![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EvL] de la 12v la 32v - 340i V8 M60B40 ( wip )
Quote:
|
Acuma ca s-a terminat toata faza asta cu transplantu am si eu 3 intrebari:
1.Cum trage si daca esti multumit cat trage? 2.Cati cai are motorul stock? 3.La cati bani te-a ajuns toata chestia asta motor + montat? Asa estimativ..Bafta! E FORTZA BOSS :lol: |
46 Attachment(s)
Das uber E30, la incalzire azi :twisted:
E fortza BOSS :D |
bine rau te-ai dat santos, ma rog ti-am zis si cand venisei pe "teren" :D
|
imi pare rau pt santos pentru prestatia pe care a avut-o in fata lui haiu .... sincer ma asteptam sa fie mai bine, poate emotiile ... poate cine stie :|
plm ... shit happends bafta la urmatoarele etape p.s: o poza nu ati pus si voi cand e de-a latu :| |
Felicitari! e forzza boss :)):)) P.S. baiatu cu steagu rosu :) sau galben :D
|
Quote:
|
are cineva filmari cand sa dat Santos cu HAI-u ?:)
|
Distractia abia a inceput!
Practice makes better,dude! |
Un filmulet cu tine boss :D . Nu e calitatea cu care ne obisnuiesti tu, dar atata poate sapuniera mea.
Am si unu cand te dadeai cu HAI-ul, am sa-l postez mai incolo. Sa nu uit sa te felicit pentru prestatia ta, chiar mi-a placut. |
Pffff..... ce weekend....
Sambata nu stiu ce a fost cu mine,imi pare atat de rau,ca m-am dat atat de putin,nush ce-am avut,nu imi placea deloc pista uda... (ciudat de altfel,eu obisnuit fiind cu datul pe ud) Insa duminica,am fost fix invers... :D ma dadeam cum prindeam ocazia... :D mai filmam un pic,ma lipeam o camera pe-o masina, ma mai dadeam nitzel :D Azi a fost incredibil de tare,asfaltu uscat si v8`u s-au inteles de minune dpmdv ... Nu va mai plictisesc cu posturi lungi ca-i 6 dimineata si-s obosit... Sunt mai mult decat fericit ca in calificari eram pe locul 9 cu 72 de puncte. Locu 9 din 35 de masini, ca debutant mi se pare un loc foarte bun de care eu unul sunt foarte mandru... A fost prima si prima data cand mi-am incercat-o pe asfalt in a 2-a in limitare... Prima curba,aia lunga,era geniala... Iar senzatia pe care o ai trecand aproape de caucioacele alea la viteza aia si-n conditiile alea face ca tot ce e in spate,chin,bani,munca,stres,nervi ... sa nu mai conteze,chiar nu mai conteaza... A meritat din plin. As vrea sa-i multumesc si eu lui dani lafu ptr scaunu sparco/centuri si ptr tot ce mi-a facut la masina asta :D M-am inteles super bine cu ea. Eu unul nu ma asteptam sa reusesc sa termin traseul fara s-o lovesc :D In concluzie Ma bucur ptr alegerea facuta,motoru chiar e fortza... mi-a placut la maxim de cum se misca... Iubesc faptul ca am reusit sa evit problemele care apareau din cauza lipsei franei de mana hidraulice, masina la inferioare reactionand cum trebuie :D = fugind de cur... de aceea in prima curba dupa linia dreapta intram din treapta 3-a,schimbam a doua,fugea de cur,apoi o tineam din volan/acceleratie.... mai intram si cu ambreiaj ... :D oricum a fost super super tare duminica , sambata nu prea m-am inteles cu traseul/masina... Sunt chiar foarte fericit de cum am mers azi ... Iar faptul ca m-a batut haiu ... e perfect :D Mai bine ca mi-am luat-o de la haiu,care e ... haiu,decat sa mi-o iau de la un noname... Twin Driftu n-are nici o legatura cu atunci cand te dai singur... Presiunea e cel putin de 5 ori mai mare cand te dai la dublu... mie inca nu-mi vine sa cred ca se intampla chestiile astea... EU INCA MA MAI JOC LFS si ma chinui sa fac chestiile astea in JOC Azi cand m-am vazut in spatele lui haiu,de-a latu,aia 3 metri cand am reusit sa ma tin pana s-o pierd,eram pur si simplu la modu .... wtf.... nu se poate sa fie adevarat... ma doare-n cot ca din 3 runde am pierdut-o de 3 ori ,in battle zic... a fost o necunoscuta totala ptr mine chestia asta,nu mai stiam la ce sa fiu atent,imi era frica sa nu fac vreo prostie sa lovesc masina lui , masina mea, asa ca am preferat sa merg safe si a fost ok :D mi-am luat-o de la haiu,masinile n-au nimic,totu e ok :) :lol: asta a fost postu scurt,trebuia sa fie mai lung da e tarziu p.s: :D revin cu niste filme tari rau de tot de pe masini de prin masini si tot asa... :D HD stuff si wide :X |
'ieri' o ardeam in twin in LFS , acum o dai pe traseu cu V8-u cu HAI-u :mrgreen:
bravo ma , tot asa ! :tenisclap |
Frate ti-am mai spus :D si ieri "ce daca ai cazut ma cu haiu;) il bati ejti unu din cei mai buni :) te bate, te-a batut haiu nu altcineva;)" felicitari pentru prestatiile de ieri;) ai fost fortza :peace: nu fi descurajat ai timp sa inveti acum ai si masina :D te ajuta foarte mult :) bafta si ai grija de ea ca te :pistoles::pistoles::pistoles::pistoles:
|
bravo santos :D felicitari
|
Quote:
Odihna placuta! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning