![]() |
|
Re: Live for Speed
Imi pare rau sa va anunt dar la ora 19:00, nu pot intra. Daca incepea pe la 22:00, era mai mult de cat ok. Bafta la drift!
|
Quote:
Crede-ma ca am stat impreuna cu 8 oameni de la 9 pana la 11;30! Si eram doar 9! Am dat calificari.. s-au calificat 6.. am facut battle-uri si am stabilit locu 1.2.3! Deci gandeste-te ca pentru 9 oameni am stat 2ore! Daca v-or fii peste 16 gandeste-te ca o sa dureze pe putin 3 ore!Si imi pare dar am mai spus si repet.. nu pot sta la LFS pana tarziu! Si cu asta am incheiat! Va astept in seara asta.. si la 16;30-17;00 voi posta IP-ul serverului!! Tine-ti aproape:twisted: :twisted: :!::!: |
188.27.167.183 Am deschis serverul!!
Puteti intra pentru antrenamente iar de la ora 19:00 incepem calificarile!! |
Alex multumesc ca ai deschis serveru si ca lai tinut atata :D
|
Quote:
Dar trebuie sa spun ca nu imi voi mai da cuvantul niciodata pentru organizare vre-unui campionat de drift sau altceva! Motivul: Pe forum se anunta 14 oameni + cei cu care am vorbit pe server trebuia sa fim minim 20.. Astazi la ora 19:00 cand trebuia sa incepem.. pe server 4 oameni... deci de ce sa ma mai implic:?::?: Imi pare rau pentru ce s-a intamplat.. pentru ca eu doream sa facem super treaba.. sa iasa ceva superb!! Deci va salut.. si va anunt ca nu voi mai posta aici vre-un IP sau vre-un concurs ceva! |
si pentru asta trebuie sa le multumim celor care au zis ca intra si nu au intrat
|
Cu placere Krypton!
Azi nu am intrat pe 4tuning pentru ca am fost ocupat, daca postai aici ora si data acum 5 zile poate vedeam toti si ne intra in cap;) |
Cine joaca cu nick-ul [RDA]Booster ?
|
Quote:
E un pusti pana mea .... |
este sorin,face parte din clanul meu,RDA,de ce?
|
Quote:
|
vreun server?
|
salutare baieti...joc si eu de ceva timp lfs...dar n-am reusit sa-i dau de capat 100% ...
asa ca ,ca si o rugaminte...cine are bunavointa sa-mi explice si mie in privat cum pun masini ? |
Salutare all . Si eu joc LFS as vera sa ma bag cu voi pe sv-re da o problema:nush ce LFS aveti ce versiune si ce patchuri . Cine are toate asta va rog din suflet un add la id-u tudor_diac.Mz anticipat si Baflta in continuare la drift!!!
|
1 Attachment(s)
Maine 29.04.2011 Mini Campionat de drift organizat de Dk/SideSmoke,Alex,KrYpToN Si JumyE36 ;)
Regulile sunt cele de la KOE si o sa le postez maine pe la pranz xD Daca nu suntem cel putin 10 nu mai fac nimic va rog sa scrieti aici cei care participati ip o sa va dau pe la 20:40 188.25.14.187 63392 intrati |
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning