Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Pitu 16-02-07 13:12

Re: O bila/ diverse in week-end ?

nu cred ca vin cu voi la biliard dar vb dis si stabilim o ora de plecare

platon911 16-02-07 13:30

Re: De unde alimentam ?

aviz Dieseleanurilor.......am auzit k tre sa umbli cu motorina aditivata deci ceva f bun.....k sa nu se infunde EGR-u'......e adevarat?

bogdan_wrc 16-02-07 15:41

Re: Diverse discutii

pai aia e oricum valabil. dar s fie curata nu aditivata. asa cum nu tre sa umblii subturat. sau turat cat e rece. sau fara SURGE. sunt multe reguli.

kraven_4_all 16-02-07 15:43

vorbim diseara la biliard...dar maine nu kred k`o sa vin:((

platon911 16-02-07 15:44

dak umbli subturat ce se intampla?

DONU' 16-02-07 15:48

Strici turbina. Aia se intampla... :-P

platon911 16-02-07 19:21

de ce??????????????????

panaitescud 16-02-07 19:37

shantzu ai perdut azi masina americana dupa traian cu aparatu tau.

era o masina maaaare americana pe o platforama nush daca a-ti vazut-o careva :lol::lol:cred ca a cumparat-o cineva pt restaurare,misto rau dar si ruginita....

PH86MIN 16-02-07 21:46

baieti??voi stiti ceva d un porshe rasturnat sambata noapte cumva??asa am auzit cica l a facut unu praf prin zona pe la noi (nu dau nume locului) cica s ar fi rasturnat,voi ce stiti???

Pitu 17-02-07 00:17

nu dau numele locului:))stim dar nu dam detalii:)), de ce mai intrebi ?ce crezi ca suntem informatori ?mare paguba , parca a omorat pe cineva de nu dai nume

PH86MIN 17-02-07 00:20

nu dau nume pt ca acolo se mai fac curse ;) acum intelegi??si asa am auzit si eu(nush dak e adevarat) k ala s ar fi dat cu unu si s ar fi facut praf,eu am intreabat aici dak stie cineva ceva,dak e chiar adevarat sau e vrajeala,oricum pacat d masina

tre 17-02-07 01:18

ce logica de fier. presupun ca militia stie unde s-a intamplat accidentul, nuuu? acum ca tot ai zis ca se fac curse or sa stie si treaba asta, parerea mea.

shantzu 17-02-07 01:41

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 753693)

era o masina maaaare americana pe o platforama nush daca a-ti vazut-o careva :lol::lol:cred ca a cumparat-o cineva pt restaurare,misto rau dar si ruginita....

eu m-am dus dupa ce mi-ai zis , dar daca nu mai era :(

kraven_4_all 17-02-07 01:45

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 753693)

am vazut`o si noi in seara asta sau ieri seara chiar nu mai tin minte exact!!marfa rau caroseria...dak o restaureaza....da doamne...sigur o sa iasa ceva marfa

PH86MIN 17-02-07 08:52

d curse stiu ei k se fac,dar nu unde,si de accident cred k stie politia iti dai seama,e logic k nu spun locatia k dupa cate am auzit politia se cam uita pe aici ;)...in fine nu mai conteaza k vad k nimeni nu ma lamureste dak asa a fost sau nu

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning