![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
bogdan te intereseaza o masca de renault 12?
|
Quote:
|
ce se mai aude de dacia asta deosebita bogdane?
|
masina e bine in garaj ... cu 10j in asteptare.. aceeasi stare ca la 4td.. dar sub prelata..
|
sa inteleg ca orizontalele nu s-au mai montat pe ea :confused:
|
Quote:
Pentru montajul lor imi mai trebuie sa modific galeria cea noua de evacuare,tot cu serpisori dar mai performanta8)..trebuiesc redesenate putin traseele..:rolleyes2 La momentul oportun pasajele aripilor fata-spate vor fi modificate pentru 7,5J pe fata si 9J pe spate, ambele cu ET-uri mici (jantele de pe urs);) In rest, sta bine la garaj:-) |
Niste poze cu dacia ne poti pune si noua sa o mai vedem ????????????????????????????????????????????:oops:
|
mai aveam putin si adormeam la tine pe topic :yikes: superba masinuta , tot respectul pentru munca depusa :2gun: a iesit o bijuterie de masina ;) ;) ;) 8)
|
Quote:
Vrei sa pui borbet A pe gorini? Ar fi ceva mai aparte.. Pe urs ce jante vei pune? |
Deci se pare ca nu mai stie nimeni nimic de Dacie ?????????(NYG)
|
Rabdare......va reveni si vremea ei!nu acum insa...
|
Quote:
Ideea e ca acum prefer sa ma ocup de masina cu care merg zi de zi si cu care fac si drumuri inafara si de aceea ea este prioritara acum;)..atata tot, in rest nu se intampla nimic rau cu Dacioara..va revenii in actualitate de indata ce aduc Bmw-ul la nivelul la care sa-mi placa f mult; asa sunt eu,perfectionist in materie de masini..nu pot sa merg cu o masina pe strada doar ca sa-mi fac treaba..trebuie sa-mi si placa cum merge si cum arata8) quick-silver, pe masina acum sunt 4 jante de tabla pe 14'';)..la ea voi lucra pasajele pentu jante f late, dar nu stiu inca daca le va imprumuta pe cele de la urs sau daca am sa-i caut unele de 8-9 J special pentru ea..vom vedea si cum vor venii banii:rolleyes2 N-am mai pus poze pentru ca masina nu a mai iesit din garaj si acum e si desfacuta pe la motor in pregatirea orizontalelor;)..aveti rabdare:-) |
Au inceput lucrarile??
|
Quote:
Multumesc Georgica:-) Masina nu a fost, este in continuare..aveti incredere si rabdare, nu am abandonat-o;) |
Pune si tu rotile de pe Urs, fa-i cateva foto mai "artistice" si o bagi la loc sub prelata apoi. E pacat sa stea la umbra cat e ziua de lunga... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning