Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

jipianu 23-08-09 20:04

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

man astea le-am avut imi cer scz ca nu sunt de o claritate superioara.

Oricum Multumesc!!! Raman dator

HOT 25-08-09 21:12

Am lasat masina la vopsit la Bucuresti.Vopsitorul un ungur foarte de treaba care vopseste masini de foarte mult timp(face doar la comanda masini custom cateva pe an)mi-a spus ca mai bine m-as orienta catre alta culoare .Mi-am adus aminte de Pimp my ride si i-am spus''nene fa-o dumitale cum vrei cu ce culoare vrei(perlata sa fie)ca eu sunt in ceata totala ''si asa a ramas.Peste 12 zile ar cam trebui sa fie gata dupa spusele lor asa ca va fi o surpriza totala pentru mine felul in care va arata masina mea .Vopsitorul incepuse deja sa vada dungi pe pragurile mele el deja isi conturase proiectul asa ca i-am dat frau liber la ce are de gand sa faca.Voi pune o poza sa vedeti si voi ce a iesit.
Va multumesc tuturor.

jipianu 25-08-09 23:25

e bine asteptam sa vedem ce iese... cu siguranta va fi bine

GOGU_VL 26-08-09 17:22

5 Attachment(s)
As dori si eu ceva de la voi baieti.....un edit frumos(daca se poate schimbat si fundalul)....un al doilea edit.....as dori sa-mi puneti sigla BmwMotorSport pe praguri in formatul asta: ///M Bmw MotorSport, normal cele 3 culori in fata lui M sa fie cele specifice, si ultima rugaminte daca puteti sa-mi scoateti semnul de Atentie, dupa coperta revistei Cox, cel cu masina in drift din stanga jos......as vrea sa-l fac sa-l lipesc pe masina.
Multumesc mult de tot......poate cer prea multe......astept ceva frumos de la voi.

Cozmescu-Alin 26-08-09 17:45

2 Attachment(s)
Cu respect8)

GOGU_VL 26-08-09 17:48

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2587801)
Cu respect8)

Mersi mult my friend......chiar nu stiu ce sa zic....sa pun, sa nu pun.....oare ar da bine? E destul de clean masina......astept baieti si restul cerintelor.....multumesc

Cozmescu-Alin 26-08-09 18:06

1 Attachment(s)
Astept o tura cu nervoasa pentru asta:lol:

Glumesc.

Foarte foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos8)

GOGU_VL 26-08-09 20:29

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2587832)
Astept o tura cu nervoasa pentru asta:lol:

Glumesc.

Foarte foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos8)

:shock::shock:Multumesc mult de tot....chiar nu ma asteptam ca se poate asa ceva.....ce alte peisaje mai poti pune ? Ceva un zid cu inscrisuri americane/paint pe ziduri...cum dreaq le zice :oops: ? :???: Semnul ala chiar nu mi-l poate scoate nimeni ? :cry:

Cozmescu-Alin 26-08-09 21:16

1 Attachment(s)
Ma bucur ca iti place.:lol:

Da vreau o tura cu masina:lol: :)) Glumesc:oops:

Stilu american se numeste Graffiti iar pentru benny si celalalt baiat care mi-au trimis PM,sa posteze aici si poate ii ajut eu sau alti baeti,ca nu e nimeni obligat ,plus ca aceasta sectiune,este ....non.nimic,nuti da nimeni Design Team sau Virtual Tuning,este pur si simplu pentru binele comunitatii:lol:.

GOGU_VL 27-08-09 00:05

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2588253)
Ma bucur ca iti place.:lol:

Da vreau o tura cu masina:lol: :)) Glumesc:oops:

Stilu american se numeste Graffiti iar pentru benny si celalalt baiat care mi-au trimis PM,sa posteze aici si poate ii ajut eu sau alti baeti,ca nu e nimeni obligat ,plus ca aceasta sectiune,este ....non.nimic,nuti da nimeni Design Team sau Virtual Tuning,este pur si simplu pentru binele comunitatii:lol:.

Poate daca ajung vreodata p'acolo, sigur te anunt aici pe forum.....serios vorbesc (about the ride) ;)
Multam' mult.....sper ca restul baietilor au treaba de nu pot sa ma ajute si pe mine cu semnul de Atentie din revista Cox :cry:

b3nny 27-08-09 00:33

3 Attachment(s)
Emin3m daca se poate ... masina pe care vreau sa se lucreze e cea verde ... as dori un badboy pe ea(cam cum e pe cea galbena) , jante(ca cele de pe cea neagra) si o inaltime mai de Doamne Ajuta ... mersi anticipat :)

Cozmescu-Alin 27-08-09 00:39

Daca pui o poza de la spate te ajut eu,asa nu prea vad unde sa il pui ca ii strici linia masinii,dar de la spate ar merge,Pe luneta sau portbagaj ma refer:lol:

GOGU_VL 27-08-09 00:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2588763)
Daca pui o poza de la spate te ajut eu,asa nu prea vad unde sa il pui ca ii strici linia masinii,dar de la spate ar merge,Pe luneta sau portbagaj ma refer:lol:

Daca te referi la mine, da, acolo vreau sa-l pun, pe portbagaj sau luneta.

Cozmescu-Alin 27-08-09 01:03

2 Attachment(s)
Gata:lol:

LaterEdit:Scuze nu mam putut abine mia placut prea tare masina,si poza:rolleyes2

GOGU_VL 27-08-09 01:20

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2588804)
Gata:lol:

LaterEdit:Scuze nu mam putut abine mia placut prea tare masina,si poza:rolleyes2

Tzzzzai de capu'meu mosule.......sincer.....mi-am mutat biroul intr-o incapere noua.....si-as vrea un tablou cu masina....d-asta vreau un edit pt ea :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning