Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

edinho_realmadrid 12-11-09 05:10

Re: Street Legal Racing - Redline

Pai asteptam sa vedem mai multe schite(o sa incerc sa fac si eu una)!

KrYpToN 12-11-09 10:10

1 Attachment(s)
ma miki am mai vb noi 2 pe mes daca e il organizam la noi pe slrr ro cu sectiuni de inscrieri.... alte categorii care vor fii surpriza si o sa va uimeasca pun pariu etc o sa iasa ceva frumos .. mai trebuie sa vb cu andu .....

uitai sa spun ceva:o sa mai lucrez la ea .. o sa inlatur cadrul de la D-Mon Team acolo scrisu o sa il fac albastru si o sa mai adaug o masina ceva vad eu poate 2
Va place ?? astept sugestii pe mes,pm sau aici

Multumesc

edinho_realmadrid 12-11-09 11:28

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 2800851)
ma miki am mai vb noi 2 pe mes daca e il organizam la noi pe slrr ro cu sectiuni de inscrieri.... alte categorii care vor fii surpriza si o sa va uimeasca pun pariu etc o sa iasa ceva frumos .. mai trebuie sa vb cu andu .....

uitai sa spun ceva:o sa mai lucrez la ea .. o sa inlatur cadrul de la D-Mon Team acolo scrisu o sa il fac albastru si o sa mai adaug o masina ceva vad eu poate 2
Va place ?? astept sugestii pe mes,pm sau aici

Multumesc

Nu stiu ce sa zic ? E o mare chestie rosie ,poate daca ne ajuta cineva sa facem o sigla asemanatoare ca a site-ului 4tuning ?!

KrYpToN 12-11-09 11:35

ala e inceputul man uite o sa posteze miki poza cu ceva mai bine mai incolo eu nu pot pt ca acum plec la scl :P bafta la toti spor la tunarit si barbirit cauciucuri =))))

EDIT:nu facem ceva in genu la 4tuning trebuie ceva original pff nush ce sa zic

Mikidude 12-11-09 11:40

1 Attachment(s)
Aici ce a incercat Krypton sa faca ! Eu doar am postat`o, incercati si voie sa faceti cate ceva !

Andu_RacE 12-11-09 15:17

totusi..de unde vine numele grupului? :???: ideea e ok, dar incercati sa faceti un logo nu o imagine :P

Maryus_x90 12-11-09 15:29

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2801055)
Aici ce a incercat Krypton sa faca ! Eu doar am postat`o, incercati si voie sa faceti cate ceva !

frate scz ca o zic da asta chiar e aiurea..daca vreti incerc sa fac eu una(ca eu le am cu photoshop) parerea mea sa fiee numele la grup SLRR-RO -asta mi se pare cel mai bun

KrYpToN 12-11-09 17:40

numele grupului lam pus si eu la misto ca nu mam gandit ...asa mia venit pe moment.... poza facuta de mn vroia sa para un garaj adik chestia aia rosie ... trebuia sa fie pe peretele la garaj ..... nam mai avut timp sa adaug si garaju

EDIT:NU LE AM CU PS

Oltcit Rally Team 12-11-09 17:44

4Team suna bine si vine si de la 4Tuning.;)

KrYpToN 12-11-09 17:56

suna bine 4Team .. RoRally Team este ideea mea ... :P

Oltcit Rally Team 12-11-09 19:06

2 Attachment(s)
W.I.P Credeti ca are rost sa continui?:lol:

Plesa 12-11-09 20:17

desi sunt nou as avea si eu o idee despre numele grupului: 4 slrr, bn zic si eu :D adik pentru slrr

mitza mtb 12-11-09 21:17

Sau asa : SLRR Romania Team .
Si gata :) .. totusi nu cred ca trebuie sa facem sigle foarte mari si foarte complicate.. ceva mic de efect:) .. o sa incerc si eu sa fac ;)

Oltcit Rally Team 13-11-09 08:52

1 Attachment(s)
O sigla facuta de prietenul meu BYL!Multumesc BYL!:lol:

Oltcit Rally Team 13-11-09 10:07

1 Attachment(s)
O noua sigla facuta de BYL!Multumesc BYL!:lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:29.

- Copyright 2026 4Tuning