![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
De jante nu comentez nimika dar imi pare rau ca nu poti veni pe 8 mai la Brasov.... poate reusesti si faci un ultim efort sa vi;) mai ti minte ce mi-a- zis la telefon? Ca singurele 2 evenimente la care TREBUIE sa ajungi sunt 4t days si intrunirea de la Brasov
Pacat.... |
mare adevar graiesti b08ygs...nu stiu ce s-a intamplat....ca dintr-o data...ursul ala mai putea astepta...pana dupa 8 Mai....o sa discut cu Bogdan mai clar la telefon...sa vad despre ce este vorba...;)
|
Quote:
|
jantele sunt iara de vanzare,cine e interesat le gaseste aici https://forum.4tuning.ro/206-zona-com...drag-race.html .bafta bogdane cu ursul si cu dacia ;)
|
le vinde...ca dau prost pe urs...uitati-va cat de urat poate sa dea....si pe dacie erau criminale
|
SALUTARE!!!!! V-A DAU O VESTE BUNA!!! Bogdan a renuntat la acele jante pentru ca ii trebuiau niste distantiere si prezoane lungi,deci nu este nici o problema...dacia a luat o mica pauza pentru ca:
-trebuie sa faca si el ursul -asteapta si un copil...si costa bani...consultatii,chestii...etc.. -anul acesta o sa se ocupe mai putin de masini si mai mult de familie.. Deci!? nu-i nici o panicare dacia nu se duce de rapa dacia ramane in continuare la Bogdan in garaj. Tocmai am vorbit cu Bogdan si mi-a spus sa transmit colegior de pe topic |
cat despre jante...e trist ca ala care le vinde nici macar nu stie ce model sunt...:))) DRAG RACE!!! :))))
lasa, masina oricum e intr-un stadiu avansat, de furat n`o fura nimeni, isi asteapta ea momentu cumintica, ati citit cu totii ca vor fi efectuate la motor...ce va tot trageti atata pe cwr? Numa` bine Bogdan |
iti doresc mult pozitiv din partea mea de la bv cu siguranta o sa ne mai vdm :rolleyes2:rolleyes2
|
eu vreau sa vad cum sta la NIG cu 9j
|
imi pare tare rau de jantele de pe dacie.dar stie mai bine nig-ul ce face, e decizia si masina lui.bafta in continuare.
|
Comentati "disparitia" jantelor de parca si-ar fi taiat plafonul sa o faca decapotabila...
Jante pleaca, vin... |
Quote:
sunt sigur ca bogdan o sa ne surprinda ca de obicei |
nu-i nici o suparare ;) cu siguranta o sa ne surprinda iti spun eu ;)
|
Nimic nou maestre?
Ce se mai aude de masinuta? Care mai e starea ei? |
Quote:
In rest e f bine, e asa cum o stiti de la ultima Expozitie, dar fara jante..:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:24. |
- Copyright 2026 4Tuning