Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

PiTyK 21-07-12 01:37

Re: Masina Mea Virtuala V2

1 Attachment(s)
Salut, revin si eu printre voi.
Inca mai am masina de la DMS, BMW e36.
Pun o poza sa vedeti cum arata acum.

KidForDrift 21-07-12 09:23

2 Attachment(s)
Salut baieti!

dms28-Mai...eu sper sa iasa ceva Classic&Street, ceva frumos! Golf-ul ala pare foarte interesant;)
nyckmen-Foarte interesanta achizitia ta:lol::lol::lol:si da...este super bine intretinuta masina:rolleyes2
mini cooper-Stii ca aia este o opera de arta...nu? Pot sa vin la tine sa o vad:shock:?
Tis-ul-Daca vopsesti masina alta culoare...si mai stergi putin din dunga aia...o sa arate cat de cat bine:D
Darius-Bani?...sunt destui acum...se mai fac bani la negru...ori la ilegale:lol:. App...e36-le arata foarte finutz!

La Nisky am scos bata din fatza...o sa vedeti voi mai pe dupamiaza ce o sa fac...o sa fie CRIMA masina asta:shock:8)

mini cooper 21-07-12 09:38

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5109903)
Salut baieti!

dms28-Mai...eu sper sa iasa ceva Classic&Street, ceva frumos! Golf-ul ala pare foarte interesant;)
nyckmen-Foarte interesanta achizitia ta:lol::lol::lol:si da...este super bine intretinuta masina:rolleyes2
mini cooper-Stii ca aia este o opera de arta...nu? Pot sa vin la tine sa o vad:shock:?
Tis-ul-Daca vopsesti masina alta culoare...si mai stergi putin din dunga aia...o sa arate cat de cat bine:D
Darius-Bani?...sunt destui acum...se mai fac bani la negru...ori la ilegale:lol:. App...e36-le arata foarte finutz!

La Nisky am scos bata din fatza...o sa vedeti voi mai pe dupamiaza de o sa fac...o sa fie CRIMA masina asta:shock:8)

Sigur ca DA! Azi o duc la garajul de pe strada mea sa o chituiesc si va ramane acolo pentru vopsire diseara,pun poze cu ea.
P.S: Cati bani te-a costat pana acum Sky?
@Pityk: mai ai niste Borbet-uri de vanzare?
L.E: ANUNT: Are cineva de vanzare piese de F40?Mai exact far dreapta fata;luneta;stopuri si grila pentru motor?

ionut.alex63 21-07-12 11:01

1 Attachment(s)
KidForDrift:Ce mult imi place nissanu tau.SA ai mare grija de el.

Am mai facut ceva modificari la motorul civicului.Iam mai montat o teava la turbina si un filtru sport .Si miau venit si discurile pentru civic.Acum ma apuc sa le montez apoi ma duc sa bag iara masina pe dino.

mini cooper 21-07-12 11:16

Quote:

Originally Posted by ionut.alex63 (Post 5109984)
KidForDrift:Ce mult imi place nissanu tau.SA ai mare grija de el.

Am mai facut ceva modificari la motorul civicului.Iam mai montat o teava la turbina si un filtru sport .Si miau venit si discurile pentru civic.Acum ma apuc sa le montez apoi ma duc sa bag iara masina pe dino.

Me fucking gusta!

dms28 21-07-12 13:05

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5109768)
Pfff crima rau golful 5 nu il vizi???

nu este de vanzare cristy dabia l-am recuperat :)) va urma sa ii pun un kit lambo dors :) si o bara noua :D

sYdanyel 21-07-12 15:17

1 Attachment(s)
Pregatita de indreptat ->

Tomas_SlrR 21-07-12 16:10

3 Attachment(s)
Quick vreau sa vad noua achizitie

Am Schimbat Jantele la Mazda...cu unele HRE CL90 pe 17"
Am mai coborat masina...acum merge super bine plus ca nu am probleme la viraje sau la crevesele din asfalt ...:D masina perfecta...

mini cooper 21-07-12 17:31

3 Attachment(s)
@Tomas SlrR: misto asiatica;)
Am terminat de chituit calutul,maine o va vopsi un prieten care lucreaza la garajul acela si eu plec in cautare de piese.

KidForDrift 21-07-12 19:40

2 Attachment(s)
Cam asa arata acum...am primit intercoolerul de la HKS(editie limitata>luat de pe ebay, aproape nou) si l-am fixat in gaurile suportului de bara. Am taiat la plasa ai de pe grila vreo ora jumate...al naibii. Maine am sa ma ocup de toba, si poate suspensie.

P.S: Am uitat sa precizez ca tuba originala a ruginit foarte tare...si a fost scoasa...:lol:

PARERE?

cristy_dacia 21-07-12 20:23

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 5110269)
Pregatita de indreptat ->

Hai nebune ca usor usor e gata....Lasa ca iasa ea usor usor asa cum trebe chiar mai faina decum a fost cand a iesit depe portile fabricii.

cristy_dacia 22-07-12 00:52

4 Attachment(s)
Astaseara la ora 12 mi-a ajuns si mie escrocul acasa
- Evacuare cap coada din inox - 500 lei
- Toba finala de carbon - 400 lei

ionut.alex63 22-07-12 10:07

3 Attachment(s)
Am montat discurile la civic si iam facut si un test dino.REzultatu este ca acum are 428 cp.

Si am vorbit cu baiatu din germania si e posibil ca maine sau poimaine sa primesc si motorul pentru nissan.

tabokubmw 22-07-12 10:24

2 Attachment(s)
Am dat la schimb E34 pe un E36

Pisica se prezinta bine, are motor 2.5 cu 230.000 km la bord,planuri de viitor ar fi un motor de M.

Tomas_SlrR 22-07-12 10:29

Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 5110868)
Am dat la schimb E34 pe un E36

Pisica se prezinta bine, are motor 2.5 cu 230.000 km la bord,planuri de viitor ar fi un motor de M.

daca vrei sa stii si tu asta e bmw e36 Touring in niciun caz pisica...cauta pe wiki sa vezi si tu pentru curiozitatea ta:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 00:26.

- Copyright 2026 4Tuning