![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Tot legat de OBC , eu am unul cu 7 butoane si vreau sa pun cu 18 . Ce modificari necesita ? Am un e36 318 i ( am obc din fabrica cu 7 butoane ) .
|
trebuie sa il iei de pe un e36 4 cilindrii....din cate am auzit merge luat si de pe 6 dar trebuie calibrat...ai nevoie de obc, mufe, fire , maneta ( daca vrei ) si trebuie legate firele
|
Quote:
|
Daniel daca gasesti iti recomand sa iei direct de pe 4 cyl OBC ca daca iei de pe 6 cyl o sa iti mearga o parte din functii... si nu merge calibrat din meniul sau.
|
SCHEMA SIGURANTE BMW 325 TDS 07.'96
1 Attachment(s)
Am incercat sa traduc cat de cat schema sigurantelor...nu am reusit in totalitate...rog care se pricepe sa dea o mana de ajutor...sper sa va fie de folos,ca am vazut ca nu prea corespund sigurantele intre modele...
|
Quote:
cand mi-am facut motor swap-ul am luat de pe masina donatoare si OBC-ul mare si l-am pus pe a mea un electrician BUN face asta cam in juma de zi cu ambele masini una langa alta sau cu schema electrica in fata in principiu tre' sa dai jos partea de jos a bordului si ceasurile de bord,sa "crapi in 2" panoul de sigurante ca sa adaugi niste fire acolo electricianul care mi-a facut asta a zis ca "nici pentru zece milioane" n-ar mai face asta dar cred c-a exagerat,nu e chiar asa mare greutate :) P.S. nu lasati un necunoscator sa faca asta,va puteti alege cu scurt-uri pe instalatie sau incendii,Doamne fereste |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cati cm au boxele fata ( cele de jos ) la E36 sedan.... ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sunt pe 13 |
multumesc frumos sharpe. cand ne intalnim trebuie sa iti fac o mega cinste :) mereu mi-ai fost de ajutor !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning