![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Ce-ti mai place sa il alergi prin oras :lol:
|
ok ma bucur ca iti place!!! Salut!
|
cu totii alergam :)) dar daca mergem si noi putin mai sportiv,nu se supara nimeni :D nu-i asa Bogdan? Bafta cu Ursache
|
bogdane...c sa zic....ne-ai uimit pe toti!!!am urmarit acest topic,pagina cu pagina....
am ramas fara cuvinte.e de apreciat tot c ai facut...poti zice,fara nici o retinere ca masina ta e UNICAT!!!cu toate ca mai sunt multe dacii deosebite pe acest forum,aceaste mi s-a parut cea mai delicata... ai pus mult suflet,dar ti-ai implinit visul... spor la munca in continuare si te felicit inca o data!!!! |
Multumesc Alex:-)
|
Sarbatori fericite, Bogdan si nu numai.
|
Sarbatori fericite tuturor si spor la treaba cu masinile:-)
|
multumim Bogdan! spor la treaba si tie cu ursache ;) sa ai un Paste cat mai fericit alaturi de cei dragi ;) poate o sa ne vedem fata in fata la Brasov daca apari si tu pe acolo...
|
In sfarsit o Dacie frumoasa.Bravo mestere!
|
sarbatoriii fericite si multa sanatate ...:-P:-P:-P
|
si acum daca ai vandut jantele,ce pui pe dacie?
sau lasi proiectul dacia deoparte, si te apuci de urs? chiar imi pare rau pt jantele alea,am cautat sa ma inprumut sa le iau eu,dar acum prea tarziu,asta este. |
Quote:
Pai, ideea e urmatoarea..aveam nevoie de o pereche de jante pe care sa le pun in primul rand pe urs si sa mearga si pe Dacie, cand o scot la ocazii:rolleyes2...marele dezavantaj al jantelor pe care le aveam era ca la ceea ce doream eu mai necesita o investitie de aprox. 600 Ron in distantiere, inele de centrare si prezoane..bani pe care nu mi mai permit acum..:rolleyes2 Si vroiam sa va anunt ca Dacia si proiectul ei vor lua o pauza, cel mult anul acesta, deoarece prioritatile sunt altele acum iar ea sta f bine la garaj cu prelata pe ea si mai poate astepta;) Asadar, nu voi mai avea bani disponibili sa particip la curse la Tulcea sau sa ma deplasez la Brasov pe 8 Mai..:sad:..insa voi lucra la partea de motor(carburatoare, alimentare si aranjamente) lucruri pe care deja le am si nu necesita multi bani suplimentari:idea: A nu se intelege ca abandonez proiectul sau ca voi vinde masina sau alte lucruri de pe ea, se va lua doar o pauza pentru a putea concentra bugetul in celelalte directii prioritare acum..:rolleyes2 |
Sincer....chiar imi pare rau pentru ca numai vii la Brasov..:cry::cry:
|
huh....credeam ca il abandonezi pe NIG...si mare pacat ca nu vii la Brasov :(( vroiam sa stau si eu de vorba cu tine fata-n fata...stii ce nu inteleg eu ce ai facut???? ai vandut jantele??? spune-mi ca nu...asemenea frumuseti de jante sa le fi vandut...mare pacat ai facut crede-ma...o sa vorbim mai multe la telefon o sa te sun eu...nu azi...dar o sa te sun ;) dau un TRRRRRR bafta cu ursul,sa ne dai si noua linkul cu topicul cu ursul te rugam! :D
|
Nu le-a vandut de buna voie...! A fost nevoit:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning