![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
:rolleyes2 |
thebigx vorbea de un urs cu motor de m3...nu si caroseria...daca nu ma insel:)
|
da caroseria este de un disel 324 si arata de zici ca e cotetzul lui bunicu dar motoru e alta chestie.
|
e 1:15 si se dau astia cu motoarele pe la mine prin fatza intr'o veselie. singura problema e ca vad un logan galben cu SG*(probabil sge, dar nu vad si ultima litera) la numar care sta cam blat. sa ii anuntz pe baietzi ? :-??
|
da fa-le semnale morse... sau dalea cu fum iati si extinctoru cu tine sa poti sa corectezi eventualele greseli
|
Quote:
nici macar cascaval nu mai este,... :rolleyes2 |
este si un urs gaben cu evazari de m ( probabil fibra ) dar din cate stiu e motor de 2.0i
|
unde?..in constanta?
|
da ... are si pe portbagaj dungile de M trase ... am impresia ca nu are bara spate - l-am vazut de cateva ori prin oras si duminica era in obor
|
domnul vizal de ce incurcai traficul azi in eforie nord pe la pranz?? :rolleyes2 off of...soferi de duminica :lol::lol:
|
Quote:
Pacat de masina ca nu a fost pastrata asa cum trebuie si a ajuns pe mana unuia si altuia care nu i-au dat sa bea decat benzina si talpa. |
sta in faleza baiatu :))
|
are cineva poze de la show-u din port .. cica nu stiu ce expozitie de masini ??? ca eu am fost pieton si nu merg pe jos sa nu imi tocesc adidasii :)) ... bashchetii :))
|
n-am poze, da` nimic interesant in afara de vw scirocco si un s8 ..asa ca n-ai pierdut nimic:P
|
intalnirea daciilor
pun acest thread deoarece se tot vorbeste de o intalnire intre posesorii de dacii...ceva mai mare decat o samantza seara in parcare. astept sa se dezvolte subiectul aici, sa stabilim o data exacta, si o ora, si binenteles cine vine sigur.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning