![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
foarte frumoasa masina,am vazut-o live la 4 tuning days si arata mult mai bine decat in poze.zimi si mie ce nuanta de albastru e masina ta,un cod ceva sau de la ce firma e.vreau sa imi vopsesc si eu oltcitul in culoarea asta :D
|
Quote:
si a lui bogdan, la fel e superba desii la el in copartimentul motor ar fi cate ceva de obiectat, nu din cauza lipsei de putere ci din cauza ca sunt elemente nefinisate cum trebuie. sper ca intelegi unde bat. |
Quote:
Felicitari pentru munca depusa si efortul ca sa aduci masina in Bucuresti Bogdan. |
Quote:
Nu mam suparat. |
ai si niste argumente ?
|
Va fi o lunga discutie offtopic inutila ...
|
pai mereu apare cate unu ca asta care sunt sigur ca habar n-are ce spune.
|
Bogdan!! ador masina ta !!!! vin si ti-o fur sa o lasi deschissa cu actele in ea :)) foarte frumoasa!!!cum am spus mai devreme o ador o sa-mi fac odata timp sa vin pana la braila sa o vad LIVE
|
Quote:
|
Quote:
Insa remedierea acestor defecte a fi implicat revopsirea celor 4 aripi, lucru pe care nu avea rost sa-l fac acum, deoarece il voi face cu ocazia refacerii pasajelor fata-spate si celelalte chestii pe tinichigerie-vopsiorie pe care le am in plan;) De aranjarea aripilor fata pe langa ochelari stiu f bine si eu, se vor face tot in ceea ce am scris mai sus;) Si ce mai era..aaa..de reaplicat scoci de aluminiu pe inimile de cheder, care s-au incretit in unele locuri..stiam si de asta, dar nu am avut acea zi necesara curatarii lor la perfectiune si reaplicare de scoci;)..nu am avut timp fratilor ca o saptamana am avut sotia si in spital si numai eu stiu cat am alergat si cat m-am stresat ca sa reusesc sa le fac pe toate..si cu unele nu am reusit, asta e..dar nu ma asteptam ca exact tu Morcov sa faci remarca asta..si zic tu deoarece tu stii cum e sa lucrezi contra cronometru..:rolleyes2 In sfarsit, alea "multe, multe defecte" se rezuma la cateva detalii de care eu stiu f bine, dar nu a fost timp de ele sau situatia a impus amanarea rezolvarii lor..:idea::!: Si cu vopseaua..ma scuzi eu nu am bani de Standox, am facut-o cum am putut si eu..si nu ne comparam ca stadiu social si atribuirea finantelor;) Eu nu ma supar pe "gluma" ta, dar nu mi se pare corect sa vina din partea ta:rolleyes2 In rest, va multumesc:-)..am sa vin si eu cu cateva poze, sper maine. |
povestile vor fi tot timpul asa e viata asta si bune si rele dar mergem inainte
am uitat sa te intre cu barele alea nu ne putem intelege nicum k tot caut dar prin bistrita au devenit deja raritati daca te razgandesti cumva ... astept un raspuns ms mult |
Felicitari Bogdane pt.trofeu si la cat mai multe. E frumos ca ai fost prezent cu dacia acolo si ca oamenii au apreciat munca depusa. Sa stii de la mine ca totdeauna se vor gasii si nemultumiti si mutumiti, dar important este cum vrei u sa arate masina, nu cum vor altii.
|
M-a īncāntat să văd live masina asta, sincer īţi spun că maşina e fără cusur, singurele lucruri ce pot fi discutate sunt cele ce ţin de gusturile fiecăruia, lucrătura şi integrarea tutror modificărilor e perfectă, felicitări.
P.s.: mă bucur că am apucat să stau de vorbă cu voi, băieţii cu Dacia :) |
felicitari , ai o masina perfecta
ai grija de ea , printre altele , este mandria tarii. |
Dar jantele cand le schimbi? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning