![]() |
|
re: Club Ford Capri
O capota de MK3 chiar nimeni nimeni???? :cry:
|
Quote:
acuma , eu am testat camasa cu un segment de sus pana jos , si nu are uzura pe mijloc deloc , cum e in capat asa e si la mijloc , e uzat doar segmentul ,dar nu stiu la ce reparatie sunt ... nu ar trebui sa scrie pe segmentii vechi ? am vazut o notatie pe ei , dar nu mai retin ce scria.O sa verific. |
Stie careva cotele la camasi pistoane
segmenti R1 R2 STD , ca vreau sa iau un subler masor ce am eu pe camasi , ce am la pistoane , si in functie de asta pun segmenti ... problema ... nu am subler :)) , daca stie careva ce cote sunt mi-ar fi de mare folos |
Pai, in primul rand cotele astea....ca sa le masori ca la carte trebuie sa le masori cu un micrometru, ar trebui sa te duci la cineva care rectifica cilindrii si el i-ti va spune la ce cota sa cumperi pistoane (daca e nevoie) , segmenti, si restul....ce mai e nevoie pe acolo.
|
Ok , am aflat cotele standard .. 81 mm , camasa de pe blocul motor are 81 mm si
e la fel de sus pana jos , cilindrul are 80 mm cel vechi , e normal sa fie cu 1 mm mai mic ? Eu ma gandesc sa cumpar segmenti + cilindri STD , si poate cuzineti de biela . avand in vedere ca la blocul motor nu am uzura ... . |
Poate ne spui si noua despre ce motor e vorba ??? ...capacitate, marca, an de fabricatie.
|
M-am pricopsit cu un nou Capri, nu stiu ce sa fac cu el. Sa-l vand (cineva interesat?) sau sa-mi rup iar mainile si sa-mi scoata in continuare peri albi? am sa revin cu poze.
a, bine v-am regasit. |
vw passat motor RP100195 1,8 L 66 kw 4 cyl injectie , serie Caroserie WVWZZZ31ZKE069701
am citit toata noaptea si am inteles cum functioneaza un motor , ce rol au supapele , care sunt cei 4 timpi , dar nu stiu daca cilindrul are aceiasi dimensiune ca si camasa blocului sau e normal sa fie cu 1 mm mai mic ... chestia e ca cilindru e mai mic doar la partea de sus , unde sunt segmentii , jos e 81 mm , cat e si standard-ul si cat are si oala. Si inca ceva foarte important , de unde sa iau piese , ieftin si bun .... si trebuiesc vreo cateva: pistoane STD segmenti STD semeringurile la supape 8 la numar garnitura chiuloasa filtru aer filtru ulei curea distributie fise si cuzineti biela STD |
Quote:
|
Salut,
Revin cu o rugaminte mai veche, dar la care nu am primit nici un raspuns. Aveti cumva din intamplare prin garaj o usa de torpedou ? P.S. Sau sa ma indrumati spre un centru dezmembrari... Multumesc ! |
Quote:
vivi, asteptam poze. si niste cauciucuri bf goodrich :D |
Quote:
|
am si eu nevoie de segmenti pt 2.3. i-am gasit pe oldcars.de dar e ~30 setu per piston. aveti o sursa mai buna?
|
Mie imi pare un pret ok pentru segmenti , la VW sunt 600 / piston
|
vw e un termen prea general ca sa imi dau seama daca sunt foarte scumpi sau doar scumpi. o sa le trimit banii la baieti atunci :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning