![]() |
|
Re: Live for Speed
Quote:
bosster a castigat aduceti sampania.. :X:X |
Yuhuuu :))) K&N Robbie dami id-u tau te rog ;)
|
Quote:
|
Mie îmi place, începutul a fost frumos, dar sfârşitul superb ! 9-1 jumy vs booster şi după (close connection) !!! Mai aşteptăm şi altele. :pissed::pissed::pissed::pissed:
|
Pacat Sor1n .... !
Deci azi a fost o zi BLANA mAXIMA=)) ! Am intrat pe server la booster adica sorin, ne-am antrenat , el a jurizat , etc. Pic cu el la battle=)) . el leader eu fallower. Intru pe intitiere ma duk ii fac Atak , etc etc, urmeaza o curba unde el lasa unghi imens intru cu jumatate de masina in fata si el imi inchide unghiu lovindu-ma Periculos in portiera de la sofer =)) Fiind Host baietii au zis sa nu fie nesimntiti au dat 5-5. cand trebuia 10-0 . Pentru ca eu deja eram in fata . Si se puncta ca si lovitura din spate ! A 2 a tura : Eu Lead el Fallow , incepem ma duk initiez etc etc etc il las in spate muuuult , nu il mai vedeam in oglinda si cand au spus cei din juriu 8-2 sau 9-1 jumy-booster a inchis Serverul, A Iesit de pe messenger , etc. Frate e un joc ma ! Ne ofticam pentru un joc? In realitate KNS a pierdut de la Kellu care se da pentru prima oara la drift . Si nu si-a taiat gatu ma :)) ! Dak faci tu campionat nu tr sa iesi pe locu 1 sa sti ! |
9-1 penibil :)))
|
Macar felicitati-l si voi.. doar a iesit pe primu loc :twisted: :twisted:
|
Sorin: de ce l-au dat aia afara din K&N?
Robbie roberto: pe booster ? Sorin: da Robbie roberto: habar n-am sincer ...probabil ...ca mergea prea rpd +1 Robbie |
As incerca si eu sa fac un campionat ....dar cu un juriu de 3 persoane ...persoane care sa fie mature ...si sa nu lase prietenii sa le intunece judecata ...pe scurt obiectivism.
Al 2-lea lucru ....sa se faca o conferinta pe skype/mess /ventrilo/ts ...pentru a nu deranja chatul jocului ... Al 3-lea lucru punctajul sa fie putin mai diferit ...fata de cum l-ati gandit voi ....parerea mea e ca puneti prea multe pct pe clipsuri si prea putin pe tot circuitul ...care e mai important parerea mea ....sa fie ceva de genul 3 clipsuri:de 20 pct si tot circuitul 40 pct ( in functie de unghi , apropiere si apoi viteza ) .... In al 4-lea rand ...se tine cont de temperatura cauciucurilor la calificari In al 5-lea rand la BATTLE ....se tine cont de apropierea fara atingerea adverasurlui din fata .....depasirea sau spin = 10-0 Daca sunteti de acord cu mine ....si vreti sa facem asa ceva ...frumos organizat ...am nevoie de inca 2 oameni pentru juriu. -nu se va injura / ironiza in nici un fel pe nimeni ...daca sunteti prieteni si va permiteti ...o veti face pe privat -nu se va spama chatul ...se va folosi un al 3-lea program pt asa ceva ex : skype , mess , vent , ts Astept noi sugestii...vom stabili si data ( cat mai curand , sunt sigur ca va fi un succes si vor mai urma multe ...poate cate 3 pe saptamana) Va salut! |
Quote:
Punctajul noi l-am luat pe cel folosit in in CND.. 10 puncte din oficiu si restul punctelor ramase se imparte la numarul de clipping pointuri.. Cu greu vei gasi 2 oameni care sa vrea sa fie doar arbitrii sa nu se dea.. dar cine stie poate ai noroc.. pana acum nu am gasit asa ceva :)) Te sustin pentru ca vad ca te intereseaza.. si vrei sa iasa totul bine |
Pot sa participe si cei din juriu fara nici o problema ....la calificari ...raman ceilalti 2 sa noteze ...iar la battle ...nu vor pica 2 din juriu impreuna.
|
niste skinuri va rog
|
Quote:
Din cate am vazut in afara nu la noi in Romania, baietii se dau cu cauciucuri noi si fac o tura cu ele doar ca sa se duca stratul acela de cauciuc nou si nimic mai mult . Ideea e sa fie GRIP nu sa dai in GOL. Daca te-ai referit la depunctarea pentru temperatura inalta atunci totul este absolut ok, avand in vedere ca jocul ne permite "cauciucuri NOI" nu are rost sa ne dam cu "CHELII" . Quote:
Te sustin si eu pentru initiativa ! Adaug cateva reguli luate din "KOE RULES" : -When twin battle come, as a leader of the battle, your speed can't be 10% slower than in qualification, if so, you will get sanctionned by a 0 point. + La battle nu ai voie sa te dai cu viteza mai mica de 10% decat cea din calificari ! Este sanctionata cu 0 puncte. -* voluntarily slowing drift during battle (in battle) +in caz ca cel din fata incetineste sau pune frana intentionat , primeste 0 puncte. -Driver doing standing burnout leading to permanent damages to the track or having any other kind of non-respectful spirit during the competition, will be immediatly excluded from the event and will get no point at this event whatever result he had already achieved. +Burnoutul/incalzirea pneurilor nu este admisa pentru ca se produc denivelari pe pista. La noi nu este cazul dar ideea de baza e destul de interesanta ! Totul este ushor de precizat de adus la cunostinta s.a.m.d ! Dar ce faci cu baietii care nu se v-or sinchisi sa citeasca regulamentul sau il respecte? V-a trebui banati sau dati afara DAR: E cam greu , avand in vedere ca suntem destui de putini cei consecventi ! + ca multi se cunosc intre ei si o sa se intample ceva de genu : "i-ai dat ban prietenului meu ? ... Eu ies nu ma intereseaza" si alte chestii de genu ! Multumesc ! |
Quote:
|
Quote:
Astept raspuns ::D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning