Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

BaLaurzor 07-12-09 20:28

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by Priority (Post 2870416)
Salutare ! Scuze ca nu am m-ai trecut pe aici dar in ultimul timp abea mai am timp sa mananc, cand e urmatoarea intalnire sa vad daca imi pot face timp sa vin ca nu am mai fost de mult si mna....imi poate zice cineva?

pai eu as propune una in 17 ca atunci sunt si eu acasa . Pana atunci urmaste si tu topicul intalniri :D

F.R.Sonic 07-12-09 20:30

in 17 is la timisoara..poate si in 18.dec.... pe weekend mai bine(19..20.dec)

Creative256 08-12-09 13:49

mai bine ne mutam cu discutia la intalniri , dar pe 19 20 as veni si eu ;)

BaLaurzor 16-12-09 23:18

ati vazut oltcitu tunat din fata de la dacia ? pret 1600 ron , 4sale (numere de bihor)

http://oltcit.anunturi-auto.4tuning....s-9273533.html

ondin 17-12-09 13:13

e super tare ala, portocaliu si cu stopuri rotunde de la un tractor, probabil, capota vopsita in doua culori, cu acele unghiuri ascutite, pentru o mai buna aerodinamica a privirii, sa vedeti numai cum aluneca fata, mai ceva ca prin oras pe strazi
si bonus un interior custom de la tata lui
tot la pret de criza desigur..ca doar nu are si abees, sidiplaiere si aiere
:)

Creative256 17-12-09 14:36

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2899813)
e super tare ala, portocaliu si cu stopuri rotunde de la un tractor, probabil, capota vopsita in doua culori, cu acele unghiuri ascutite, pentru o mai buna aerodinamica a privirii, sa vedeti numai cum aluneca fata, mai ceva ca prin oras pe strazi
si bonus un interior custom de la tata lui
tot la pret de criza desigur..ca doar nu are si abees, sidiplaiere si aiere

Vad ca o prins bine asta cu sidiplaier-ul, dar mie la olcitul ala mega tuning imi place ca are pe bord nfs underground 2!, deci e nfs tata nu gluma ;)

kalwin 17-12-09 15:05

fiti sanatosi! in ziua de azi orice este posibil.cand am facut eu scoala faceam intoarceri cu frana de mana pus de instructor,deci este posibil si liniutele la elevi....:D

BaLaurzor 24-12-09 00:33

pentru pasionatii de F1 stire de ultima ora : "Schumacher din nou in F1 , cu Mclaren Mercedes" :D

fratzika 24-12-09 01:26

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2918202)
pentru pasionatii de F1 stire de ultima ora : "Schumacher din nou in F1 , cu Mclaren Mercedes" :D

..ai gresit Balaure...conform formula1.com...e la Mercedes GP si nu la McLaren Mercedes....si...SA FIE SANATOS...sper sa nu se mai recurga la jocuri de echipa cum se faceau pe vremea lui la Ferrari....

ondin 24-12-09 08:04

sa treaca omul si de testele medicale si apoi vom avea certitudinea ca va evolua si pe circuit, ca si la Ferrari vroia sa revina dar nu i-a permis echipa medicala.
tinerii cu tinerii si mosii cu mosii

*HD_85_GEL* 24-12-09 08:53

Eu plec la Arad de carciun.... va urez la toti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi voua si un An Nou plin de bucurii.....

La Multi Ani !!!!!

sNap7 24-12-09 10:49

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2918437)
sa treaca omul si de testele medicale si apoi vom avea certitudinea ca va evolua si pe circuit, ca si la Ferrari vroia sa revina dar nu i-a permis echipa medicala.
tinerii cu tinerii si mosii cu mosii

A trecut de testele medicale, e oficial ca va concura pentru Mercedes GP impreuna cu Rosberg.

adrian78bmw 24-12-09 11:00

nu era vorba ca nu a trecut testele medicale in vara avea gatu rupt de la motociclism de aia nu s-a bagat:P

ondin 24-12-09 11:00

Ce se mai bucura atunci Ferrari..dar si noi ne bucuram ca revine Schumi in marele circ.

ondin 27-12-09 00:13

Schumi are medici ca lumea pe langa el, nu cum avem noi, doi, trei buni si restul de forma.

All times are GMT +2. The time now is 08:40.

- Copyright 2026 4Tuning