![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
bravo ma>:)....vinerea viitoare vii si ma iei ca de obicei:))dar cu masina:))
LE: pai nu trebuie sa strangem bani:))...e vorba ca daca vrea sa se plimbe el cu noi:))) http://static.craiovaforum.ro/images.../faranumar.gif |
acum sa strangeti bani sa bagati benzina in masina :) ca o sa va plimbati mereu.
|
Care vreti sa va spal masina, ma gasiti la Splash, 20metri mai sus de interex
:D zi de zi dupa ora 14:00 |
2 Attachment(s)
Ce ziceti sa iau sa pun la pozitii?
Philips Blue Vision sau LED SMD 9 ? |
1 Attachment(s)
La proiectoare o sa pun sigur Philips Blue Vision pentru ca ledurile in proiectoare bat mai mult spre design si nu sunt practice.
|
Robert cat costa becu pentru proiector H3 ca mi s-a ars si as pune si eu dastea de la Philips.
|
Daca pui LED 90% e posibil sa iti dea eroare de bec ars in bord.....
|
Sa nu pui LED ca lui Florinel la Bmw i'a dat eroate si ii stateau semnalizarile aprinse ca la masinile americane :lol:
Oricum cele mai bune sunt Philips'urile, asa ca ia-le si pune-le. |
Ai grija de unde le iei sa nu iei teapa....si nu te arunca la alea mai scumpe:P
|
Pozitiile Philips w5w bat pe la 20lei perechea , iar cele pt proiectore h3 50 lei numai unu.
in privinta ledurilor, nush , preturile difera de la vanzator la vanzator si in functie de cate leduri SMD contine un bec... si in plus ledurile e posibil sa se arda repede. Quote:
|
Da, depinde si ce leduri iei.....eu am la plafoniera leduri, si le am de vreun an, si n'au patit nimic, fiind 10ron/bucata. Altii luand 2 leduri cu 6ron din 1Mai si'n 2 zile au inceput sa le palpaie........
|
Aceeasi problema cu palpatiul am si eu dar la un led cu pret mai mare . Robbbert, ledurile se ard mai greu ca un bec normal. Ia incearca sa scoti un bec de la pozitie si vezi daca da eroare ceva....
|
io am incercat cand aveam cielo toate ledurile de la magazinu din oras....si la 8lei unul...si dupa 2 -3 seri de ametit prin oras doar pe pozitii si proiectoare se alegea prafu...am gasit unu topit in far...
|
|
kalule...tot tu ai picat si aici ;))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning