![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
Atunci o sa iau etrieri si discuri si placute de Lanos ca am citit pe-aci ca merg foarte bine. |
Quote:
Triplele cat ceri pe ele? Si altcineva nu are idee cum se desfac, pentru ca m-am uitat la ale mele si par lipite bine de tot nu ca la far cu un silicon. |
Quote:
daca pui arcuri de calibra originale nu o sa sesizezi mare diferenta..in schimb daca ai noroc sa gasesti la dezmembrari o calibra cu arcuri sport at o sa se vada diferenta...arcurile sport pot cobora masina intre 2 si 8 cm depinde de ele...daca iti iei arcuri care coboara peste 4 cm at trebuie sa iti iei amortizoare sport ca cele normale iti stau in tija,sau daca ai pe cineva sa iti scurteze telescoapele la cele normale dar e cam dificil. |
Al meu e din 2006 si arata cam ca sohcul care lai aratat tu,Fiind versiunea fara imbunatatiri cred ca e 8 valve desi simt ca are cuplu prea mare ptr 8 valve la greutatea cieloului...
Mersi de poze,Vazusem pe internet unul care vindea un motor de cielo din 2003 si se lauda ca are 16 v desi avea capac de aluminiu de asta am intrebat... Mersi inca odata |
Quote:
ma gandeam sa scot cauciucurile alea care vin la capetele arcului si poate o sa se mai coboare putin |
Quote:
Cel din 2003 nu se "lauda", chiar are 16v. Ai 2 poze sus... cel din dreapta este dohc-ul cu 16v si are capac de aluminiu, dar se vede clar ca este mai mare. |
Quote:
|
Depine si de motorul de 8v.;) Inca nu am mers cu un 16v care sa ma convinga.
|
ai dreptate...de multe ori cele coreene de 8v trag la fel de bine ca cele de 16v...si dupa parerea mea zic ca cel coream este cel mai rezistent...
|
Quote:
totusi... e un pic de diferenta. |
singura diferenta...care chiar sa arata la mine,avand ambele motoare pe aceeasi masina,a fost ca cel de 16v urca mai repede in ture...si ia viteza mai repede...
|
2 Attachment(s)
Iata poze cu masina mea cu xenon 4300k 35w.
Uleiul de motor GM 5w30 este ok? Daca am bagat asa ceva merge sa schimb pe castrol 10 w 40 fara spal motorul??? Ms |
Multumit de xenon? Ti-ai facut singur montajul pana la urma, sau ai ajuns tot in service?
Cred ca 5w30 e cam "subtire" pt motorul tau, cred ca are ceva km... 10w40 ar fi mai indicat. Eu nu am fost multumit de 5w30 Daewoo-GM, acum folosesc Castrol Magnatec. Da, nu e nevoie sa "speli" motorul... il dai afara pe cel vechi, lasi sa se scurga bine si il pui pe cel nou. Sa schimbi si filtrul de ulei, ramane si in el ceva ulei vechi. |
Foarte multumit!
In sfarsit vad pe unde merg, plus ca masina mea e mai frumoasa - oricum vezi si tu ca nu arata deloc rau :D, pentru o babaciune de 9 ani :D Cum adica nu ai fost multumit de uleiul ala? Mie in 7000 de km mi-a luat 1,3 litri de ulei. Maine ma duc la un test de compresie. Consumul meu acum o luna era de 7.3/100 in afara si 8.93/100 in oras consum facut plin-rulaj 130 km, plin, calculat cu regula de 3 simpa :P, deci daca nu ar manca ulei, ar consuma si mai putin??? :)) Vreau sa vad ce zic aia maine, apoi o sa incerc sa schimb uleiul! Daca problema persista, voi face o segmentare. Ma deranjeaza mult chestia asta, aveam in plan jenti faine si gume de 195/50/R15. Saptamana asta o sa ii pun plasa la grila! In iarna schimb parbrizul, cand ajung la parinti in Craiova, caci acolo e mult mai ieftin. |
Nu am fost multumit in sensul ca, de cand am pus uleiul GM, motorul a inceput sa sune mai urat, sa se auda un tacanit. Cum am pus Castrol, a disparut sunetul ala.
Pune 10w40 si vezi daca mai mananca ulei... nu prea are legatura consumul de benzina cu "mancatul" uleiului. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning