![]() |
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
|
Dadi ar trebui sa te apuci de fotbal :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Sal nu stiti unde pot gasi tuburi de plastic transparente umplute nu mari preferabil mici cat un pix :) am vazut cum se fac angel eyed si as vrea sa pun pe dacia :D
|
Quote:
1.E frumos sa te prezinti inainte,de aceea asteptam poze cu tine si masinuta ta aici: https://forum.4tuning.ro/233-hunedoar...a/page-80.html 2.Se scrie angel eyeS 3.Risti sa iei foc cu ele (asta am vazut intr-o poza ) Bafta!! PS nu mi-o lua in nume de rau! |
me like noua sigla 4tuning , christmass look :D sexy rau
|
Cum aflu si eu cam cat as avea de platit pt a mea daca e s`o inscriu in Romania?
|
Quote:
p.s. intai trebuie sa stii norma de poluare parca |
|
Quote:
|
vreo 1000
|
Azi am vazut (pacat ca nu am avut cu ce sa imortalizez momentul), una bucata Garcea-mobil, pe la ora 18:00, in statia de autobuz de langa marea intrate in Combinat(pe unde isi cam fac veacul), una bucata sofer,manca seminte de bostan si incerca sa faca o gramajoara de coji exact in dreptul geamului sau lateral.Poate or fi fost la filaj :rolleyes2 ,sau era chiar Florin Persic( nu cred,ca ala era cu semintele negre).
|
Azi am fost pana la Craiova si inapoi, PLIN de politie, opreau doar maxi-taxi si bus-uri. Am vazut si un bus care face turism electoral. :)
In fiecare judet erau mesterii de la Autoritatea Rutiera Romana, doar cu cei care transporta persoane aveau treaba. |
Salutare ! Scuze ca nu am m-ai trecut pe aici dar in ultimul timp abea mai am timp sa mananc, cand e urmatoarea intalnire sa vad daca imi pot face timp sa vin ca nu am mai fost de mult si mna....imi poate zice cineva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning