![]() |
Re: Constanta - Accidente
sasiu rupt? da ce dreaq era din carton presat?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In fine, ba da, atat eu cat si pasagera din dreapta am avut nevoie de ingrijiri medicale. Pasagera din dreapta s-a ales cu rani la picioare si maini si cu o dificultate in respiratie din cauza centurii de siguranta. Eu am avut genunchiul drept umflat, mai multe rani pe picioare, vanatai, rani pe mana dreapta, unde mi-au ramas si 2 cicatrici micute de altfel, si un chist pe creier, care probabil e cel mai grav, descoperit la computer tomograf... de atunci am facut o gramade de analize si am fost la o gramada de doctori doar ca sa zica toata lumea acelasi lucru, ca e acolo... Astea sunt chestii pe care televiziunile sau unde o fii aparut stirea asta, nu le-au mentionat. N-au mentionat nici faptul ca eu m-am dus la spital pe picioarele mele si ca am refuzat transportul cu ambulanta pentru ca initial am intrat in ambulanta dar cand mi-au bagat acul de la perfuzie in mana si l-au scos prin piele de am behait de durere, m-am convins ca e cazul sa renunt:) In fine, viata merge inainte. Lucrurile or sa se indrepte, totul se duce spre mai bine, ca inspre mai rau, nu ar avea cum si incerc sa privesc din perspectiva faptului ca o sa fie bine. |
Taximetristii astia sunt muscati de capra.Si aia cu Maxi Taxi.Ii doare in cot ca tu esti in stanga lui sau in dreapta.Se baga nici nu se uita:lol:.
|
Quote:
|
Jungla e putin spus.Daca mai mergi si putin mai tare se gaseste vreun " enstein " de taximetrist sa intoarca pe dunga continua.Trebuia sa-l bata fata cu seatul:lol:
|
Quote:
|
Imi dau seama a fost socul ala de moment.Si zici ca mosul ala conduce acuma n-are treaba nu?
|
Quote:
nu vrei sa fii prietena mea ? ne-am putea intalnii cand vin in constanta :) imi plac fetele care intra pe rotten :D |
Quote:
@Psycho: eu nu mai intru pe rotten, deja visez sa recreez scene de acolo :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: dar numai si numai cu dom' taximetrist!:)) |
Deci shaw ala cu taxiu e kamikaze rau.Trebuie sa ma feresc de ei mai ales ca au atractie iarna la masina mea le place ca e alba cred:lol:
|
Hai ca ati deviat de la subiect.
Nu va intindeti la discutii aiurea, mai folositi si messenger-ul. |
l-as folosii , dar nu am id-ul ei , si tot nu mi-a raspuns la intrebare daca vrea sa fie pretina mea :))
https://www.youtube.com/watch?v=BEd_Y...eature=related |
Quote:
isi ia naibi si vreo infractiune. @Psycho - ;) :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning