![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
baieti scuze ca ma bag daca vreti sa faceti un astfel de eveniment am rugamintea sa anuntati toate comunitatile poate sunt doritori si din alte orase
cu respect andreyutzu |
Caam asta a fost azi in centru -> http://stirileprotv.ro/show-buzz/ent...tociclete.html
|
14 Attachment(s)
|
Frumos. Pacat ca autoritatile locale pleaca urechea doar la giumbuslucuri si cascadorii dar cand vine vorba de ceva auto/tuning stiu doar sa imparta amenzi pentru folii si parasolare...
|
Quote:
|
http://stirileprotv.ro/stiri/interna...dent-grav.html
un motiv in plus sa conduceti prudent. d-zeu sa-l odihneasca in pace |
Quote:
Cat despre soferii de pe microbuze ... nu am ce spune ... sunt unii dintre ei pur si simplu inconstienti . Parerea mea e ca se ia prea usor atestatul pentru transport persoane ( parca asa se numeste ) ... unii merg cu microbuzele de transport persoane ...la fel ca cei ce care pepeni / cartofi / ceapa sau mai stiu eu ce ... Faza foarte tare ce am vazut-o cu un "sofer" de microbuz ; venind de la Roman spre P.Neamt ... intr-o localitate ( nu-i mai retin numele ) ... in varf de panta acel inconstient ( soferul microbuzului ) ... se gaseste sa faca depaseasca o coloana de 3 masini ( precizez ca avea si vizibilitate 0 ) . |
intentionez sa plec intr-o vacanta spre vest si sunt nedumerit cu traseul care sa il parcurg pana la Cluj ...sa merg prin cheile bicazului , sau pana la bicaz poiana largului -> borsec ...sau sa ocolesc pe la targu neamt !! voi ce ma sfatuiti , cum e starea drumului prin chei ??
|
Quote:
|
Quote:
|
mergi prin chei, sovata praid, ocolesti tg mures pe la acatari, ungheni, iernut, ludus, campia turzii, turda, cluj.
Am fost pe mai toate traseele si asta e cel mai convenabil.Nu ocolesti asa mult ca prin Borsec si drumul e bun :arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning