![]() |
|
Re: Diverse discutii
Da? De ce?
|
Quote:
...pana mea am asteptat 4 luni ...ce mai conteaza 2 sapt. pana cand o fi sa dau orasu |
aham, tu stii ... multa bafta
|
Eu am dat totul intr-o zi si a fost super bine. Am scapat de grija si am luat si permisul.
Pe urma nu-mi mai amintesc ce s-a intamplat ca pana in ziua cand mi s-a inmanat permisul am fost numai beat de fericire :peace: |
a luat dshockevo salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......poa pik la orash k il bat..........
|
bravo dshock ;) poate o sa il iau si eu de data asta ;)
vineri baietii au o sticla de vin de la mine :mrhappy: |
suna promitator...;))
|
Quote:
|
de azi pot sa zic ca sunt moderator cu adevarat :peace:
pt asta e sticla de vin platon :mrhappy: nush nu m-am reprogramat , am zis sa invat bine si dupa asta dau ;) |
Daca esti moderator d-ala, nu potzi sa skimbi si tu meniul forumului ca m-am saturat de caciula lu' Mos Craciun si de fulgii aia. Eu cred ca s-a terminat iarna.
|
asta nu pot bonule ;) nu sunt asha de mare dar pot sa recomand celor mari ;)
|
Buzau, 10 martie - cursa 400m.taxa de inscriere 40 ron
ne pregatim cu totii da? |
Gata frate ! Am inceput sa dau telefoane, sa pun injectoare, sa usurez masina, dau huse covorase tot jos ! (glumesc cu unele din chestiile astea) ! Dar sunt gata pana atunci !
|
Asa, asa..., covorasele ca alea cantaresc mult :p
Bah, sa-mi bag ceva in ea de facultate. Am examen pe 10 martie :( Presupun ca e in jur de ora 15-16, poate 17 si nu stiu daca reusesc sa fac ceva. Daca am examenul dupa ora 16, atunci pot sa vin. Altfel nu. |
tu sigur o sa`l ai mha...dupa ora 16...k examenu` e de la 14:20 la 18:20......si totushi o sa incerc o manevra bon`ule...k sa pot venii si eu...!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning