Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

MarianBC96VIC 19-04-08 15:53

Re: accidente in bacau

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1492645)
salutari marian si bun venit intre noi.
despre fugarelile de pe centru, crede-ma, nu cred ca-i gasesti aici pe cei cu care te intreci, aici oamenii au depasit stadiul asta de ceva vreme...
noi ne laudam altfel ;)

faptul ca am zis "fugareli", nu m-am referit la faptul ca vezi doamne sunt un maniac al vitezei...am zis asa pur si simplu...cu gandul ca ii voi gasi aici pe cei cu care poate ne-am facut o familie, a celor care stau pe centru cu masinile...

Bmw_Rulllzzz 19-04-08 16:43

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

sa inteleg ca faci parte dintre cei care isi plimba masina de la statuie si pana la policlinica. hmm....cam naspa....nu cred ca e vreunu' din "familia de pe centru" pe aici.
btw.....aici este cu totul un alt topic. de ce se discuta aici? n-ar fi mai bine sa muti discutiile pe cafenea aleks ?

aleks 19-04-08 18:21

mutat tot pe cafenea...

MarianBC96VIC 19-04-08 22:18

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1493066)
sa inteleg ca faci parte dintre cei care isi plimba masina de la statuie si pana la policlinica. hmm....cam naspa....nu cred ca e vreunu' din "familia de pe centru" pe aici.
btw.....aici este cu totul un alt topic. de ce se discuta aici? n-ar fi mai bine sa muti discutiile pe cafenea aleks ?

nu PYM...m-ai inteles gresit.Pe centru ma simt cel mai bine...nu la figuri,nici impresii!!! cu 40 la ora senzatie majora!!

katanyo 20-04-08 00:56

Quote:

Originally Posted by MarianBC96VIC (Post 1492462)
Katanyo...tu cu ce mashina te plimbi? poate ne-am "fugarit" pe centru si nu ne stiam!!! pe mine ma gasesti pe centru!!! cand ma vezi da-mi un flash :))

Nu se stie ...dar asta o faceam demult ...acum sunt calm si nu mai fac de astea ....masina e la AVATAR ,....dar sa stii ca am sa tin cont si am sa iti dau FLASH daca am sa te vad .....Bafta Multa ...;)

Gabuzu 20-04-08 20:24

Salutare :D mai baieti va urez un Paste Fericit si nush multa sanatate :D, mai e o saptamana pana la paste dar vam zis de pe acu :p .. va las o lunga perioada de timp ( ft lunga) :( :cry: ...... poate am sa revin cu ceva nou(ceva cu motor :lol: ) :D cam atat :D multa bafta la toti ...

Ceva despre bacau niste poze :p http://Gabuzu.wordpress.com

EDC_cip 21-04-08 00:02

1 Attachment(s)
rog ca bacaoani sa ne fie alaturi pe data de 25 aprilie la ora 18 in parcare de la stadion (piatra neamt) macar cei care au fost alaturi de noi si la onesti ms ;);)

D0ryN 21-04-08 06:35

totusi a luat cineva revista 4tuning ca eu tot nu am gasit_o...:???:

MarianBC96VIC 21-04-08 10:33

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1493658)
Nu se stie ...dar asta o faceam demult ...acum sunt calm si nu mai fac de astea ....masina e la AVATAR ,....dar sa stii ca am sa tin cont si am sa iti dau FLASH daca am sa te vad .....Bafta Multa ...;)

bine katanyo...drum intins si fara probleme!!! ne vedem in trafic.succes

Fram 21-04-08 11:56

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1492645)
salutari marian si bun venit intre noi.
despre fugarelile de pe centru, crede-ma, nu cred ca-i gasesti aici pe cei cu care te intreci, aici oamenii au depasit stadiul asta de ceva vreme...
noi ne laudam altfel ;)

facem drift :)))

MarianBC96VIC 21-04-08 11:59

Quote:

Originally Posted by Fram (Post 1494859)
facem drift :)))

facem facem...doi pashi inainte,si doi inapoi...asta-i drifturoasa...se joaca pe la noi :))

Fram 21-04-08 12:01

merge careva la piatra pe 25 ? sau mai facem un ""folbal"" ? :))

Al3xxx 21-04-08 14:52

Quote:

Originally Posted by Fram (Post 1494865)
merge careva la piatra pe 25 ? sau mai facem un ""folbal"" ? :))

mergem la piatra
la fotbal mergem miercuri sau joi sa vedem cum prindem loc

Acc3l3ratoR 21-04-08 15:04

parca as merge...:rolleyes2

JUPAN_EMY 21-04-08 19:00

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1487871)
Da, clar ... te apreciaza neconditionat. :lol::lol::lol:

Mie mi-a zis ceva de mama :evil::rolleyes2:lol::lol::lol::lol:

DA de ce nu spuneti nimic de asta mai baieti ? ... Sa il prinda nanashu' ... s-apoi daca nu v-o place shi i-om fashi noi ... las pi mini... :)

All times are GMT +2. The time now is 00:48.

- Copyright 2026 4Tuning