![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
spoileru fata e stramb ... janta spate nu e din acelasi unghi cu masina originala ... iar culoarea este ireala ... citeste cateva tutoriale si asteptam lucrari din ce in ce mai bune ... multa bafta ...
|
Quote:
Quote:
mafionzoo-meserias mertzan bravo si tie pikone grila/plasa nu trebuia sa o faci verde in rest frumos |
Re: volkswagen-iroc-scirocco-2008 update
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...Scion VT...usoare probleme de perspectiva la bara fata :shock:, dar nu am gasit un donor mai potrivit...astept si ceva comentarii daca se poate...bafta all...
|
2 Attachment(s)
un ursuletz...sorry pentru noise in exces...my bad:lol:
|
sincer urat frate :shock:
multe selectii colturoase. se vede urat rau pe latereal e plata . parca avea lucrari mai bune :-? |
2 Attachment(s)
:rolleyes2 ceva mai bun?
|
arata bine, dar trebuia sa lasi plafonul normal, ca ai facut niste greseli pe acolo si la cauciucuri se vede o urma de soare, dar acolo sunt nori
|
Quote:
|
Quote:
:rolleyes2 |
Quote:
|
ma grabesc....da nu stiu de ce.....oricum pentru 4tdays am facut ceva frumos....o sa vedeti:P
|
volkswagen-iroc-scirocco-2008 -back view
5 Attachment(s)
Attachment 471580Attachment 471581Attachment 471582
enjoy Attachment 471583Attachment 471584pt cei care au dorit cu plasa neagra ... enjoy |
frumos bravo.....
|
arata mai bn cu plasa neagra :lol: e mai diferit ....m-am saturat de ea neagra....
e tare de tot masinutza! bvo, mie imi place.... la vederea din spate, ce strica e emblema pusa aiurea in rest e bine ...bvo !! bafta ! |
Quote:
|
mie nu imi place culoarea si la plasa mergea niste umbra :)
|
2 Attachment(s)
masina unui foarte bun prieten
|
ai cateva selectii colturoase . masina nu prea e bine pusa in bgu . parca e bagata in zidu ala . janta spate este un pik mai mare si putin ovala . cred ca trebuia sa fie mai intunecata masina in spate ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@manson - opel vectra - arata misto, parca se ia dupa mine :o janta e aceesi si pe fata si pe spate ;) ferea! lumina vorba lu mari, la janta spate
@pikone - scirocco - arata mai fain asa! buna alegere cu jantele... @no limits - seria 1 - bun ozn-ul tau...imi place! bravo @no limits - urs - ursache asta e misto facut, e ireal rau pe lateral, se vede ca e facut pe calc! din bot e bine facut! bv tie! @FEAR - scion - pragul nu are aceeasi linie cu spoilerul fata, in rest e bine @zein - seat - cashcaraveta ta arata cam aiurea, jante strambe, culori ireale, folie naspa, mai ai de munca...incepe si tu cu lucruri mai simple si incet incet aprofundezi, incearca mai inati sa pui jantele bine si folia si dup-aia treci la spoilere si eleroane si ceva din partea mea facut in fuga la facultate cand nu aveam ce face |
masina e facuta in 10 minute ca idee...:D ca nu e buna calitativ poza
|
modificarile arata destul de bine, chiar dak sunt putine, dar trebuia sa ii scoti semnul de renault si grila. oricum, succes in continuare si sa ne incanti ochii cu operele tale
|
My Car
2 Attachment(s)
inca o lucrare....cred eu bunicica....:):lol::lol::D nush zicetimi si voi daca am gresit...ca sa pot corecta :)
|
4 Attachment(s)
o LUCRARE/zi (doua unghiuri in cazul meu)
HEMI CUDA enjoY |
din cate stiu nu ai voie sa "prezinti " masina pt 4t days inainte de 4t days .... anyway nu e cine stie ce , ai multe greseli iar singurele lucruri care sunt cat de cat acceptabile sunt c/p
|
nu cu masina asta particip....nu te bucura degebaba.... am ceva mai frumos pentru 4tdays...e trimis deja
|
nu prea imi place cuda`u..nush cat de nerabdator erai sa postezi masina...sau sa o termini..te-ai grabit si ai dat-o rau in bara cu bg`u ....e blury si alungit...
diferenta mare de calitatea intre background si reclamele puse de tn...putin noise putea schimba putin situatia...trebuia sa nu te grabesti si sa gasesti un bg` decent...restul masinii nu o comentez... felicitari ptr munca depusa, ca stiu cat de mult se lucreaza o masina din 2 unghiuri ! bafta ! |
2 Attachment(s)
ceva rapid si simplu :-)
|
masina e buna....refs`urile laterale lasa de dorit...reflexii de rasarit/apus de soare ... intr-o hala sau ce mama ei e.....
|
Quote:
ms pt comm :rolleyes2 |
smecherie masina...daia de mafiot:D
|
Quote:
poate o sa ii schimb bg-u` si am sa o aranjez putin acum ca am terminat masina pentru v4tdays;) |
1 Attachment(s)
masina de la challenges...
|
jantele sunt blurry si omul ala parca e prea luminat si trebuia sa aiba si el o reflexie pe masina cat de cat
|
chiar asa BMWfan si omul e luminat din stanga, iar masina din dreapta si vezi ca jos, in apa, se vede culoarea portocalie de la semnalizare.
|
:):):)
2 Attachment(s)
inca o lucrare....am o mica greshala la janta de pe fata,si bara tot dupa fata....putin colturoasa...vedeti voi akl:) ....nush dak mai am greseli....mi le ziceti si voi....!!!! ...(by CrOnOs aia...eu sunt ...:)):D am uitat ca pe forum am FunBMW sorry
|
2 Attachment(s)
from challenges....... :D
|
2 Attachment(s)
no limits dak tot face drift si scoate fum rotile ar trebui sa se miste nu? in rest e super frumoasa .Pun si io un scion fara multe modificari culoarea mia iesit cam saturata
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning