![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
manson - nu ma asteptam de la tine sa ai pe spate janta plata :(
|
mane..sa mor de nu m am chinuit sa o modific sa o fac ceva dar....nu mi a iesit...nuj:(
ma bucur k place masina under vt .... si tot pt shantzu....o sa apara versiunea hardcore a bmw ului:D Under vt-->ce ai facut mane...la roata pe fatza...:D in rest oke... |
*Manson - janta fata mi se pare de proasta calitate (ai marit-o de la o rez mai mica) ... janta spate plata ... unde ai scos elementele ornamentale laterale au mai ramas niste urme ...
*Under VT - jantele plate ... ce sunt petele alea in aerisirile mici dp spoiler ... ?? |
acuma am observat si eu unele greseli,am sa le corectez...mersi pt observatii...patriotu nush cum au aparut petele alea acolo
|
patriotu ...janta nu e de la rez mik e la fel de mare k cea stock...dak vrei o sa ti dau poza...dar pe spatestiu k am bulit o :(
|
2 Attachment(s)
bmw 330i :???:
comentati :) p.s. n-am mai lucrat de cateva luni bune in ps... asa ca fiti ingaduitori :D |
masina e misto.....da nu prea are tuning....decat toba aia ...
|
Deci se pare ca va placut BMW-u meu :D ms ms ms:twisted:
|
Quote:
|
OmB* fratele meu am pus-o aici ca ssa vad ce greseli am ! ca sa stiu ce nuu am facut bine sa imi indrept gresala si gata cu offtopicu !:!: :!: :!:
|
3 Attachment(s)
eu l`am pus intai la challenge...stiu ca am greseli...si numai aveam timp sa`mi bat capul cu ele...deci...bmw (poza 3 e bonus...) 8)
|
3 la 10.000 lei =))
|
am o idee ... oare putem face dintro masina tunata una stok ?
|
2 Attachment(s)
@unde VT - jante cam plate, faruri ireale, proiectia cadranelor e prea saturata, trebuia mai opaca si mai transparenta
@T1grul - misto, dar parca e cam deschis spoilerul la culoare @sandrin - simpla, doar o toba :cry: un bmw merita mai mult de atat @manson - jantaplata la spate, in rest e OK + parchez si eu trotinata mea...rupeti stilul cu noi comentarii |
Reme arata super fain! carbonu km lasa de dorit si cu roata din staga ce ai facut ?:(( ca trebuia sa o latzesty si pe aia si arata mijto :D in reqst ee OK ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning