![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
pentru cei ce vor acea semnatura la sfarsit'ul fiecarui post...intrati la user cp care il gasiti in coltul din stanga sus, iar pe urma in partea stanga cautati "edit signature" si acolo treceti samnatura voastra, o imagine, un text, etc ... Bafta!
|
2 Attachment(s)
G3 Vr6 + Compresor,si tot un vr6 dar cu turbo si compresor..
|
Frumos motorul ! Arata chiar foarte bine ! De unde il putem "imprumuta" si noi ?
|
Quote:
|
mare dreptate ai mariuse :D
|
Sall zicetimi si mie va rog ce versiune folositi mai mult 2.3.0 ?
|
Quote:
|
pai astia mai updateaza gom & shit? ca eu cand jucam nu prea mai era nimeni pe ele :))
|
StreetStyle22 pui te rog o poza din srl editor la enula ..logan cum tiai asezat usa din spate pls ca vreau sa lucrez si eu la texturi;)ms antcipat;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
NU am lucrat cu Slrr editor..am inceput sa modific in cfg si java..momentan am redenumit masina in proportie de 50%.. :) |
Quote:
si nu cred ca redenumirea e mai importanta...sunt multe chiar fff multe alte probleme la loganul tau |
am si io o problema daka puteti sa ma ajutati plz:( am loat slrr editor de pe mai multe siteuri,si de aici de pe forum si nici unu numi merge ..imi da eroare si scrie "the application faield to initialize properly (0xc0000135) click on OK to terminate the application" daka stie cineva ce are zicetimi si mie ms ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning