Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

DaNn.ZyX 25-03-14 10:39

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 5684467)
Buna seara.

Daca poate cineva sa ma ajute cu un vt as fi recunoscator, urmeaza sa schimb sticele farurilor si sunt nehotarat cum vor ramane.

Se poate lucra pe oricare din cele 4 poze masina, de preferat pe toate sau doar pe una, probabil o sa fie suficient sa imi fac o idee.

Vreau semnalul din interiorul farului modificat din alb in galben, partea laterala rămānānd galbena (semnalul se poate lua din poza cu farul sau se pot colora cele de pe masina)

Cred ca asta ai vrut,daca nu e bine mai reformuleaza inca o data :D
Attachment 2960901 Attachment 2960902
Attachment 2960903 Attachment 2960904

crysty.bobok 25-03-14 21:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 5684672)
Cred ca asta ai vrut,daca nu e bine mai reformuleaza inca o data :D
Attachment 2960901 Attachment 2960902
Attachment 2960903 Attachment 2960904

Multumesc, varianta asta de faruri cu ambele semnale galbene le am acum, ma intereseaza ca semnalul din interior sa fie galben si cel lateral alb. As prefera ca ambele semnale sa fie albe dar nu imi permit farurile din pacate ele fiind cu semnal galben de fabrica.

DaNn.ZyX 25-03-14 23:09

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 5685009)
Multumesc, varianta asta de faruri cu ambele semnale galbene le am acum, ma intereseaza ca semnalul din interior sa fie galben si cel lateral alb. As prefera ca ambele semnale sa fie albe dar nu imi permit farurile din pacate ele fiind cu semnal galben de fabrica.

Asa era ok formulat nu ?
Vreau semnalul din interiorul farului modificat din alb in galben, partea laterala rămānānd "galbena"(alba) (semnalul se poate lua din poza cu farul sau se pot colora cele de pe masina)
Attachment 2961326

Attachment 2961327

Attachment 2961328

Attachment 2961329

crysty.bobok 25-03-14 23:35

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 5685086)
Asa era ok formulat nu ?
Vreau semnalul din interiorul farului modificat din alb in galben, partea laterala rămānānd "galbena"(alba) (semnalul se poate lua din poza cu farul sau se pot colora cele de pe masina)
Attachment 2961326

Attachment 2961327

Attachment 2961328

Attachment 2961329

Da, greseala mea, asa era corect, acum am observat.

Multumesc pentru poze, imi sunt de ajutor.

alonso01 28-03-14 13:58

2 Attachment(s)
Salutare!
Vreau si eu stalpii usilor negru mat si stopurile ,daca se poate, "colantate" in dark smoked..cam ca in poza cu cea argintie.
Multumesc!

dany2good4u 29-03-14 14:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alonso01 (Post 5686189)
Salutare!
Vreau si eu stalpii usilor negru mat si stopurile ,daca se poate, "colantate" in dark smoked..cam ca in poza cu cea argintie.
Multumesc!

.......................

alonso01 29-03-14 15:47

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5686514)
.......................

Perfect!
Multumesc! :D

whitE30 29-03-14 19:38

2 Attachment(s)
Salut, as avea si eu o rugaminte pentru un vt masinii de mai jos, interesul meu fiind sa o vad mai joasa si cu jante work Meister S1 2P sau ceva asemanator, pe langa astea daca nu sunt prea nesimtit as avea rugamintea sa ii faceti stopurile smoked si liniile negre din poza 2. Multumesc frumos, apreciez.

DaNn.ZyX 30-03-14 02:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 5686637)
Salut, as avea si eu o rugaminte pentru un vt masinii de mai jos, interesul meu fiind sa o vad mai joasa si cu jante work Meister S1 2P sau ceva asemanator, pe langa astea daca nu sunt prea nesimtit as avea rugamintea sa ii faceti stopurile smoked si liniile negre din poza 2. Multumesc frumos, apreciez.

Cam asa ceva !
Attachment 2963545

whitE30 30-03-14 08:31

Sper sa nu fiu prea nesimtit, ai placerea sa-mi faci si dunga de pe usi?

cum este si aici sau in poza de mai sus. http://www.teamtorquesteer.co.uk/use...0-1_800x0w.jpg

DaNn.ZyX 30-03-14 13:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 5686772)
Sper sa nu fiu prea nesimtit, ai placerea sa-mi faci si dunga de pe usi?

cum este si aici sau in poza de mai sus. http://www.teamtorquesteer.co.uk/use...0-1_800x0w.jpg

:arrow:
Attachment 2963653

whitE30 30-03-14 16:03

Mersi frumos! mult de tot

OdorogLGV 02-04-14 18:19

3 Attachment(s)
salut,cine ma ajuta si pe mine,sunt intr-o dilema....imi puteti face jantele culoarea asta?exact asa polisate.ms mult

dany2good4u 02-04-14 20:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by OdorogLGV (Post 5688332)
salut,cine ma ajuta si pe mine,sunt intr-o dilema....imi puteti face jantele culoarea asta?exact asa polisate.ms mult

..............................

OdorogLGV 03-04-14 11:27

mda...ms mult,cred ca tre sa ma gandesc la altceva:)

DaNn.ZyX 03-04-14 11:30

Quote:

Originally Posted by OdorogLGV (Post 5688596)
mda...ms mult,cred ca tre sa ma gandesc la altceva:)

Ce jante sunt,cum se numesc? :)

OdorogLGV 03-04-14 16:34

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 5688598)
Ce jante sunt,cum se numesc? :)

keskin kt4,8 cu 9j

Neamtzu_e36 03-04-14 22:43

2 Attachment(s)
salutare domnilor am si eu o rugaminte jantele daca se poate un verde fosforescent, folie neagra pe parbriz iar pragurile si prelungirea fata sa le faceti gen camuflaj pun si o poza cu modelu, mersi mult de tot

dany2good4u 04-04-14 00:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 5688871)
salutare domnilor am si eu o rugaminte jantele daca se poate un verde fosforescent, folie neagra pe parbriz iar pragurile si prelungirea fata sa le faceti gen camuflaj pun si o poza cu modelu, mersi mult de tot

jantele nu le.am facut,nu prea reusesc sa selectez bune janta(se blureaza imaginea la zoom) daca reuseste colegul dany e ok,poate lucra pe poza facuta de mine...

OdorogLGV 09-04-14 16:35

3 Attachment(s)
mai incercam ceva,va rog...miezul negru si buza galbena?si invers,sunt curios,am vazut niste bbs-uri si pareau grave.ms

DaNn.ZyX 09-04-14 23:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by OdorogLGV (Post 5691434)
mai incercam ceva,va rog...miezul negru si buza galbena?si invers,sunt curios,am vazut niste bbs-uri si pareau grave.ms

Attachment 2969242 Attachment 2969243

OdorogLGV 10-04-14 17:18

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 5691621)

pfff,cum dau galbene,asa cred ca vot fi,acu sa vad,buza polishata sau neagra,sunt in dubii,mai vedem:Dms mult

ionutzGtt 22-04-14 12:22

3 Attachment(s)
salut, imi puteti face si mie 2 variante una cu rotile din prima poza si alta cu celelalte? Mersi

DaNn.ZyX 22-04-14 18:39

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 5697007)
salut, imi puteti face si mie 2 variante una cu rotile din prima poza si alta cu celelalte? Mersi

Attachment 2975098

Attachment 2975099

ionutzGtt 22-04-14 22:41

Multumesc!

tuner-man 23-04-14 08:49

2 Attachment(s)
Salut , va las doua poze cu masina , am niste jante mai uratele asa sa zic , deocamdata nu le pot schimba dar de vopsit oricand ( cu asta ma ocup) cine e amabil sa imi faca si mie jantele in cateva culori liber la alegere sa imi fac o idee cum ar arata. Eu ma gandeam la un negru lucios , dar poate aveti idei mai bune.

Bafta si mersi anticipat!

pustiu_FUG 24-04-14 12:58

2 Attachment(s)
Se poate vopsita in

Albastru mat
Alb mat
Gri mat?

Multumesc

geo@tfk 29-04-14 22:26

2 Attachment(s)
Salut! Imi face si mie cineva jantele de pe masina in culoarea jantelor din cealalta poza? buza polisata si interiorul rozul acela! si putin mai low daca se poate ! va multumesc :shock:

angelsh 30-04-14 12:29

3 Attachment(s)
Salut baieti.
Am si eu o rugaminte. Inainte de a duce masina la vopsit, puteti sa imi faceti macar ca idee, o macheta despre cum ar arata?

Atasate sunt : o poza cu masina, o poza cu designul exterior (gri-ul de pe steagul din spate o sa fie destul de inchis, cat sa semene cu jantele si sa faca un contrast usor cu culoarea masinii), o poza cu jantele( care as vrea sa aiba buza portocalie, subtire, finuta, cat sa se vada, dar sa nu sara in ochi).
Masina o sa ramana un negru lucios. Albul care inconjoara portocaliul e de fapt un argintiu.

Daca ati putea pune cap la cap toate nebuniile de mai sus, tare sunt curios cum o sa arate.

Daca e nevoie si de alte poze sau lamuriri suplimentare, va rog sa nu ezitati!

Multumesc frumos!

minu94 30-04-14 18:27

4 Attachment(s)
Salutare tuturor! As vrea, daca puteti, sa faceti si voi plafonul negru lucios si oglinzile la fel .O sa atasez poza. Daca aveti si alte idei in privinta culorii plafonului, nu ezitati De asemenea, o sa atasez si o poza cu masina din lateral in privinta unor idei in legatura cu jantele si folie fumurie pe geamurile din spate. Poza cu janta ar fi ceva ce as cauta pt masina, insa sunt jantele de pe un VW Cross Polo, care sunt 5x110, dar mie imi trebuie 5x112. Multumesc mult!

rosu adrian 02-05-14 20:36

1 Attachment(s)
Salutare la toata lumea, am rugamintea sa ma ajutati cu niste sfaturi si ceva poze modificate , mai exact vreau sa vopsesc spitele la jantele din poza si nu prea stiu la ce culori sa ma opresc, daca ma puteti ajuta sa imi faceti o simulare cu Gaben, portocaliu si eventual ceva albastru turcoaz(culorile sa fie aprinse), deci doar spitele de la jante sa fie in culorile mai sus mentionate(nu janta cu totul).
Va multumesc si astept modificarile ca sa stiu ce culoare sa aleg, numai bine

ionutzGtt 04-05-14 18:54

2 Attachment(s)
Salut, imi puteti pune si mie pe urs jantele din a 2-a poza si sa ii faceti geamurile fumurii? Multumesc

DaNn.ZyX 04-05-14 23:31

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rosu adrian (Post 5701173)
Salutare la toata lumea, am rugamintea sa ma ajutati cu niste sfaturi si ceva poze modificate , mai exact vreau sa vopsesc spitele la jantele din poza si nu prea stiu la ce culori sa ma opresc, daca ma puteti ajuta sa imi faceti o simulare cu Gaben, portocaliu si eventual ceva albastru turcoaz(culorile sa fie aprinse), deci doar spitele de la jante sa fie in culorile mai sus mentionate(nu janta cu totul).
Va multumesc si astept modificarile ca sa stiu ce culoare sa aleg, numai bine

Attachment 2980621 Attachment 2980622
Attachment 2980623

Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 5701845)
Salut, imi puteti pune si mie pe urs jantele din a 2-a poza si sa ii faceti geamurile fumurii? Multumesc

Attachment 2980624

dany2good4u 05-05-14 11:22

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 5702007)

daca reusesc sa iau pshop-ul zilele astea te ajut sa rezolvam cererile oamenilor pe aici ca vad ca s-au strans cam multe :)) :D

Sebiku 05-05-14 13:47

5 Attachment(s)
Salut baietii, daca se poate sa imi puneti si mie jantele pe masina dar vopsite negru,si plecand dupa una dintre aripile fata,pana pe spoiler inclusiv buza de protectie sticker bomb.Multumesc!

geo@tfk 07-05-14 01:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by geo@tfk (Post 5700167)
Salut! Imi face si mie cineva jantele de pe masina in culoarea jantelor din cealalta poza? buza polisata si interiorul rozul acela! si putin mai low daca se poate ! va multumesc :shock:

SI DACA SE POATE SI UN MOV/VIOLET CA CEL DE PE JANTELE DIN POZA! :oops:

DaNn.ZyX 07-05-14 11:20

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by geo@tfk (Post 5700167)

Attachment 2981515 Attachment 2981516

Quote:

Originally Posted by minu94 (Post 5700474)
Salutare tuturor! As vrea, daca puteti, sa faceti si voi plafonul negru lucios si oglinzile la fel .O sa atasez poza. Daca aveti si alte idei in privinta culorii plafonului, nu ezitati De asemenea, o sa atasez si o poza cu masina din lateral in privinta unor idei in legatura cu jantele si folie fumurie pe geamurile din spate. Poza cu janta ar fi ceva ce as cauta pt masina, insa sunt jantele de pe un VW Cross Polo, care sunt 5x110, dar mie imi trebuie 5x112. Multumesc mult!

Attachment 2981517 Attachment 2981518
Attachment 2981519

geo@tfk 07-05-14 14:56

Multumesc foarte mult! Respect !

dany2good4u 08-05-14 00:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sebiku (Post 5702189)
Salut baietii, daca se poate sa imi puneti si mie jantele pe masina dar vopsite negru,si plecand dupa una dintre aripile fata,pana pe spoiler inclusiv buza de protectie sticker bomb.Multumesc!

nu prea am inteles eu unde trebuie sa fie stikerul dar cv am incercat....cat despre celelalte cereri,le voi rezolva maine....

dany2good4u 08-05-14 11:16

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 5697906)
Se poate vopsita in

Albastru mat
Alb mat
Gri mat?

Multumesc

man...tu ai fost mai ghinionist,nici o culoare nu mi-a iesit bine,ai multe reflexii pe masina si nu am reusit sa le scot...poate o sa o reiau masina cand imi iau maus la laptop

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5697335)
Salut , va las doua poze cu masina , am niste jante mai uratele asa sa zic , deocamdata nu le pot schimba dar de vopsit oricand ( cu asta ma ocup) cine e amabil sa imi faca si mie jantele in cateva culori liber la alegere sa imi fac o idee cum ar arata. Eu ma gandeam la un negru lucios , dar poate aveti idei mai bune.

Bafta si mersi anticipat!

personal imi plac cele pe galben/gold

Quote:

Originally Posted by angelsh (Post 5700334)
Salut baieti.
Am si eu o rugaminte. Inainte de a duce masina la vopsit, puteti sa imi faceti macar ca idee, o macheta despre cum ar arata?

Atasate sunt : o poza cu masina, o poza cu designul exterior (gri-ul de pe steagul din spate o sa fie destul de inchis, cat sa semene cu jantele si sa faca un contrast usor cu culoarea masinii), o poza cu jantele( care as vrea sa aiba buza portocalie, subtire, finuta, cat sa se vada, dar sa nu sara in ochi).
Masina o sa ramana un negru lucios. Albul care inconjoara portocaliul e de fapt un argintiu.

Daca ati putea pune cap la cap toate nebuniile de mai sus, tare sunt curios cum o sa arate.

Daca e nevoie si de alte poze sau lamuriri suplimentare, va rog sa nu ezitati!

Multumesc frumos!

am incercat si la tine ceva ...

All times are GMT +2. The time now is 16:16.

- Copyright 2026 4Tuning