![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Mersi fain !!! faci o treaba foarte buna !!
|
8 Attachment(s)
Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste idei de stickere pt o astra f alba (ca in pozele atasate) ?
Daca se poate si are cineva suficient timp liber sa imi adapteze si mie modelele atasate pe astra , sau unul cu totul original daca aveti idei. Combinatia de culori am nevoie sa fie albastru cu verde si sponsor euromaster, pastrand totusi ca predominant culoarea alb, a masinii. De ex la modelul de pe hyundai as vrea in loc de rosu sa fie albastru, si in loc de negru , verde. Va multumesc anticipat !!! |
1 Attachment(s)
Oare ma poate ajuta cineva sa vad cum ar arata jantele pe culoarea rosu, mov, albastru, verde deschis ? dau o bere 8)
Attachment 3082459 |
4 Attachment(s)
[QUOTE=kta_yax;5787172]Oare ma poate ajuta cineva sa vad cum ar arata jantele pe culoarea rosu, mov, albastru, verde deschis ? dau o bere 8)
Ceva la viteza :D Attachment 3083054Attachment 3083055Attachment 3083056Attachment 3083057 |
4 Attachment(s)
salut,
revin cu o rugaminte, stiu ca m-ati ajutat in trecut si am pus in practica simularile voastre :). 1. vreau rotile negru lucios cu etrierii culoarea aurie din poza. 2. vreau rotile purple din poza si cu etrierii culoarea aurie. multumesc anticipat ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 3086548 Attachment 3086549 |
multumesc mult, au castigat jantele negre ! :)
|
3 Attachment(s)
Salutare !
Va rog frumos daca se poate sa-mi face-ti si mie jantele pe alb ... negru .. gold .. sau alta idee mai buna :D Va multumesc ! |
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 3087732 |
9 Attachment(s)
Salutari,
Am si eu o rugaminte, daca se poate...bara spate de bertone pe hatchback..si sa fie la culoarea hatchback-ului Atasez mai multe perspective ca sa alegeti ce se incadreaza mai bine. Multumesc! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut. Doreste cineva sa imi modifice si mie cineva pozele de mai jos? Sa imi puna bara originala din poza cu Fiatul verde pe Fiat-ul negru. Am pus poze din mai multe unghiuri.
Multumesc! |
Nimeni,nimic?
|
1 Attachment(s)
|
Multumesc.
Daca nu cer prea multe....mai poti sa imi faci si din alt unghi? |
1 Attachment(s)
doresc si eu un bad boy look ...
|
1 Attachment(s)
|
POti sa imi fai si mie un bad boy look?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut, imi puteti face si mie masina ALB MAT iar plafonul NEGRU LUCIOS ?
Multumesc anticipat http://s16.postimg.org/8szrwhs4h/back.jpg http://s16.postimg.org/xxqs9wrkx/IMG_4718.jpg |
2 Attachment(s)
|
Super, multumesc !
|
Scuze, dar mai vreau ceva :D
In poza cu spatele, imi poti pune niste jante negre cu buza alba? Eventual le poti lua de aici: https://i250.photobucket.com/albums/g...a_156gta_3.jpg https://i240.photobucket.com/albums/f...situl001/1.jpg http://www.elementwheels.com/prodima...rrgt1white.jpg Pot fi si alt model de jante, nu ma intereseaza ce model sunt, doar vreau sa vad cum ar arata pe masina. Multumesc anticipat ! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Incearca cineva sa ma ajute cu Matizelu? Ma gandeam sa fie ceva mai lasata, niste jante (BBS RS sau altele tot pe linia asta) si folie. :rolleyes2
Multumesc! |
1 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Salut. As vrea si eu daca se poate sa imi modifice si mie jantele de pe masina mea, ma refer la vopsea....ca cele care am atasat poza. Multumesc.
|
1 Attachment(s)
Jante aurii ,folie si lasata va rog daca ma puteti ajuta,ms.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vrea cineva sa imi faca si mie la pozele de mai jos cateva modificari la jante? As dori mijlocul portocaliu si alta varianta la gaurile din jante conturul cu portocaliu.
Multumesc! |
Vad ca nu se mai omoara lumea cu forumul 4tuning
|
3 Attachment(s)
salutare , poate sa ma ajute si pe mine cineva as vrea sa vopsesc jante dar nu stiu ce culoare sa aleg, ma gandeam la negru mat sau alb cum ar da? poate cineva sa imi modifice si mie jantele? sau daca aveti alta idei de culori . multumesc
|
1 Attachment(s)
Va salut! As dori si eu daca se poate jantele negre sau gri inchis. Multumesc anticipat!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mersi mult DaNn.ZyX
Mai am o rugaminte daca se poate pe jantele actuale culoarea gunmetal ca in poza alaturata |
1 Attachment(s)
Quote:
O zi buna. |
Mersi pentru efortul depus. Masina o sa ramana stock, am dus-o sa ii vopsesc jantele si nu sunt inca decis intre culoarea originala si gunmetal gray. Astept ajutorul vostru si va multumesc anticipat inca o data.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning