![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
Stai liniștit, că nici tu nu ești departe!
PS: Râde ciob de oală spartă. |
Quote:
Quote:
ba maimutelor voi va`ti gasit sa comentezi? taceti drq din gura ca sunteti mai bata decat el...ce e asta thread ca sa jigniti membri degeaba?? gura mica si vedeti`va de treaba voastra ... va zis el voua ceva de il jigniti? ce sunteti voi ? ...tocmai voi va`ti gasit sa comentati! credeti ca sunteti mai buni decat el? hai sa vad cine se mai ia de el acuma ... daca nu va convine luati`va bagajele si afara de pe thread..:chainsaw::pissed::pissed: |
3 Attachment(s)
Hai gata cu cearta :)
Azi am fost cu cristy_dacia la parcul acela auto ... Intre timp a venit si KidForDrift si am cazut la parere sa o iau din nou acasa ... Zis si facut , cristy a adus repede o platforma , am urcat-o si i-am facut si cateva poze din garaj .. Le multumesc la aman2 , intre timp s-a alaturat si Tis-ul proiectului de restaurare a bimmerului .. Poze -> :( P.S. : Nu stiu cum am scapat cu viata .. ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
sYdanyel: CAm indoit acel B.M.W.Daca vrei te ajut si eu sa il readuci la viata.
Azi am vopsit miezul jantelor de la nissan in gri.Arata mai bine acum La civic iam schimbat bateria deoarece cea veche era dusa.Si mam hotarat sa scot cat mai mult din motorul civicului.Am mai cumparat azi unele piese si acum astept un mecanic sa vina sa ma ajute sa le montez.Si aseara am dat comanda si de discuri de frana si sar putea ca maine sa ajunga. |
Quote:
Asta e parerea mea depsre el si punct. |
Quote:
|
Quote:
Tu cauta o caroserie facuta praf daca ie sa schimbm stalpu dela parbriz pana la trapa in spate. Hai ca e de munca dar o facem Tomas_SlrR Nu te supara pe mn dar sincer eu nu am vazut in viata mea audi model dinala la 70.000 euro... La bani asti imi iau corvette sau auti tt. Fara suparare o spun dar la faza asta a cam dato in prosteala |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am terminat.
Toată povestea de la început până la sfârşit m-a costat în jur de 1200E fără înmatriculare. Rămâne să mai strâng ceva bani şi să mă ocup de un nou proiect,iar E36-le v-a rămâne maşină personală. Am luat ieri un set de jante BBS LM 17" 9j toate 4. Parcă era incompletă aşa că am cumpărat şi un eleron pt. portbagaj.Eu zic că arată bine.(am avut şi norocul să-l găsesc vopsit în culoarea Hellrot Red) :D Poze cu maşina: Attachment 2501058Attachment 2501059Attachment 2501060 @KidForDrift: Ai la bani nu glumă. :D Să ai parte de Nissan. @cristy_dacia: Pune nişte cauciucuri cu talon mai mic,stretch,şi las-o mai jos. @Tis-ul: Spor la treabă cu 2-ul. Schimbă jantele de pe Touring. @Cristi.megane: Îmi place mult interiorul.Să ai grijă de maşină. @sYdanyel: Eu zic să nu te apuci,nu are rost.Ştiu că are valoare sentimentală,da' aia nu v-a mai fi maşină niciodată. @ionut.alex63: Bună treabă ai făcut la Nissan. :-) |
Quote:
Acu mai astept sa primesc finante si masina dela baieti aceea sa vad ce lucrare vor face |
1 Attachment(s)
On:
Ce ziceti de acest Nissan Skyline r34 v-spec are 963 Hp parcurge 1/4 mile in 9 secunde atinge o viteza de 380km/h si nu , nu este al meu... si nu, nu este in Romania :lol: este din California.. |
1 Attachment(s)
@ Tomas_SlrR eu ți-am scris pe privat, pentru a evita off-topicul aici... dar la cât de redus mintal ești, nu mă așteptam să înțelegi. aia nu e greșeală gramaticală băiatule, ca să ști, e greșeală de tastatură; și apropo, ca să scri pe tastatură, nu îți trebuie școală specială. se vede că ceri băgare de seamă, că nu e Equinox pe aici, care e bun cu toți, chiar dacă vede că acela nu are cap.
Lăsând off-topicul la o parte: @ DariusAlexandru cât de bine poate să arate! jantele la break sunt deja schimbate, astea pe care le-am montat acum sunt de iarnă, pentru că mi-au plăcut foarte mult, iar cele care vor veni mâine(cred că niște RS-uri) vor fi pentru vară. @ ionut.alex63 arată foarte bine Nissan-ul, bravo! @ sYdanyel eu mă alătur, dar nu știu ce mai putem scoate din mașina aia... Am montat o suspensie reglabilă, KW, și am dat jantele vechi pe astea + 100 e la mine în buzunar. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning