![]() |
|
Re: Chat
Quote:
|
A...si cat despre faza cu discutiile despre cursele ilegale imi place doar sa citesc despre ele nu si sa le comentez. Si sincer nu pot sa urmaresc tot timpul ca spre deosebire de altii eu am viata personala si socializez cu oamenii live, nu din spatele unui monitor crezandu-ma Dumnezeu. Si ca sa revin la ce am scris mai sus, crede-ma ca daca se tzine vreo cursa care conteaza, sunt acolo.
|
:grandmar:
nu gasesc unu cu ochelari de vedere :lol: let's chill out . erau balarii acolo atata tot . cursele se tin pe strada (din pacate) ,nu pe forum |
heiii unde va este simtul humorului:lol:
trebuie sa mai rada omul ce e cu atata seriozitate,iar in ultima vreme sa recunoastem pe forumul asta sunt foarte multi cunoscatori adevarati si de aici vine amuzamentul:lol: apropo.....e mr ben pe antena1:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
have fun&noapte buna!! |
Quote:
nu fii copil acuma ;) |
Stai linistit nu-s genul care se supara. Da nu-mi place sa fiu luat peste picior. 8)
|
cred ca mai interesant ar fi fost o conferinta pe yahoo... decat dialog direct (si aprins) pe forum... but that's just me...
|
"You know your man can put that fire out" :))
|
"Check out the bubble on that"
|
care mah poate ajuta cu un volan de Alfa-Romeo mai veche. Imi trebuie pt un prieten cu o Alfa 33 Imola ca sa treaca RAR-ul.
|
vorbesti serios ? nu prea imi vine sa cred ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning