![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
raulito: e buna masina pentru inceput .....k vad k TRIKZ nu a scapat nici o greseala din lista lui
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva asha rapid,de plictiseala!:D are greseli...nu este finisat:twisted:
|
Este prima lucrare postata si una dintre primele realizate de mine, comentati-o va rog si fiti cat mai critici. Mersi anticipat
https://img135.imageshack.us/img135/9...iginalahu3.jpg https://img135.imageshack.us/img135/2...ydesigntv9.jpg :oops: |
un inceput promitator........ foloseste upload-ul forumului si incearca sa ai mai multa grija la selectii ......a...si inca un sfat...lucreaza la rezolutii mai mari
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ultima........
|
mafiozo arata bine masina ... dar roata fata nu poate vira de sub aripa si la eliminarea manerului de la usa putei lucra mai atent iar flacarile de la tobe sunt ireale ,stopurile sunt misto ... bafta in continuare
|
mafionzoo...e cam ireala traba cu nitro shi cu stopurile de frana aprinse...nu crezi?...dar lurarea e mijto! bafta in continuare!!!
|
da cand ai farurile aprinse noaptea ce stopurile spate sunt stinse nu ? :)) se aprind numa cand apesi frana ?:D
|
2 Attachment(s)
...Scion TC...lucrare de o zi...stiu ca rotile au mult blur, dar mi-a palcut cum arata pe masina si nu le-am mai schimbat...
|
mafionzooo...is aprinse...da se vede ca is d frana k is prea tare aprinse si in fata nu e vede lumina farurilor :D oricum lucrarea e sooper
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
primele mele usi...sunt naspa stiu da mie imi place cum a iesit
|
@ _seby_ - clio I - ce cap rotund are soferu' STIG! nu prea ai tuning!
@black skorpyo - E30 - arata mai bine decat imi inchipuiam pt un incepator! f bine! BV! mie imi place @mafionzooo - EOS - misto flacarile, mergeau un pic mai portocalii, arata bine masina per total! @FEAR- scion - body kit de ferrari F430, looks ok! pragul e un pic cam ireal ;) @tca1 - americana - jante plate, deschiderea usilor e ireala la animalul asta, nu isi are locul pe plafon fibra de carbon, cam atat observ din prima vedere |
2 Attachment(s)
F.E.A.R-scion destul de frumos dar jantele strica lucrare is prea luminate si plate in rest bravo
tca-americana jante plate si ireale, culoare ireala carbon ireal etc pun si io una gata nu mai lucrez la ea:P:evil::evil: |
MM11AJJ : grila fatza e stramba , carbon ireal , linia usi e blurry
P.S. prelungirea peste faruri e exagerata cum mai lumineaza farurile :D |
2 Attachment(s)
Quote:
Am pus si o masina mai veche sa nu fiu offtopic :) |
2 Attachment(s)
infiniti g35 :lol:
|
cred ca e ceea mai reusita a mea SCION tc
3 Attachment(s)
|
pikone: imi place ca evoluezi cu fiecare lucrare. janta spate este cam plata. la versiunea 2. daca sunt jante cromate, ar trebui sa reflecte macar putin iarba. verdele masinii este un pic ciudat, dupa mine. succes
also, posteaza si tu pozele pe orizontala, nu pe verticala..:) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am si io oltcitu asta sry daca nu ii bun dar io sunt incepator...:arrow:
|
2 Attachment(s)
cam nashpa masina........nu prea'mi place:sad:........da' asta e......
cateva comentarii???:oops: |
Quote:
|
dintre toate mustangurile ptr battle`u saptamanal ....decat vreo cateva...am vazut k au scos partile blurry.....in rest toate exact k originalul, ce e frate asa greu sa dai cu smuge`u sau brush`u, ca vad k va tot plangeti ca nu e masina calumea ....ma lasi..
masina e perfecta ptr un full brush sau un rebrush ;) ...problema e ca forumul s-a umplut de copii de 13 ani care strica tot battle`u;) scz de off topic |
nu toti fac rebrush sau brush. multi nu stiu nici cat smudge sa foloseasca...
cass: selectii nasoale la capota, motorul e prea deschis la culoare. purebass:mai incearca, ia piese de pe componente cu rez mai mare, incearca sa ai selectii cat mai curate... |
2 Attachment(s)
Am facut si eu un m3...roz, da merge
|
nu nu merge....... schimba-i in puii mei culoaea k e urat asa
|
1 Attachment(s)
Acuma iti place? ti-am facut-o albastra
|
asa mai merge...totusi e putin prea saturata....si fa si alte modificari
+ e o regula aici......o masina pe zi (stiu k acum e aceeashi masina dar am zis k sa stii) p.s. nu e m3 |
ms pt sfat, da nu prea stiu cum sa ii pun un body kit klumea
|
@ PUREBASE - OLTCIT:
1. motor plat 2. oglinda laterala total ireala 3. farul dreapta ireal @CA$$ - MUSTANG: 1. idee buna cu deschiderea capotei 2. alte jante 3. o evacuare american muscle style @ SODABUBBLE - G35 : 1.culoarea negru acunde toate formele si tot tuningul 2. cu greu se poate vedea ce ai vacut tu acolo ;) @ NITRO CUSTOMS - 307 SW: 1. arata un pic ciudat la spate spre stop 2. e o lucrare curata bravo @MM11AJJ - TT: 1. ploapele peste faruri nu dau bine deloc 2. ai lasat suspensia stock 3. fibra de carbon este ireala 4. nu ai tuning @ PICKONE - SCION: 1. culoarea e un pic ireala, dar merge 2. modelul cu jante negre merge mai bine 3. ai uitat de reflexia in jante a ierbii :) @ 3XTREME - E92: 1. culoarea e prea saturata 2. suspensie stock, trebuia sa o lasi mai pe burta 3. ploape ireale 4. fibra de carbon e ireala |
scion update
2 Attachment(s)
Attachment 463661Attachment 463662enjoy
iam pus reflexie si i-am adancit un pic jeanta spate,la culoare n-am umblat ca-mi place [2 tone green lemon]...h3h3 Aici https://www.youtube.com/watch?v=rpyZouyvwV0 mi-am postat un filmulet care cuprinde toate masinile modificate de mine de cand am inceput adika 3 luni sa-i spunem primul pas in virtual tuning by EDL design cluj ... enjoy again |
1 Attachment(s)
va place oltictu meu?>
|
olcitu cui???:lol::lol::lol:
|
eu lam facut...
si nu am avut de unde sa iau body kitu! |
ZBOOORI!!!!!! he`s the dumbest one yet :) :) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning