![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
@maxmartinez
Daca ai nevoie de soclu pt becuri iti donez ceasuri de bord arse de pe care sa iei cate socluri vrei... |
mersi frumos, nu de socluri d alea din bord ziceam ci de niste saracii d astea cu fire cu tot, ca in diy-ul asta.
http://www.bimmerfest.com/forums/sho...d.php?t=336485 o sa trec si pe la universitate sa vad ce gasesc. mersi |
la universitate nu mai e magazinul ala.
|
INTREBARE - Piesele de compact se potrivesc la berlina/coupe/brek sau decat la compact ? Si daca da ce anume se potriveste ? Multumesc !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi poate spune cineva cum se demonteaza bara spate la sedan?Am dat jos bandourile dar am gasit doar prinderile pt trager.Nu are suruburi de prindere precum cea din fata.
Multumesc! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am avut si eu problema asta... vezi ca probabil este vorba de o piesa ce se gaseste in compartimentul motorului, exact in spatele volanului, care seamana cu 2 butoiase, in care intra niste furtune (3): se kiama electroventil de apa sau cam asa ceva. tre sa o schimbi (noua e 750 ron sau eu am luat-o SH cu 100 ron). succes! |
Aveti idee ce greutate are o janta de tabla pe 15 ? De la un e36 .
|
sunt 2 modele
alea cu gauri uniforme 6JX15 ET:42 au 7.380 kg/buc alea cu gauri una mica una mare 61/2JX15 ET:47 au 8.000 kg/buc |
Quote:
|
am o problema...mi-a ramas portbagajul incuiat...adica apas sa il deschid, butucul intra, revine dar nu se deschide...nici cheia nu se potriveste, ce este de facut ? daca ajuta cu ceva, in spatele cotierei este decupat si are legatura cu portbagajul....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning