![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Super masina george GMN ;)
|
gmn......super tare.....
|
@ DJ victor - Leon - ca selecti sunt mai drepte, dar inca sunt strambe, spoileru si pragu trebuie vopsite, mai trebuie lucrat la spoilerul fata, intercooler blurry, janta spate e cam plata
@DJ Victor - Mertz - asta e mai bun la design, jante strambe @frost - super tare ideea, imi da senzatia de alien attack, atat ca janta spate cam stramba @george_gmn - hmmmmmmmmmmm misto nu am ce comenta :shock: |
2 Attachment(s)
Vad ca plac seaturile ...aja c mai pun unu :D iese misto in brush da mai am de learn ....c ziceti ?
|
misto .. da unde e brush`u?
|
pai nu e , ca nu ma pricep asa ca u ... mai am de invatat ...
|
nu am zis ca ma pricep ..ca nu pot sa zic ca ma pricep in adevaratul sens al cuv ..da ai zis ca iese misto in brush ..si mai ai de invatat ..si chiar eram curios ...ma uitam sa vad pe unde e brush ..ca sa imi pot da cu parerea :D ..da nu l`am vazut
|
2 Attachment(s)
comentati si la mine ;)
|
@Shantzu : Radiator alb negru si umbra masini treb putin mai inchisa ... in rest e misto
|
stiu la radiator ;) am dat desaturate la tot spoileru si am uitat de intercooler ...
|
Shantzu da de a mea c zici ?
|
mijto masina shantzu .... da park terbuia sa incizi un pik parbrizu .... cv in genu cum era in poza originala .... parerea mea e k ar fi aratat mai bn asa.... oricum marpha masina......
|
dj victor- janta spate stramba , pragul are alta culoare decat masina,intercoleru e prea iesit in afara , plasa din spoiler e ireala , stickerele mai bine nu le punei ;)
|
lasa ma ca la urmatoarea nui mai pun stickere...dar treb sa se vada ce are masina pe ea ... nu ? sa stii cu ce te pui ... =)) ms ....
|
mishto shantzu;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning