![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
1 Attachment(s)
Cat de tare...baieti am si eu o mica problema daca pot sa zic asa...cand dau pe load cars si selectez o masina pe unele din trasee(2-3 nu toate) imi da eroarea de mai jos in schimb cand intru in cariera pot juca dupa pofta inimii unde vreau eu:)A-si dori sa repar totusi pentru ca varul meu mai mic se mai joaca din cand in cand la mine iar mie imi e mai usor sa salvez masina si sa ii dau de la capat mereu decat sa intru iara in cariera sa o repar si sa inlocuiesc ce sare din ea:))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Chevrolet Lacetti WTCC
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Rusty Slammington WIP
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
scuze de dublu post:D
SEAT LEON CUPRA 2.5 in linie,466 caluti:D |
Quote:
http://rdmteam-sl.3dn.ru/ il gasesti aici, iti faci cont si gata |
6 Attachment(s)
Quote:
Inca un C4 si un C-Klass:D |
ebone- tt-ul nu a fost chiar anulat decat ca daca nimeni il vrea (inclusiv eu:lol: ) nush ce rost mai are...este foarte low poly dar daca tu il vrei o sa il termin intr-o zi si ti-l dau. O sa incerc sa pun un interior mai calumea dar nush daca o sa se potriveasca
rosha- masini frumoase dar pozeaza-le ca noi pe drum |
Quote:
dar totusi,cel putin eu incerc sa ma tin dupa unele chestii ca si in realitate si anume:daca modelul are in realitate 5 prezoane la roata si eu voi pune janta tot cu 5 gauri,nici decum cu 4,la fel si cu motorul... ai fi putut pune mai bine un 3.2 vr6,era mai plauzibil. ma rog,faci cum vrei. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare la toata lumea am revenit dupa o pauza lunga :( am revenit si eu cu un audi a4 si ce sa mai intamplat cu kata a plecat sau revine? Sper sa revina ca nu este frumos ca sa pierdem un player ca kata si data viitoare baieti astia care cereti masinii sau alte componente mai intai folositi si voi site-urile care sunt de slrr si dak nu gasiti intrebati in pm dak vreti aceea masina sau aceea piesa ;)
ebone-frumos lacetti:D |
1 Attachment(s)
Quote:
radu- nu fac poze pe drum ca ai vazut ce urat ies,din cauza graficii,macar in garaj arata cat de cat bine:) Am si eu o idee,nu vreti sa organizam un concurs de masini. Ideea ar fi urmatoare. sa fie etape eliminatoare, in care sa zicem 3 playeri au de facut o masina dupa anumite criterii gen: model,tema,culori,anumite piese,etc?!..si pe masura ce trec dintr-o etapa,criteriile sa se schimbe:D sa fie ca un poll? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Reanult Megane RS |
3 Attachment(s)
mersi Rosha.
Nissan Fairlady Z432 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu vad ce rost mai are un concurs intre noi daca este deja asemanator..? Ma rog faceti ce vreti..au fost concursuri si de drift si de drag.. |
Din pacate nu prea avem cine sa se ocupe de concursuri... Eu m-as baga...
|
3 Attachment(s)
Alfa Romeo Radu A.K.A. G.R.M.-Pana acum arata bine:X ebone-Cand am vazut pozele am crezut ca e Kata:)):))...frumoasa! |
Quote:
Uitati un exemplu Prima etapa, grupe de cate 2,eliminatoriu. Criterii: Masina: BMW Model: e30 Culoari: negru+ orice alta culoare sau cum zice Equinox |
Si daca tot ati inceput cu proiecte am si eu unul:SLRR 4tuning edition;).Da ati auzit bine luam un Slrr(unul din noi nu toti) si punem in el wallpapere,masini testate de useri nu foarte multe 20-30 din cele mai bune(luam unele fara buguri sau cu cat mai putine buguri) si motoare/jante si tot felul de accesori;)+ ceva harti si asa vom face un slrr fara crashuri:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca vreti sa faceti concursu..va rog pe alt thread.
Thread nou etc..stiu bagabonti care posteaza pe la concurs;;) |
Quote:
|
E.quinox-Pai ma gandeam sa facem asta...deoarece pana apare versiunea lui Marius(care e asteptata cu mult drag de toti inclusiv eu)sa avem si noi una putin mai stabila:)
|
5 Attachment(s)
RX-7 si o Panarama:))
|
poate nu sunt eu bn informat dar se lucreaza impreuna cu mai mult la un SLRR cat mai future parca. Cica se schimba aproape totul masini, harti, accesori etc
daca gresesc corectati-ma rosha incearca sa nu mai tunezi prea tare masinile, uite de ex "panarama" arata ff bn bv! problema lui cu grifica am incercat sa i-o rezov eu doar ca problema este ca la click dreapta nu apare in cazul lui ATI Control Panel si nici in control panel nu o gaseste. Stie cineva? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|