![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 3004833 Quote:
|
Mersi . Daca mai ai timp si idei de alte culori ar fi recunoscator :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
salutare baieti!
OZ-urile pe Astra daca se poate? Am ales cateva poze..folositi ce credeti ca e mai bun:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Multumesc! |
3 Attachment(s)
Daca poti sa "montezi" si farurile negre..dar doar farurile :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Multumesc! |
Baieti, in legatura cu penultima rugaminte..am aflat ca acele jante sun pe 15...si v-as ruga, daca mai aveti chef de mine :))), sa le "montati" la dimensiunea celor din poza(opel)..adica pe 15..sa fie suprapuse exact pe marrimea celor de acolo :D
Multumesc inca o data si scuzati-mi "insistenta" :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru modificari baieti :)
Azi s-au montat si jantele si cam asa dau pe masina :D..pana la urma sunt pe 16 :)) Bandourile si manerele la culoarea masinii , daca se poate, scuzati claritatea dar e facuta cu telefonul :D Si lasata putin mai jos,nu foarte mult,dar fara elementele acelea vopsite in negru..deci 2 poze :)) Multumesc! |
3 Attachment(s)
Imi puteti pune jantele (Jante RH AE TEHNIC 8j 17") pe masina?
|
4 Attachment(s)
Salut,
Imi puneti si mie va rog jantele din poze pe masina? Nu stiu care s-ar potrivi mai bine. |
1 Attachment(s)
salut. se poate un model de dungi pe masina? sau ceva care se poate face din colant. inainte am avut 2 dungi albe. as fi vrut sa pun altceva dar nu stiu ce.
am pus poza de pe net ca nu am una calitativa cu masina fara dungi, dar modelul este identic. multumesc anticipat. http://1.bp.blogspot.com/_BEyQraI-KQ.../mazda2_3d.jpg |
3 Attachment(s)
Salut,am nevoie de ajutorul vostru :
1. Vrea miezul la jante AURIU 2. Grilele de pe capota daca se poate sa le adaugati pe masina mea. Multumesc |
5 Attachment(s)
sal cine imi pune si mie pe masina jantele din poze, vreau sa imi iau alceva si nu stiu care din ele mersi
|
5 Attachment(s)
Salut baieti. Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Vreau sa cumpar niste jante si nu stiu care "pica" mai bine pe masina. Daca se poate sa puneti pe ea modelele care vi le-am atasat. As mai dori sa schimbati si culoarea masinii ca cea de pe Opelul atasat si inca odata culoarea mov..dar sa fie lucioasa.....nu mata. Multumesc pentru efort.
|
4 Attachment(s)
Salut! Vreau si eu daca se poate sa imi faceti Octavia culoarea de pe KÄFER ! pe care poza doriti voi !
Si apoi separat inca o poza cu jantele facute albe! Si nu ar strica o poza finala vopsita,cu jante albe si putin low! Multumesc mult! :D |
2 Attachment(s)
Salutare domnilor , ma puteti ajuta si pe mine cu niste ideei , vreau sa fac ceva la bara fata , gen sa ii scot proiectoarele si plasa , sau nu stiu cum este bara de la cealalta alfa , daca aveti voi alte ideei as aprecia ajutorul , mersi mult
|
Nu ne ajuta si pe noi nimeni?
|
forma capota?
1 Attachment(s)
Vreau o capota mai agresiva pentru Zafira A. Cine are timp si pricepere sa faca o propunere. Vreau ceva agresiv si unic.
|
1 Attachment(s)
Salut vreau si eu o culoare frumoasa la jante care sa se potrivească cu masina ! Mulțumesc
|
7 Attachment(s)
quick-uri pt toata lumea....
|
Multumesc dany.
|
Re: forma capota?
Quote:
|
Multumesc! dar culoarea pe care o doream era acel violet nu visiniu! :shock:
Ms oricum! |
1 Attachment(s)
Vreau si eu o alta culoare pa jante m-am gāndit la un negru lucios sau mat sau un alb perlat ! Astept te rog
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
daca se poate face oglinzile galbene (carcasa numai) si plafonu negru. Multumesc !
|
2 Attachment(s)
Salut baieti!.Un negru mat la caroserie si un alb la jante se poate?Multumesc
|
2 Attachment(s)
uite aici.neamtzule nu M Vzut postarea ta,plus ca stau prost cu timpul liber...nu prea mai stau pe forumuri...
|
Mersi mult!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vreau si eu jantele va rog facute mai multe culori,inclusiv rosii si negre cu marginea rosie. Va multumesc.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Attachment 3029464 Attachment 3029465 Attachment 3029466 Attachment 3029467 |
Arata bine si unic Zafira acum. mersi dany2good4U pentru idee si munca. Budy, cea mai proasta gluma pe care am citit-o pe 4Tuning!
|
2 Attachment(s)
as vrea si eu jantele astea pe culoarea gri daca ma poate ajuta cineva. ma gandesc sa schimb culoarea si as vrea sa vad cum ar da cu culoarea masinii!
am atasat poza cu culoarea gri care as vrea sa fie in locul celor negre!:D prima poza este masina mea! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning