![]() |
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Eu nu sunt de acord cu nici un fel de spaga, mi se pare jenat pt mine ca viitor medic, faptul ca nu era la stat posibilitatea e ceea ce ziceam , nu se investeste in stat ci in "vanzari anterioare"...Acuma nimeni nu te obliga sa te faci medic, teoretic o faci din pasiune dar ... vedeti voi in .ro totul e teoretic...
|
Nu cred ca o sa ajungem niciodata la un punct comun cu discutia asta. Oricum e trist ce se intampla la noi in tara din punctul asta de vedere. Daca chiar exista iad cred ca e plin de medici si de avocati :)
|
Macar nu se plictisesc , au personaje interesante cu care sa schimbe o vorba intre torturi :-P
|
Quote:
|
Alin, masina e a ta de la 0 km?
|
sNap7 , am vorbit cu tipu, mersi de numar.
|
Cu multa placere :)
Ai rezolvat ceva ? |
1 Attachment(s)
Da o sa merg sa ma intalnesc cu el sa mai discutam cate ceva si pe urma sa vad cand ma lipsesc de passat vreo saptamana.dati si voi ceva combinatii de culori la interior(piele),eu m-am gandit la asa ceva:
|
Quote:
|
Eu as face partea interioara a scaunelor din piele perforata.
Alb - negru merge perfect. |
Sa vad daca are piele neagra perforata si ce idei are si el cum si ce sa combin, ca doar cu asta se ocupa:D
|
Negru la exterior, Alcantara/altceva perforat la interior. NU pune alb/bej, e criminal de intretinut! ;)
Cat e scorul? Imbraca si volane mesterul? Un telefon de contact, ceva? |
Quote:
PS:Marius3k daca vrei piele pe volan stiu eu pe cineva...nu stiu ce pret,doar daca mergem sa vorbim cu el. |
Un interior custom facut bine http://www.bmwblog.com/2009/11/20/cu...ith-m5-engine/
|
nu conteaza intretinutu,oricum am sindromul curateniei,imbraca si volane.scorul il discuti tu cu el in functie de ce vrei(amploarea lucrarii) eu nu pot sa ti-l spun sa nu-i stric la om piata nu ca ar fi ceva secret dar na....
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning