![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Care stiti..daca asigurarea mi-a bagat devizul la un service...eu pot sa ma duc sa-mi retrag devizu de reparatie de acolo si sa ma duc la ce service vreau eu??
La constatare a fost tatal meu si n-a stiut la ce service sa o repare...si a acceptat sa o repare la sediu KIA motors. Ce parere aveti? |
Quote:
Devizul odata depus sau masina odata dusa la service nu cred ca se mai poate ceva, acum corectati-ma daca gresec |
Quote:
azi s`a facut constatarea...si nu a stiut ce service sa`mi treaca in dosar...si ...nah. |
eu cand am reparat cosmelia mea am mers la Accent service de pe fermelor, chiar le au baieti... acum depinde ce vrei u sa alegi, si la corfu fac treaba buna, Brasovia iar intelesesem....
|
Quote:
|
Quote:
bcr asig nu mai lucreaza cu accent service, sry :( |
Quote:
cauta inginerul de la itp(Cip.Leu) si spunei ca esti din partea mea sar putea sa trebuiasca sa platesti contatarea daca vrei sa o muti in alt servis ,in rest nu este nici o problema la corfu nu recomand(iei o mare teapa :"calitatea pieselor, timp de executie ,costuri suplimentare etc") sau dus vremurile bune [/B] |
Quote:
|
Quote:
m-am mutat impreuna cu Kosty la Razboieni (concurenta e mai mica ,spatiul este al meu .....nimicuri din astea) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stii ce zic eu, sa iei un litru de benzina si sa/i dai fac, k sa/ti iei unua noua:D |
ma..am si eu o intrebare....
Cum mergeti voi pe drumurile alea din Piatra Neamt... ca eu am ramas fara spoileru de cauciuc de sub bara azi :rolleyes2:rolleyes2si era sa raman si fara baia de ulei :cry: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning