Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

AnDrEiCa 24-07-10 09:26

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3539088)
"Am decis sa organizam si noi un mic eveniment in orasul nostru, pentru distractie mai mult si poate o unire mai mare a comunitatii 4tuning din Piatra Neamt si nu numai.
Dorim sa organizam un concurs de indemanare in poligon, 2 ture cronometrate cu startul de pe loc.

Evenimentul va avea loc pe 23 august 2009 in poligonul municipal Piatra Neamt!"

Facem o reedeitare a eventului de anu trecut :lol:
Ia sa vedem cine s-ar baga?

Ar fi frumos.Dar parca se zicea mai de mult de un eveniment mare care ar fi trebuit sa aiba loc vara asta ....se mai organizeaza ceva?

Ali_ump 24-07-10 09:46

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3539110)
Ar fi frumos.Dar parca se zicea mai de mult de un eveniment mare care ar fi trebuit sa aiba loc vara asta ....se mai organizeaza ceva?

Cu situatia actuala 4Tuning &"friends" nu prea cred! We are on our own!:rolleyes2

AnDrEiCa 24-07-10 09:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3539168)
Cu situatia actuala 4Tuning &"friends" nu prea cred! We are on our own!:rolleyes2

Pacat,dar poate timpul le v-a rezolva pe toate si nu themselves against all:sad:

buddy_lexx 24-07-10 13:32

Quote:

"Am decis sa organizam si noi un mic eveniment in orasul nostru, pentru distractie mai mult si poate o unire mai mare a comunitatii 4tuning din Piatra Neamt si nu numai.
Dorim sa organizam un concurs de indemanare in poligon, 2 ture cronometrate cu startul de pe loc.

Da ar fi o treaba exceptionala....dar sa fie doar pe plan judetean.Cum s-a vrut de altfel si atunci...dar a iesit cu totul si cu totul altceva!
Eu daca pot da o mana de ajutor o dau cu cea mai mare placere!
Si ar trebui fiecare din comunitate sa fie macar in ziua respectiva la locul faptei si sa ajute fiecare cum poate pentru a iesi super bine!
Deja vreau sa si particip! :D:D:D

AnDrEiCa 24-07-10 13:58

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3539544)
Da ar fi o treaba exceptionala....dar sa fie doar pe plan judetean.Cum s-a vrut de altfel si atunci...dar a iesit cu totul si cu totul altceva!
Eu daca pot da o mana de ajutor o dau cu cea mai mare placere!
Si ar trebui fiecare din comunitate sa fie macar in ziua respectiva la locul faptei si sa ajute fiecare cum poate pentru a iesi super bine!
Deja vreau sa si particip! :D:D:D

Ce faci baaaaaaaaaa??Vii diseara in poligon ,sau lucra?

morpheusmaster 24-07-10 14:00

I'm IN. La EXPO! (adica o parchez si eu p'acolo la vedere :)) ...daca trece calea ferata :)) )

buddy_lexx 24-07-10 14:01

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3539593)
Ce faci baaaaaaaaaa??Vii diseara in poligon ,sau lucra?

lucrez....:) ai grija cum mi te adresezi ok??? is dl baa :)))

AnDrEiCa 24-07-10 14:05

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3539605)
lucrez....:) ai grija cum mi te adresezi ok??? is dl baa :)))

I-a zi ,trec pe la tine :)) dai o cafea?:-)

buddy_lexx 24-07-10 14:09

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3539618)
I-a zi ,trec pe la tine :)) dai o cafea?:-)

Prin legislatie jocurile de noroc sunt interzise minorilor! :))))))) te simti?:D

AnDrEiCa 24-07-10 14:13

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3539636)
Prin legislatie jocurile de noroc sunt interzise minorilor! :))))))) te simti?:D

nu te aud nu te aud:headfones

App ,tot nr ala il ai?

DarkNight_Racer 24-07-10 19:09

Quote:

Ar fi foarte ok o treaba de asta, k apoi o sa treaca vara fara prea multe evenimente!....

stefan_88 24-07-10 21:07

Ma bag si eu la indemanare :) . Sa-mi pregatiti o fisa de inscriere :).

Tryfy 24-07-10 21:41

Quote:

Facem o reeditare a eventului de anu trecut :lol:

Si eu ma bag, ajut si eu cum pot, cand sunt disponibil.
23 august ar fi Luni, deci ori pe 21 ori pe 22 ca sa fie in week-end.8)(o parere)
daca tot veni vorba de un astfel de eveniment, dupa ce se obtine aprobarea celor care administreaza poligonul o sa avem nevoie de niste unelte sa curatam balariile alea de pe marginea traseului, coasele ar fi bune pentru o astfel de treaba, sau poate are cineva vreo jucarie de aia ... motocoasa ca sa terminam mai repede.

La urmatoarele intalniri , ar trebui sa stabilim exact ce si cum. Pana atunci sa vedem si cine se mai anunta a fi prezent. Toate bune!8)

Ali_ump 25-07-10 10:50

Ma , eu am intrebat cine sicu ce poate ajuta la organizare daca ar fi sa demareze cineva proictul pt un eveniment...oricum poligonul nu cred ca mai este accesibil dupa ce apele au rupt podul de la intrare!

stefan_88 25-07-10 12:04

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3540814)
Ma , eu am intrebat cine sicu ce poate ajuta la organizare daca ar fi sa demareze cineva proictul pt un eveniment...oricum poligonul nu cred ca mai este accesibil dupa ce apele au rupt podul de la intrare!

Am intrat ieri seara in poligon . Au acoperit gaura , dar ar mai trebui putin nivelat.

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning