Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

VaLeX 23-08-08 19:21

Re: Kitsch Tuning .... part 2

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1711552)
full tuninnnng :lol::lol::lol::lol:
faruri g4
triple seria 5
+ multe altele:))

pacat de jante si culoarea portocalie care e draguta :) , restu e muci !

Agitatu 23-08-08 20:42

calex si toba este putzin simpatica :P

SV25MBN 23-08-08 21:00

Stopurile de E39 parca au fost facute pt berlina, asa bine se potrivesc :) Serios..

SoundIdentity 24-08-08 10:07

totusi putin e muncita si aliniata de exemplu la faruri si stopuri......ordinar e eleronul ala etajat priza de tavan si parasolarele....capota hmm,,hmm,,....in rest ca si dacie nu e chiar de jignit.......repet ca si dacie....

Bogyciu 24-08-08 10:33

Se vede ca a lucrat bine la ea, pacat ca nu a lucrat cu cap... Asa ceva face parte din categoria Kitsch-ului bine realizat :lol:

topser 24-08-08 11:54

daca dadea jos unele elemente nu mai arata asa...iar stopurile le-a potrivit bine...

markizu 25-08-08 13:50

26WRC scuze dar nu merita sa o pui aici
s-a muncit deja destul de mult avand in vedere ca e a 2 infatisare a masinii (prima fiind chiar kitch)
Stiu ca unele elemente sunt aiurea puse dar sa admiram si totusi munca depusa ok?
mersi de intelegere

dogy_10 25-08-08 18:35

eu nu va inteleg....ce daca s-a muncit 10 ani la ea daca rezultaul e kitsch...asta ea.....stai sa-i vezi cum sar pe mine acum

StreetStyle22 25-08-08 19:23

1 Attachment(s)
uita'ti aici..cea mai siglofita masina ! vazuta in tm..si in miscare ! :twisted:

madicioco 25-08-08 21:23

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1714627)
uita'ti aici..cea mai siglofita masina ! vazuta in tm..si in miscare ! :twisted:

ce tare 4+16wd cred ca daca mai avea mai punea

Agitatu 25-08-08 23:52

:))
cate gume a mancat pentru atatea actipilde :P

StreetStyle22 26-08-08 00:06

http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...16-174721.html asta a vazuto cineva ? :| :lol:

morpheusmaster 26-08-08 00:15

Fratilor sunteti belea...am vazut unele kitchuri tot aici care au fost muncite de 1000x mai mult ca dacia aia...SI TOT KITCH CU SPUME LE SPUNEATI!!! Doar daca sunteti prieteni cu ala sau nu...nu trebuie sa ne codim asa...dacia portocalie e kitch din cap pana in picioare (am vazuto si eu la Costinesti...mi sa parut Lame faza ca a mai si parcato in mijlocul statiunii, acolo la restaurantul de pe colt sa o admire tot omu...deci kitch si atitudinea...)...fi faza cu "deja e la a IIa incercare k prima data a fost kitch kitch" e si mai de condamnat caci se spune ca din greseli inveti...iar daca prima data a fost k p**a, macar a IIa oara putea sa renunte la kitchuri...dar din putz a sarit in fantana.

Este parerea mea personala, poate unii nu sunteti de acord cu mine desi sper ca majoritatea sa mio impartasiti. Respect masina ca se vede ca e muncita dar muncita aiurea...asta o face kitch. Si in final imi cer scuze daca am suparat unii respectivi cu ce am scris, ata ete...free country...

markizu 26-08-08 09:57

no ofense man
nu il stiu ..dar un coleg mi-a zis ca totusi a muncit la ea ceva timp ...
si uitandu-ma la ea intradevar a muncit .. acum treaba cu gusturile e discutabila ....
mie nu imi place dar respect munca adica nu ca alti au lipit cateva stickuri si embleme ..
trebuie sa fim cinstiti cu asta ...dar da e cam kitch dar nu kitch ...
incheiem aici ok ?

Agitatu 26-08-08 11:13

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1715154)

vai ce sorcova :))
pe o parte rotzile albastre si pe o parte albe :| daca am vazut eu bine :|
super ceasurile :> da uita ca e dacie

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning