![]() |
|
Re: Diverse discutii
sa traiask fractu` si toata lumea kre duce cu el un nume de valentin/valentina!!!....de indragostiti nu zic nik:)...
neatza bobby...cum e la work???...:D |
Mah, la work e bine.
Sefu' e plecat, am dat niste telefoane sa rezolv niste chestii la prima ora si acum mai stau nitel pe net si intru pe oferte sa trimit la niste firme prin Bucuresti... Merci pentru urari. ;) |
aham...bey men...sorry k am ieshit asha pe fuga ieri....am ieshit cu tng`u la o vb!!!si cu telefonu` nush ce sa`ti zic.....am luat un v180 in proba si vad k, km are pb cu semnalu` pm.......:(...si ce incantat eram de tel:(
|
sa ti traiasca donule,la multi ani si din partea mea tuturor care poarat numele de valentin ;)
|
Sal la totzi baietzii intai...apoi sa-tzi traiasca maimutzoi-san.....ce mai executatzi voi in aceasta dimineatza cenushie ca veceu' meu de la tzara?????
|
sa traiesti blondule.....yo 1 nu prea execut nik...imi caut un telefon.....am pus mana pe unu kre imi place mult...dar are pb cu semnalu` ...si pm...nu gasesc si yo ce vreau...:(....
a......si in rest o frec aiurea la calc:) |
Ce ma enerveaza pe mine asta care are timp sa invete si sa ia examenul fara stres, si el de colo sta sa-si caute telefon...
|
baieti vreau sa va declar solemn cu mana pe p___ ca m-am indragostit......si vreau sa-i dedic un citat dintr-o melodie a unor baietzi foarte dragi mie ( cunoscatorii isi vor da seama despre care baietzi vb ):
" lasa-ma sa-ti demonstrez dragostea ....... tu la intuneric aratzi ca o regina la lumina de neon........... ZICI CA ESTI RUINA " asta e pentru " toate tarfele , de toate varstele " !!!!!!! |
=))...asta da....bey bobby`...chill bro`...pm..frate ..abia m`am trezit...tocesc si yo putin tastatura...k in paralel ma uit si pe forumu` ala de mi l`ai dat aseara...si pe exercitiile alea si cursuri ma uit mai inkolo....avand in vedere k stau toata ziua`n kasa pm!!!innebunesc drq......vreau work....:(....(si tel)
|
4 Attachment(s)
cam asa as vrea sa arate si pisica mea ....cand..? numai D-ZEU stie.
|
fratzilor azi apare taxi 4,kre da de el primul sa lase un msg pe forum cu siteul pe care a dat d el sa il luam si noi cu totii ;)
|
si tu crezi ca asa din prima zi se duc baietii in cinema sa filmeze pe shustache :) se duc si ei prima data sa-l vada k-lumea si apoi ;)....am gasit doar Soundtrack-ul....
|
In afara de Taxi 2 nu mi-a placut niciunul din ele.
Oricum..., aberatzie mare de film. Shantzuleeeeeeee, Operation... NINJA!!! Konishuwaaaaaaaaaa, Konishuwaaaaaaaaaaa! |
gykuleee...traieshti mha???....unde pana mea esti de ai net ??
|
:-P :-P da mha slava domnului :D :D sunt la scoala mha smecher!mai fac si io niste poaste ca am ramas in urma :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning