-a dat niste link-uri
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=628 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=629 |
unde mergeai Tre sambara seara? :P
|
a fost la buc la bowling! a umplut cu taz microbuzu si au plecat ;)
|
bogdane...vineri...knd am dat tura aia de orash frumoasa...sau joi nu mai tin minte exact...am auzit k erai sa "zobeshti" un tico verde;)...ce naiba ai fakut...tico e mic....e ushor de evitat:)...kred:D
|
da, veneam de la bowling. te grabeai?
tazule NU ma mai urc la volan cu tine in dreapta! |
Quote:
|
aha..am vazut ca erai cu masina plina... dar nu stiam cu cine.... am crezut ca familie..ceva de asta nu am oprit...am mers putin usor sa vad daca vii mai aproape..dar cand am vazut ca nu vii, am plecat si m-am gandit ca esti cu familia... bowling la Buc? dar la Paulesti ce are?
Kraven...cand?? nu stiu despre ce vorbesti... care tico? where the fuck? unde era... da un PM. chiar nu stiu... in tura aia eu am mers putin. de la Omnia la Pta Mihai viteazul... |
la lmv...noi veneam dinspre sud si ne duceam spre koltz...si exact la intersectie/statie autobuz...asha mi`au zis aia..akuma....pm...
|
nu am fost eu. eu veneam dinspre colt, intyreaba pe cine era acolo ca am ajuns si am intrebat de voi si am plecat catre sud..si la omnia in fata v-am vazut caveneati dinspre sud si am intors in intersectie la Centrel si v-am ajuns pe la 7 etaje si m-am dus inspre N dupa skama si tre. deci nu am ajuns la LMV.
|
inseamna k am inteles yo zona greshit...dupa posta in fatza sau mama masii....tb e k mie mi`a zis si nr de la mashina...si l`a km zis bine:)eah..orikum nu s-a intamplat nik...aia e:)
|
da...dar eu nu stiu de nici un tico... plm....cine stie.... bine ca nu s-a intamplat nimic...desi mai mi-ai zis o data faze de genul atsa si eu un stiu despre cei ai vb..sigur tu stii nr meu de la masina? :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning