![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu daca pot da o mana de ajutor o dau cu cea mai mare placere! Si ar trebui fiecare din comunitate sa fie macar in ziua respectiva la locul faptei si sa ajute fiecare cum poate pentru a iesi super bine! Deja vreau sa si particip! :D:D:D |
Quote:
|
I'm IN. La EXPO! (adica o parchez si eu p'acolo la vedere :)) ...daca trece calea ferata :)) )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
App ,tot nr ala il ai? |
Quote:
|
Ma bag si eu la indemanare :) . Sa-mi pregatiti o fisa de inscriere :).
|
Quote:
23 august ar fi Luni, deci ori pe 21 ori pe 22 ca sa fie in week-end.8)(o parere) daca tot veni vorba de un astfel de eveniment, dupa ce se obtine aprobarea celor care administreaza poligonul o sa avem nevoie de niste unelte sa curatam balariile alea de pe marginea traseului, coasele ar fi bune pentru o astfel de treaba, sau poate are cineva vreo jucarie de aia ... motocoasa ca sa terminam mai repede. La urmatoarele intalniri , ar trebui sa stabilim exact ce si cum. Pana atunci sa vedem si cine se mai anunta a fi prezent. Toate bune!8) |
Ma , eu am intrebat cine sicu ce poate ajuta la organizare daca ar fi sa demareze cineva proictul pt un eveniment...oricum poligonul nu cred ca mai este accesibil dupa ce apele au rupt podul de la intrare!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning