Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

ady_und3rground 18-10-12 22:17

Re: Club ESPERO

7 Attachment(s)
my love

low. 18-10-12 22:23

6 Attachment(s)
Salve,frumoasa jucaria,se vede ca tii la ea :P

Planuri ceva cu ea?
Un singur lucru nu-mi place,negrul de pe capota care se continua pe grila,in opinia mea o face funny,ma rog,trebuie sa-ti placa tie,nu mie,dar incearca sa te gandesti pe viitor poate o poti re-stiliza pe fata,clar farurile\semnalele pe negru,numarul o idee mai jos deoarece este inaltuta pe fata etc,dar intrebarea de baraj,la directie/motor/susp cum sta? :)

Cateva poze,cu 2 zile inainte sa ma despart de ea,pe ne pusa masa,si sa raman cu vibrochenu in mana si un rand de chei care le tineam la capatul patului mereu....tot in "familie" a ramas dar nu mai am acces la ea,decat vizual,s-a impartit averea etc,poveste lunga,de aceea ma repet,daca are cineva chef de spart seminte si facut idei pentru masini,in bucuresti,vin cu cea mai mare placere.

Ganduri de viitor,daca reusesc sa strang niste banuti pana in primavara,promit ca fac rost de o sora geamana :D

ss_seby 30-10-12 13:50

Welcome back .low . Pacat de masina ca numai e a ta. Dar tot raul spre bine. Intre timp , am si eu o intrebare , la javra mea de espero ,unde pot conecta si eu un tester auto? Ca a zis tipu respectiv de o mufa nu stiu de care, unde e acea mufa la espero. Stie cineva? Ca eu am cautat la calculator acolo in dreapta la piciorul pasagerului cum s-ar zice , dar nu imi dau seama care e si ce face fiecare.

vladutzu 30-10-12 14:45

Quote:

Originally Posted by low. (Post 5214577)
Salve,frumoasa jucaria,se vede ca tii la ea :P

Planuri ceva cu ea?
Un singur lucru nu-mi place,negrul de pe capota care se continua pe grila,in opinia mea o face funny,ma rog,trebuie sa-ti placa tie,nu mie,dar incearca sa te gandesti pe viitor poate o poti re-stiliza pe fata,clar farurile\semnalele pe negru,numarul o idee mai jos deoarece este inaltuta pe fata etc,dar intrebarea de baraj,la directie/motor/susp cum sta? :)

Cateva poze,cu 2 zile inainte sa ma despart de ea,pe ne pusa masa,si sa raman cu vibrochenu in mana si un rand de chei care le tineam la capatul patului mereu....tot in "familie" a ramas dar nu mai am acces la ea,decat vizual,s-a impartit averea etc,poveste lunga,de aceea ma repet,daca are cineva chef de spart seminte si facut idei pentru masini,in bucuresti,vin cu cea mai mare placere.

Ganduri de viitor,daca reusesc sa strang niste banuti pana in primavara,promit ca fac rost de o sora geamana :D

arata f bine masina. a mea o ajuns intr-o stare jalnica:))) toata i ruginita:)). vad ca ti-ai schimbat si gajik de vreun an de cand n-am mai vb:))

Geo_ZGA 30-10-12 16:47

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 5228244)
Welcome back .low . Pacat de masina ca numai e a ta. Dar tot raul spre bine. Intre timp , am si eu o intrebare , la javra mea de espero ,unde pot conecta si eu un tester auto? Ca a zis tipu respectiv de o mufa nu stiu de care, unde e acea mufa la espero. Stie cineva? Ca eu am cautat la calculator acolo in dreapta la piciorul pasagerului cum s-ar zice , dar nu imi dau seama care e si ce face fiecare.

Nu ai cautat bine :P Ai o singura mufa libera, exact in dreptul capacelului care se desface, la piciorul din dreapta al pasagerului fata.
Ti-am pus un link cu imaginea mufei, e cea de sus. Cea de jos e OBD 2, model mai nou.
https://i620.photobucket.com/albums/t...connectors.jpg

low. 30-10-12 18:16

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 5228293)
arata f bine masina. a mea o ajuns intr-o stare jalnica:))) toata i ruginita:)). vad ca ti-ai schimbat si gajik de vreun an de cand n-am mai vb:))

Nici a mea nu statea prea bine la usi,sincer,dar deh,cat despre remorca,este aceeasi :))

Rob3rt_espero 30-10-12 18:33

Mi-au murit claxoanele, are cineva de vanzare ?

Merci.

johnsonxxl 30-10-12 22:32

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 5228293)

cum ti-a luato rugina ma?cat are de cand ai vopsito?

vladutzu 31-10-12 07:39

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 5229054)
cum ti-a luato rugina ma?cat are de cand ai vopsito?

vreo 2 ani , da arata de zici ca o fost in razboi:))) poti sa iti bagi mana pton usi asa gaurita i

johnsonxxl 31-10-12 12:29

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 5229212)
vreo 2 ani , da arata de zici ca o fost in razboi:))) poti sa iti bagi mana pton usi asa gaurita i

:)) ba esti nebun :)) de bine ce a fost facut :))

ss_seby 31-10-12 20:05

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 5228455)
Nu ai cautat bine :P Ai o singura mufa libera, exact in dreptul capacelului care se desface, la piciorul din dreapta al pasagerului fata.
Ti-am pus un link cu imaginea mufei, e cea de sus. Cea de jos e OBD 2, model mai nou.
https://i620.photobucket.com/albums/t...connectors.jpg

Multumesc de explicatie Geo_ZGA , nu merge poza de la tine , dar m-am prins care este mufa. O sa aduc pe baiatu cu testerul . Multam fain!

Rob3rt_espero 14-11-12 20:11

Salutare,

Are cineva idee cum se schimba rulmentii pe spate la espero , masina este fara ABS, trebuiesc dati jos sabotii ?

Multumesc,

vladutzu 15-11-12 09:39

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 5248095)
Salutare,

Are cineva idee cum se schimba rulmentii pe spate la espero , masina este fara ABS, trebuiesc dati jos sabotii ?

Multumesc,

nu trebe dati jos sabotii

SASIU 18-11-12 13:11

Salut.

Am cumparat ieri un espero si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste planetare.

M Y U 18-11-12 16:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 5248095)
Salutare,

Multumesc,

Doar tamburul trebuie dat jos,sunt cate 2 pe o parte,au camasi separate care ies in directii opuse...

Quote:

Originally Posted by SASIU (Post 5252539)
Salut.

Am cumparat ieri un espero si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste planetare.

Daca iti bate planetara in viraj,vezi ca se schimba capul de planetara care nu este scump.

Ps. imi fac si eu treaba cu un espero...am pus poza cu el...

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning