![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
luni dupamasa is liber pe la 5-6 sper sa ajung la un internet, daca nu o sa incerc de pe telefon(desi sansele sunt mici) topser are evacuare custom. inclusiv galeria are toba magnaflow:lol: si ii place:D |
Quote:
|
eu am evacuare inox acum pe ea ... se aude frumos ... nu ma agata politia sau treburi din astea ... dar de acum e masina lu nevastamea si ei nu ii place si imi zice sa o fac cum era :D cam greu ... de aia incerc sa ii schimb evacuarea ... dar parca nu as da nici o gramada de bani pe un cacat de catalizator
|
Duminica dimineata ajung in Bucuresti?
facem intalnirea duminica?:D care se baga sa scrie sau sa lase nr de tel pe privat eventual sa propuneti ora si eu propun zona :)) ca-s incepator:oops: |
salut, din cauza unghiului de fuga nefacut am ramas aproape descult pe dreapta fata, asa ca am inceput cautarile de o anvelopa, dar vreau barum brilliantis 155/70/12 cu uzura medie spre mica (am trei roti impecabile si una la limita). daca aveti asa ceva de vanzare dati-mi si mie de veste va rog
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Eu am avut grijă să īl stric de tot... :D |
Quote:
|
Quote:
Altfel, nu cred că eram așa de zgārcit īncāt să mai cer una, știind c-aș mai fi avut două... :( |
Quote:
Bineinteles, ca returnez banii si dau si-o bere :D |
Vinerea asta se mai face cava intalnire?????:rolleyes2sa stiu cum imi fac programul:!:
|
Quote:
|
eu nu pot promite nimic ca sunt sanse de 80% sa plec din bucuresti. ca altfel te ajutam si pe tine cu macaraua si ii raspundeam si mai rpd lui lucian :))
|
DIN LIPSA DE BANI IMI VIND TICOBELU DACA STITI PE CINEVA 35 DE MILIOANE
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning