![]() |
|
Re: Diverse discutii
bine mah asa o sa fac...are net da e restrictionat de fracsu kre e programtor....
|
sa nu ma intelegi greshit frate...dar..pm...chiar nu are rost...o sa intre el..knd o intra...si pe forum si in NSl probabil...dar chiar nu are rost...shtii...
la faza cu netu`...nasol...kred k`shi lua fretemiu o matrasheala drq dak`mi facea d`astea...pm...:D |
beyy dar Andrey (HRZ) cu supernova aia nu mai intra si el pe forum???k nu l am vazut pe aici,e cu voi in club ;)
|
intra, dar mai rar
|
Intru dar nu vb, ii las pe pe alti sa isi spuna parerea, eu doar urmaresc totul din umbra :P
|
ooooo,te salut andrei,sunt prietenul lui ady(mutu) ma mai ti minte???
|
da, te tin minte
|
dami si mie un id de mess pe privat e mai simplu asa vb
|
am trait s`o vad si p`asta....andrei pe forum....welcome:)...si nu mai sta asha in umbra..:)
|
apel catre cei cu masini pe motorina vecine:
va rog nu mai faceti "demaraje paralele" in fata mea ca imi bagati miros urat in masina. va multumesc. |
vecine..se simte din vocea ta prezenta pe taste, o durere si o suparare.... sa fie pt ca aseara cam fugeai sa imi mirosi fumul de motorina arsa pe bulevard.... sau "mai aveai pedala ?"...
its called torque !! ii rog pe cei cu autobuze sa nu mai faca demaraje paralele pt siguranta pasagerilor. si chiar daca au "cupe-uri", sa nu mai traga || pt siguranta ambreajului. si cei cu autobuze sunt rugati sa nu mai parcheze in locuri publice ca tin umbra altor masini din parcare. garajul de autobuze RATP e pe Valeni. multumesc pt intelegere.. |
Re: O bila/ diverse in week-end ?
Avand in vedere faptul ca nu mai plec la munte in weekend, propun sa mergem la intalnire cu NSL Bucuresti.
Eu unul voi fi prezent. Shantzu stiu ca e cu mine. Twutwutwutwutwutwuuu! |
mergem , mergem dar se pare ca nu se face gratar
|
Nu-i nimic Pitule...; decat sa stam si sa ne plictisim acasa, mai bine ne plictisim cu ei acolo...
|
Quote:
bine ca ai zis sa bag bateriile la incarcat ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning