Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

wow-ar 03-07-10 10:48

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Cipri nici eu nu pot sa vin la Satu mare sper sa gasesti pe altcineva:sad:

frumoasa intalnirea...si ms pentru poze Lili

Alin Puma 03-07-10 11:31

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Frumoasa intilnire si poze la fel , multumim Lili , regret ca nu am fost dar stringem bani pentru Satu Mare

Black Pearl 03-07-10 13:12

Bne faceti Aline, macar au si cei din Arad sustinatori in public.
Sper sa faceti cateva poze cu cei care ne reprezinta la Satu Mare sa vedem si noi macar in poze, atmosfera de la concurs.

baubau_arad 03-07-10 13:44

Lili multumim de poze
Da ce fata de peste am acolo unde sunt cu gura deschisa
Arat ca dreacu

Black Pearl 03-07-10 15:08

Cu placere :-)
:D:D hai ca tot tu esti si acolo, stim noi cum esti in realitate.
Mie mi-a placut f mult poza mai ales ca te-am surprins intr-un moment in care nu te agitai prea tare si am reusit sa te prind clar in poza, oricum te minunai pe ceva...:twisted:

rudolf.s 03-07-10 15:15

Spre rusinea mea nu am reusit sa retin nici numele nici userul colegului cu Ford-ul Mondeo alb AR87PIR. Ma puteti ajuta cu o metoda de contact?

wow-ar 03-07-10 17:33

se numeste Ioji si daca doresti iti fac rost de un numar de telefon.;)

cipri-vkt 03-07-10 17:56

Alex nu te-ai intalnit cu asta la ghioroc?:lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=3JbyIy6GYco

wow-ar 03-07-10 19:56

Quote:

Originally Posted by rudolf.s (Post 3490226)
Spre rusinea mea nu am reusit sa retin nici numele nici userul colegului cu Ford-ul Mondeo alb AR87PIR. Ma puteti ajuta cu o metoda de contact?

ai numarul pe pm;)

rudolf.s 04-07-10 00:58

Am primit, multumesc!

cipri-vkt 05-07-10 14:50

felicitari pt gasca din arad care s-a dat la satu mare si in special pt costel care a fost nevoit sa duca o "batalie" inegala;)

NEo007 05-07-10 15:07

Spune-ne te rog cine a fost din Arad si ce timpi au scos :)
Eu am luat 10 la disertatie :lol: :D

Alin Puma 05-07-10 15:10

felicitari celor din Arad care au participat la curse sau la show (Ramo) inca o data FELICITARI

Costel daca lasai ambreajul ma-i repede cistigai cursa oricum felicitari

brummy 05-07-10 15:37

:lol::lol::lol: cam greu cursa cu fostul red-rocket :))
Costel a scos 14.2
Tristan 13.8
Eu 15.5
Pista nu a avut aderenta dar in rest a fost fenomenal.. m-am dat pana am ramas "aproape" fara cauciucuri

PinkProbeLady 05-07-10 15:53

2 Attachment(s)
Felicitari tuturor particiopantilor. Felicitari, Costel,Tristan,Brumy ;)!

Sorin a luat locul 2 la clasa S3 cel mai bun timp fiind 13,9
Probele si-a luat 3 cupe.

A fost un eveniment superb. Ceva rar vazut. Ne-am simtit bine. Admosfera, civilizatie! La partea de expo jurizarea a fost foarte bine pusa la punct, ne-am putut descrie fiecare masinile, au fost jurizate in detaliu toate linile masinii toate accesorile montate (a fiecarui masini in parte). Superb ce mai, tot respectu Drag Racing.

All times are GMT +2. The time now is 02:03.

- Copyright 2026 4Tuning