![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Arata bine, dar totusi mai bne facem cva nu`ma "al nostru" ma rog, asta e facuta dupa 4tuning si mi se pare aiurea (plagiat) :D
|
2 Attachment(s)
Am trecut la versiunea SLRR MWM, deoarece toata lumea spune ca e mai stabil, ca sunt mai multe optiuni grafice, s.a.m.d, in fine, doua poze de pe "track"
Daca stiti cumva cum as putea sa imi imbunatatesc calitatea grafica jocului, de exemplu reflectia: e prea mult, e ca o oglinda, ceva mai opac...? niste culori mai mate, mai reale :) daca stie cineva? Tnx 4 Help! |
Quote:
ca idee, se poate folosii in logo multe chestii de domeniul jocului, cum ar fi o cheie de exemplu, o roata, un volan, o forma a masinii, o ...nu stiu ...incercati sa fiti cat mai original, fara sa plagiati munca altora ;) daca incepeti sa faceti un lucru, faceti'l asa cum trebuie si pana la capat, ca sa fie ok...:rolleyes2 |
Quote:
|
Am inteles omu a facut asa o idee;)
|
eu am incercat ceva original ... crazy eyes ce mapa e aia poti sa o urci?
Multumesc |
eu am incercat ceva original ... crazy eyes ce mapa e aia poti sa o urci?
Multumesc |
heeeeeeyyy am revenit si eu dupa un timp indelungat ..........si o sa incerc sa fak si eu o sigla :>:> dar momentan lucrez la un galant si dupa;) ..........:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
Quote:
|
jurec baga si u id meu pls tomas_cronaldo
|
3 Attachment(s)
Dupa cum am spus si mai sus, am trecut de pe versiunea 2.3.o LIVE pe 221MWM
din mai multe motive. Primele doua poze sunt facute normal, iar a treia m-am blocat pe "pietri" :)) Daca stie cineva ce tasta pot apasa cand ma rastorn, sau sa-mi repar masina in timpul "drivingului" sa-mi spuneti, fiindca la 230LIVE apasam pe tasta "1" se repara masina, iar pe "2" se restarta/revenea pe roti:D Test pe circuitul Laguna Seca, cu noua Toyota Celica :) Grafica e putin schimbata, oricum, mai am putin de configurat jocul cu placa video ;) |
@CrazyEyes: Nice shoot ;) dar ziceai ca te-ai lasat de SLRR, sau iti mai faci timp si pt el cate 1 pic :)) LE2mwm e cel mai stabil asa cum zicea si maryus ! Si nu aveti problema de genu: "pt ce versiune e masina" etc :D
|
9 Attachment(s)
:)))) mi-ai luato inainte crazy eyes ... eu mam apucat acum catave ore de 2 masini bmw e46 si toyota supra .. amundoua setate de drift ... sper sa va placa ... comentati :))) Frumoasa celica :D tine-o tot asa :D
EDIT:Scuzati grafica am uitat sa o mai reglez .. nush ce naiba are e aproape de high |
@Krypton: Frumoasa Supra :D
Arde-o bine pe traseu:)) |
:))) si e46? :)) mam dat cu ele pana nu mai aveau cauciucuri
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning