![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Cand NU au pe cine amenda...militienii se amendează intre ei !!!
Sau doar exersează completarea PV !!! http://www.antena3.ro/stiri/rutier/c...ile_95503.html |
am si eu o propunere, sa facem o intrunire a japonezelor, ca vad ca bmw-urile au, la fel si loganurile, si coreenele,mercedes, vw , opel......la japoneze ce am mai vazut sunt doar cei cu colturile
|
eu ma bag
|
Ar fi frumos, dar sa vina lumea nu numai din oras, poate si din jurul iasului :D
|
Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.
|
adicatelea o sa viu si io, da' numa' sa gat masinu
|
Sarbatori Fericite !
|
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Sa va aduca iepurasul sanatate carburant si multe cauciucuri:D:))
|
am putea presupune ca si eu pot veni cu matizul la intalnirea japonezelor :)
Hristos va invia!! (in aproximativ 1 ora si 6 minute) Sarbatori fericite |
Matizu e korean skimp :)
|
Hristos a Inviat! Sarbatori fericite tuturor!
|
Quote:
|
Hristos a inviat!
Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi si fie ca Sarbatoarea Nasterii Domnului sa ne faca mai buni mai ingaduitori si mai sensibili unii cu altii. Numai bine va urez si drumuri cat mai multe si fara incidente. |
Paste fericit tuturor.
Stie cineva daca Luni si Marti se fac programari pentru proba teoretica a obtinerii permisului de conducere ? :-? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning