Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 24-06-10 11:10

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3466129)
nu era asa ungure... era : fernando nu e gay ,e idolu la femei ! :omfg:

plus ca are shasa cai frumoshI

Atat am retinut :lol::lol::lol:

buddy_lexx 24-06-10 16:05

Care stiti..daca asigurarea mi-a bagat devizul la un service...eu pot sa ma duc sa-mi retrag devizu de reparatie de acolo si sa ma duc la ce service vreau eu??
La constatare a fost tatal meu si n-a stiut la ce service sa o repare...si a acceptat sa o repare la sediu KIA motors. Ce parere aveti?

askhy 24-06-10 17:07

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3466982)
Care stiti..daca asigurarea mi-a bagat devizul la un service...eu pot sa ma duc sa-mi retrag devizu de reparatie de acolo si sa ma duc la ce service vreau eu??
La constatare a fost tatal meu si n-a stiut la ce service sa o repare...si a acceptat sa o repare la sediu KIA motors. Ce parere aveti?

O poti repara la ce service vrei u, dar asigurarea iti acorda 80% din valoare, restul ii pui de la tn :|
Devizul odata depus sau masina odata dusa la service nu cred ca se mai poate ceva, acum corectati-ma daca gresec

buddy_lexx 24-06-10 17:22

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 3467151)
O poti repara la ce service vrei u, dar asigurarea iti acorda 80% din valoare, restul ii pui de la tn :|
Devizul odata depus sau masina odata dusa la service nu cred ca se mai poate ceva, acum corectati-ma daca gresec

cei de la service inca m`au contactat pentru introducerea masinii in service.
azi s`a facut constatarea...si nu a stiut ce service sa`mi treaca in dosar...si ...nah.

askhy 24-06-10 18:02

eu cand am reparat cosmelia mea am mers la Accent service de pe fermelor, chiar le au baieti... acum depinde ce vrei u sa alegi, si la corfu fac treaba buna, Brasovia iar intelesesem....

buddy_lexx 24-06-10 19:10

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 3467279)
eu cand am reparat cosmelia mea am mers la Accent service de pe fermelor, chiar le au baieti... acum depinde ce vrei u sa alegi, si la corfu fac treaba buna, Brasovia iar intelesesem....

sa vad daca pot sa`l mut la alt service..si daca pot ma voi duce la accent

valy_04TRR 24-06-10 22:07

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3467410)
sa vad daca pot sa`l mut la alt service..si daca pot ma voi duce la accent

bcr asig nu mai lucreaza cu accent service, sry :(

B16SIX 25-06-10 01:34

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3466982)

[B KIA este ok
cauta inginerul de la itp(Cip.Leu) si spunei ca esti din partea mea
sar putea sa trebuiasca sa platesti contatarea daca vrei sa o muti in alt servis ,in rest nu este nici o problema
la corfu nu recomand(iei o mare teapa :"calitatea pieselor, timp de executie ,costuri suplimentare etc") sau dus vremurile bune
[/B]

DarkNight_Racer 25-06-10 17:14

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3468346)
[B KIA este ok
sar putea sa trebuiasca sa platesti contatarea daca vrei sa o muti in alt servis ,in rest nu este nici o problema
la corfu nu recomand(iei o mare teapa :"calitatea pieselor, timp de executie ,costuri suplimentare etc") sau dus vremurile bune
[/B]

Da ce reclama proasta iti faci aline???...cum asa?, de s/au stricat treburile?..

B16SIX 25-06-10 18:25

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 3469878)
Da ce reclama proasta iti faci aline???...cum asa?, de s/au stricat treburile?..

eu nu mai sunt la corfu
m-am mutat impreuna cu Kosty la Razboieni (concurenta e mai mica ,spatiul este al meu .....nimicuri din astea)

DarkNight_Racer 25-06-10 19:23

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3470013)
eu nu mai sunt la corfu
m-am mutat impreuna cu Kosty la Razboieni (concurenta e mai mica ,spatiul este al meu .....nimicuri din astea)

Bravo aline, k in sfarsit mergeti pe cont propriu....o sa trag si eu o fuga cu narcis pe acolo sa vad ce va iesit si ce invartiti voi acolo!..:D

ady_lkw 27-06-10 12:08

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3468346)
[B KIA este ok
[/B]

Am simtit asta pe propria piele. Nici acum nu mi merge masina

DarkNight_Racer 27-06-10 13:22

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 3473776)
Am simtit asta pe propria piele. Nici acum nu mi merge masina

Haw, haw da ce faci smechere?....mai traiesti?:D
stii ce zic eu, sa iei un litru de benzina si sa/i dai fac, k sa/ti iei unua noua:D

edyopel 27-06-10 20:14

ma..am si eu o intrebare....
Cum mergeti voi pe drumurile alea din Piatra Neamt... ca eu am ramas fara spoileru de cauciuc de sub bara azi :rolleyes2:rolleyes2si era sa raman si fara baia de ulei :cry:

RyaN- 27-06-10 20:18

Quote:

Originally Posted by edyopel (Post 3474859)
ma..am si eu o intrebare....
Cum mergeti voi pe drumurile alea din Piatra Neamt... ca eu am ramas fara spoileru de cauciuc de sub bara azi :rolleyes2:rolleyes2si era sa raman si fara baia de ulei :cry:

Sunt destul de bune drumurile prin oras :D poate ai nimerit pe centura pe undeva..

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning