Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

ilegal 09-02-09 00:49

Re: Chat

Quote:

Originally Posted by momo_outlawz (Post 2049865)
Din pacate asa-i cum zici. Se pare ca mai nou nu doar eu ci si altii afla din ziare cam cum sta treaba cu liniile din cluj. Si sincer chiar ma deranjeaza foarte tare treaba asta.

e greseala noastra ca am vorbit cu ,,aia,,,pentru ziar era vorba de altceva si a iesit cu totul diferit,adica ,cam jumate ii adevarat si jumate bagat de la ei sa stiti asta si sa nu mai fie discutii despre chestia cu ziaru,poate unii stiti cum sunt ei poate altii cum eram eu ..nu.....

momo_outlawz 09-02-09 00:52

A...si cat despre faza cu discutiile despre cursele ilegale imi place doar sa citesc despre ele nu si sa le comentez. Si sincer nu pot sa urmaresc tot timpul ca spre deosebire de altii eu am viata personala si socializez cu oamenii live, nu din spatele unui monitor crezandu-ma Dumnezeu. Si ca sa revin la ce am scris mai sus, crede-ma ca daca se tzine vreo cursa care conteaza, sunt acolo.

CJ-01-WOB 09-02-09 00:52

:grandmar:

nu gasesc unu cu ochelari de vedere :lol:

let's chill out .
erau balarii acolo atata tot .

cursele se tin pe strada (din pacate) ,nu pe forum

HardWorker 09-02-09 00:52

heiii unde va este simtul humorului:lol:
trebuie sa mai rada omul ce e cu atata seriozitate,iar in ultima vreme sa recunoastem pe forumul asta sunt foarte multi cunoscatori adevarati si de aici vine amuzamentul:lol:
apropo.....e mr ben pe antena1:lol:

momo_outlawz 09-02-09 00:54

Quote:

Originally Posted by ilegal (Post 2049896)
e greseala noastra ca am vorbit cu ,,aia,,,pentru ziar era vorba de altceva si a iesit cu totul diferit,adica ,cam jumate ii adevarat si jumate bagat de la ei sa stiti asta si sa nu mai fie discutii despre chestia cu ziaru,poate unii stiti cum sunt ei poate altii cum eram eu ..nu.....

Nu readuceam in discutzie subiectul, daca ma deranja chiar asha de tare ziceam de la inceput atunci cand s-a publicat pe topicul vostru "stirea". Dar sincer nu m-am putut abtine atunci cand mi-a dat-o WOB asha direct. No Ofence. ;)

momo_outlawz 09-02-09 00:57

Quote:

Originally Posted by HardWorker (Post 2049901)
heiii unde va este simtul humorului:lol:
trebuie sa mai rada omul ce e cu atata seriozitate,iar in ultima vreme sa recunoastem pe forumul asta sunt foarte multi cunoscatori adevarati si de aici vine amuzamentul:lol:
apropo.....e mr ben pe antena1:lol:

Da nu la 2 trebuia sa inceapa. :))

DaNuTzU' 09-02-09 01:03

Quote:

Originally Posted by momo_outlawz (Post 2049907)
Da nu la 2 trebuia sa inceapa. :))

ba mah acuma e la antena 1!! puiu la tv!!!!

HardWorker 09-02-09 01:05

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 2049919)
ba mah acuma e la antena 1!! puiu la tv!!!!

vezi ca te intinzi.....
have fun&noapte buna!!

CJ-01-WOB 09-02-09 01:06

Quote:

Originally Posted by momo_outlawz (Post 2049905)
Nu readuceam in discutzie subiectul, daca ma deranja chiar asha de tare ziceam de la inceput atunci cand s-a publicat pe topicul vostru "stirea". Dar sincer nu m-am putut abtine atunci cand mi-a dat-o WOB asha direct. No Ofence. ;)

n-o fost directa , si nici cu intentie .
nu fii copil acuma ;)

momo_outlawz 09-02-09 01:17

Stai linistit nu-s genul care se supara. Da nu-mi place sa fiu luat peste picior. 8)

CJ19TZU 09-02-09 01:20

cred ca mai interesant ar fi fost o conferinta pe yahoo... decat dialog direct (si aprins) pe forum... but that's just me...

ZanDer 09-02-09 01:22

"You know your man can put that fire out" :))

CJ19TZU 09-02-09 01:24

"Check out the bubble on that"

CristianD 10-02-09 09:00

care mah poate ajuta cu un volan de Alfa-Romeo mai veche. Imi trebuie pt un prieten cu o Alfa 33 Imola ca sa treaca RAR-ul.

B e V 10-02-09 09:39

vorbesti serios ? nu prea imi vine sa cred ...

All times are GMT +2. The time now is 00:16.

- Copyright 2026 4Tuning