Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 03-03-08 14:16

Re: Comentarii lucrari!

spoileru fata e stramb ... janta spate nu e din acelasi unghi cu masina originala ... iar culoarea este ireala ... citeste cateva tutoriale si asteptam lucrari din ce in ce mai bune ... multa bafta ...

MM11AJJ 03-03-08 18:44

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1395852)
- mari - rechinul ala e cam ireal, buza aia nu prea merge & e prea pe burta! bara la rechin e dreapta. oricum e lucrat curat, dar are erori multe ori lucruri care mie nu imi plac!

+10 caractere old car

reme -modificari nu prea sunt dar imi place gj
mafionzoo-meserias mertzan bravo si tie
pikone grila/plasa nu trebuia sa o faci verde in rest frumos

no limits design 03-03-08 22:45

Re: volkswagen-iroc-scirocco-2008 update

Quote:

Originally Posted by PIKONE CJ (Post 1396263)

tare...imi place...ai idei foarte mijto

F.E.A.R 03-03-08 23:09

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1395852)
- mari - rechinul ala e cam ireal, buza aia nu prea merge & e prea pe burta! bara la rechin e dreapta. oricum e lucrat curat, dar are erori multe ori lucruri care mie nu imi plac!

+10 caractere old car

...mdea...imi pare rau sa o spun, dar ai distrus frumusete de masina cu jantele alea si pe geamuri nu strica sa dai cu putin alb...

F.E.A.R 03-03-08 23:21

2 Attachment(s)
...Scion VT...usoare probleme de perspectiva la bara fata :shock:, dar nu am gasit un donor mai potrivit...astept si ceva comentarii daca se poate...bafta all...

no limits design 03-03-08 23:22

2 Attachment(s)
un ursuletz...sorry pentru noise in exces...my bad:lol:

MARI_NSL 03-03-08 23:56

sincer urat frate :shock:

multe selectii colturoase. se vede urat rau pe latereal e plata . parca avea lucrari mai bune :-?

no limits design 04-03-08 08:02

2 Attachment(s)
:rolleyes2 ceva mai bun?

3Xtreme 04-03-08 08:35

arata bine, dar trebuia sa lasi plafonul normal, ca ai facut niste greseli pe acolo si la cauciucuri se vede o urma de soare, dar acolo sunt nori

HoricutzWSR 04-03-08 10:27

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1398087)

spoileru lu domy :) :) :) destul de misto,da` se observa inca vechea culoare a spoilerului :)

VaLeX 04-03-08 11:14

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1398087)

mie-mi da a rechin , decat a ursulet :)
:rolleyes2

MARI_NSL 04-03-08 11:51

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1398391)
:rolleyes2 ceva mai bun?

ai probleme cu selectiile . ori te grabesti ori iti tremura mana :-)

no limits design 04-03-08 12:07

ma grabesc....da nu stiu de ce.....oricum pentru 4tdays am facut ceva frumos....o sa vedeti:P

PIKONE CJ 04-03-08 12:14

volkswagen-iroc-scirocco-2008 -back view

5 Attachment(s)
Attachment 471580Attachment 471581Attachment 471582
enjoy
Attachment 471583Attachment 471584pt cei care au dorit cu plasa neagra ... enjoy

no limits design 04-03-08 12:43

frumos bravo.....

keemo 04-03-08 15:37

arata mai bn cu plasa neagra :lol: e mai diferit ....m-am saturat de ea neagra....
e tare de tot masinutza! bvo, mie imi place....
la vederea din spate, ce strica e emblema pusa aiurea in rest e bine ...bvo !!
bafta !

AdY9005 04-03-08 16:21

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 1398081)
...Scion VT...usoare probleme de perspectiva la bara fata :shock:, dar nu am gasit un donor mai potrivit...astept si ceva comentarii daca se poate...bafta all...

frumos lucrat nu vad greseli ....... ;)

BMWfan 04-03-08 20:18

mie nu imi place culoarea si la plasa mergea niste umbra :)

Manson 04-03-08 22:38

2 Attachment(s)
masina unui foarte bun prieten

MARI_NSL 04-03-08 23:33

ai cateva selectii colturoase . masina nu prea e bine pusa in bgu . parca e bagata in zidu ala . janta spate este un pik mai mare si putin ovala . cred ca trebuia sa fie mai intunecata masina in spate ...

Reme 04-03-08 23:49

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1398744)
mie-mi da a rechin , decat a ursulet :)
:rolleyes2

e ursuletz fi atent la faruri si la bot si la capota si la linia masinii, la geamurile laterale...e urs toata ziua...

Reme 05-03-08 00:22

2 Attachment(s)
@manson - opel vectra - arata misto, parca se ia dupa mine :o janta e aceesi si pe fata si pe spate ;) ferea! lumina vorba lu mari, la janta spate
@pikone - scirocco - arata mai fain asa! buna alegere cu jantele...
@no limits - seria 1 - bun ozn-ul tau...imi place! bravo
@no limits - urs - ursache asta e misto facut, e ireal rau pe lateral, se vede ca e facut pe calc! din bot e bine facut! bv tie!
@FEAR - scion - pragul nu are aceeasi linie cu spoilerul fata, in rest e bine
@zein - seat - cashcaraveta ta arata cam aiurea, jante strambe, culori ireale, folie naspa, mai ai de munca...incepe si tu cu lucruri mai simple si incet incet aprofundezi, incearca mai inati sa pui jantele bine si folia si dup-aia treci la spoilere si eleroane

si ceva din partea mea facut in fuga la facultate cand nu aveam ce face

Manson 05-03-08 01:00

masina e facuta in 10 minute ca idee...:D ca nu e buna calitativ poza

3Xtreme 05-03-08 08:39

modificarile arata destul de bine, chiar dak sunt putine, dar trebuia sa ii scoti semnul de renault si grila. oricum, succes in continuare si sa ne incanti ochii cu operele tale

FunBMW 05-03-08 10:11

My Car

2 Attachment(s)
inca o lucrare....cred eu bunicica....:):lol::lol::D nush zicetimi si voi daca am gresit...ca sa pot corecta :)

no limits design 05-03-08 10:27

4 Attachment(s)
o LUCRARE/zi (doua unghiuri in cazul meu)

HEMI CUDA enjoY

L33L00 05-03-08 11:36

din cate stiu nu ai voie sa "prezinti " masina pt 4t days inainte de 4t days .... anyway nu e cine stie ce , ai multe greseli iar singurele lucruri care sunt cat de cat acceptabile sunt c/p

no limits design 05-03-08 11:48

nu cu masina asta particip....nu te bucura degebaba.... am ceva mai frumos pentru 4tdays...e trimis deja

keemo 05-03-08 15:56

nu prea imi place cuda`u..nush cat de nerabdator erai sa postezi masina...sau sa o termini..te-ai grabit si ai dat-o rau in bara cu bg`u ....e blury si alungit...
diferenta mare de calitatea intre background si reclamele puse de tn...putin noise putea schimba putin situatia...trebuia sa nu te grabesti si sa gasesti un bg` decent...restul masinii nu o comentez...
felicitari ptr munca depusa, ca stiu cat de mult se lucreaza o masina din 2 unghiuri !
bafta !

MARI_NSL 05-03-08 16:15

2 Attachment(s)
ceva rapid si simplu :-)

keemo 05-03-08 16:23

masina e buna....refs`urile laterale lasa de dorit...reflexii de rasarit/apus de soare ... intr-o hala sau ce mama ei e.....

MARI_NSL 05-03-08 16:25

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1402241)
masina e buna....refs`urile laterale lasa de dorit...reflexii de rasarit/apus de soare ... intr-o hala sau ce mama ei e.....

pai au intrat pe geamul ala din stanga :lol:

ms pt comm :rolleyes2

Manson 05-03-08 17:13

smecherie masina...daia de mafiot:D

no limits design 05-03-08 22:59

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1402163)
nu prea imi place cuda`u..nush cat de nerabdator erai sa postezi masina...sau sa o termini..te-ai grabit si ai dat-o rau in bara cu bg`u ....e blury si alungit...
diferenta mare de calitatea intre background si reclamele puse de tn...putin noise putea schimba putin situatia...trebuia sa nu te grabesti si sa gasesti un bg` decent...restul masinii nu o comentez...
felicitari ptr munca depusa, ca stiu cat de mult se lucreaza o masina din 2 unghiuri !
bafta !

mersi de comment..... nu m-am grabit doar ca in perioada in car am facut cuda nu aveam internet.. si in comp nu aveam bg la unghi asa k l-am facut eu cu ce aveam pe acolo....cu masina asta vroiam sa particip la v4tdays dar am renuntat fiindca am avut alte idei so particip cu un 350z

poate o sa ii schimb bg-u` si am sa o aranjez putin acum ca am terminat masina pentru v4tdays;)

OmB* 05-03-08 23:56

1 Attachment(s)
masina de la challenges...

BMWfan 06-03-08 06:26

jantele sunt blurry si omul ala parca e prea luminat si trebuia sa aiba si el o reflexie pe masina cat de cat

3Xtreme 06-03-08 08:05

chiar asa BMWfan si omul e luminat din stanga, iar masina din dreapta si vezi ca jos, in apa, se vede culoarea portocalie de la semnalizare.

FunBMW 06-03-08 08:49

:):):)

2 Attachment(s)
inca o lucrare....am o mica greshala la janta de pe fata,si bara tot dupa fata....putin colturoasa...vedeti voi akl:) ....nush dak mai am greseli....mi le ziceti si voi....!!!! ...(by CrOnOs aia...eu sunt ...:)):D am uitat ca pe forum am FunBMW sorry

no limits design 06-03-08 11:46

2 Attachment(s)
from challenges....... :D

MM11AJJ 06-03-08 12:18

2 Attachment(s)
no limits dak tot face drift si scoate fum rotile ar trebui sa se miste nu? in rest e super frumoasa .Pun si io un scion fara multe modificari culoarea mia iesit cam saturata

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning