Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

D_M_X 21-10-10 14:38

Re: Constanta - Accidente

sasiu rupt? da ce dreaq era din carton presat?

vdub 21-10-10 14:56

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 3745884)
sasiu rupt? da ce dreaq era din carton presat?

era seat :twisted:

CT-96-GML 21-10-10 22:45

Quote:

Originally Posted by vdub (Post 3745918)
era seat :twisted:

Da ce ?sunt de unica folosinta?:shock:ca din film nu arata asa rau,fata de ce a descris proprietara !?,bine ca totusi ocupantii,nu au avut nimic,ca tabla....se face.omul.......mai rar. Km multi si fara incidente !;)

Blondy26 22-10-10 10:05

Quote:

Originally Posted by CT-96-GML (Post 3747052)
Da ce ?sunt de unica folosinta?:shock:ca din film nu arata asa rau,fata de ce a descris proprietara !?,bine ca totusi ocupantii,nu au avut nimic,ca tabla....se face.omul.......mai rar. Km multi si fara incidente !;)

Intr-adevar in film nu arata asa rau, cred ca am mentionat si eu asta dar in realitate e dezastru. Da, partea din fata a sasiului e rupta pur si simplu.
In fine, ba da, atat eu cat si pasagera din dreapta am avut nevoie de ingrijiri medicale. Pasagera din dreapta s-a ales cu rani la picioare si maini si cu o dificultate in respiratie din cauza centurii de siguranta.
Eu am avut genunchiul drept umflat, mai multe rani pe picioare, vanatai, rani pe mana dreapta, unde mi-au ramas si 2 cicatrici micute de altfel, si un chist pe creier, care probabil e cel mai grav, descoperit la computer tomograf... de atunci am facut o gramade de analize si am fost la o gramada de doctori doar ca sa zica toata lumea acelasi lucru, ca e acolo...
Astea sunt chestii pe care televiziunile sau unde o fii aparut stirea asta, nu le-au mentionat. N-au mentionat nici faptul ca eu m-am dus la spital pe picioarele mele si ca am refuzat transportul cu ambulanta pentru ca initial am intrat in ambulanta dar cand mi-au bagat acul de la perfuzie in mana si l-au scos prin piele de am behait de durere, m-am convins ca e cazul sa renunt:)
In fine, viata merge inainte. Lucrurile or sa se indrepte, totul se duce spre mai bine, ca inspre mai rau, nu ar avea cum si incerc sa privesc din perspectiva faptului ca o sa fie bine.

C T 19 K R A 25-10-10 17:49

Taximetristii astia sunt muscati de capra.Si aia cu Maxi Taxi.Ii doare in cot ca tu esti in stanga lui sau in dreapta.Se baga nici nu se uita:lol:.

CT-96-GML 25-10-10 21:04

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 3756017)
Taximetristii astia sunt muscati de capra.Si aia cu Maxi Taxi.Ii doare in cot ca tu esti in stanga lui sau in dreapta.Se baga nici nu se uita:lol:.

Bine ai venit! in jungla,nu stii ca 80% din soferii de pe Maxi-Taxi,sunt,ori pensionari,ori carau "portocale"cu "papuc de 16 T " ?,in traducere libera,soferi pe basculante in cariera:lol:,deci in concluzie,acolo nu-s indicatoare si se merge la mica intelegere,dar pe picior de egalitate ( toti conduc mastodonti ),pe cand in traficul civilizat,noi astia "mai mici",trebuie sa ne ferim...ca de-aia se zice ca "s'o ferim";)

C T 19 K R A 26-10-10 17:50

Jungla e putin spus.Daca mai mergi si putin mai tare se gaseste vreun " enstein " de taximetrist sa intoarca pe dunga continua.Trebuia sa-l bata fata cu seatul:lol:

Blondy26 26-10-10 18:00

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 3759219)
Jungla e putin spus.Daca mai mergi si putin mai tare se gaseste vreun " enstein " de taximetrist sa intoarca pe dunga continua.Trebuia sa-l bata fata cu seatul:lol:

:)) Poate as fii facut-o daca n-as fii lesinat de 2 ori dupa ce am iesit din masina:)) Inca mi-as dori sa-l vad in ipostaze demne de rotten.com:))

C T 19 K R A 26-10-10 18:19

Imi dau seama a fost socul ala de moment.Si zici ca mosul ala conduce acuma n-are treaba nu?

Psycho 26-10-10 19:42

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 3759255)
:)) Poate as fii facut-o daca n-as fii lesinat de 2 ori dupa ce am iesit din masina:)) Inca mi-as dori sa-l vad in ipostaze demne de rotten.com:))

nu vrei sa fii prietena mea ? ne-am putea intalnii cand vin in constanta :)

imi plac fetele care intra pe rotten :D

Blondy26 27-10-10 00:30

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 3759318)
Imi dau seama a fost socul ala de moment.Si zici ca mosul ala conduce acuma n-are treaba nu?

Yup, mosul conduce, sau cel putin conducea, ca a avut dovada. El s-a ales doar cu o suspendare pe 30 zile parca pentru accident...legea din Romanica, ce sa-i faci?!...:|

@Psycho: eu nu mai intru pe rotten, deja visez sa recreez scene de acolo :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: dar numai si numai cu dom' taximetrist!:))

C T 19 K R A 27-10-10 10:45

Deci shaw ala cu taxiu e kamikaze rau.Trebuie sa ma feresc de ei mai ales ca au atractie iarna la masina mea le place ca e alba cred:lol:

GRIGO 28-10-10 00:17

Hai ca ati deviat de la subiect.
Nu va intindeti la discutii aiurea,
mai folositi si messenger-ul.

Psycho 01-11-10 21:02

l-as folosii , dar nu am id-ul ei , si tot nu mi-a raspuns la intrebare daca vrea sa fie pretina mea :))

https://www.youtube.com/watch?v=BEd_Y...eature=related

GRIGO 03-11-10 16:15

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3776662)
l-as folosii , dar nu am id-ul ei , si tot nu mi-a raspuns la intrebare daca vrea sa fie pretina mea :))

https://www.youtube.com/watch?v=BEd_Y...eature=related

@ Blondy26 - dai fata id-ul la baiat, sa nu mai fie nevoit sa faca Offtopic,
isi ia naibi si vreo infractiune.

@Psycho - ;) :-)

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning