Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

StreetStyle22 07-11-09 01:30

Re: Street Legal Racing - Redline

3 Attachment(s)
Cu rabdare treci marea. :D
Da stiu..e de la textura,cred.

KrYpToN 07-11-09 01:35

arata foarte bine dar la panourile din spate straluceste sau nush ce naiba acolo nu arata bine

PlayerSUD 07-11-09 10:11

:shock:StreetStyle salivez e superbaaaa baft in continuare stiu ca nu o urci dar as vrea s-o urci:!:;)

jurec@d!xxl 07-11-09 10:11

tot este frumos dar stopurile au iesit cel mai dak le-ai da cu cv culoare mai ichisa ar arata mijto:twisted:

StreetStyle22 07-11-09 10:22

Acum incep sa redenumesc piesele nu e foarte greu,sau cel putin nu mi se pare greu..
:-)
V'or fii 3 versiuni,una aspirata,motor N/A.
A doua v-a fii turbo,a treia de rally,deoarece masina de baza e enula si aia are tot 3 versiuni si tot asa le are. :)

Maryus_x90 07-11-09 12:39

Quote:

Originally Posted by PlayerSUD (Post 2786996)
:shock:StreetStyle salivez e superbaaaa baft in continuare stiu ca nu o urci dar as vrea s-o urci:!:;)

frate deci nu va sufar pe astia cu intrebarile astea...masina nici macar nu e terminata...cred ca dupa mine un procent ar fi ca e gata vreo 30%...vreti sa scoata un beta dala de *** si pe urma sa ziceti a frate pai aia nu e bine, aia nu, mai bine aveti rabdare sa o faca pe toate si o sa vedeti atunci cum e si cat de bine e facuta...bmw l-am terminat verssiunea stock da nu l-am urcat si voi vreti sa il urce sergiu care nici macar nu a terminat de texurat tot

FesnicIlie 07-11-09 12:41

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2786585)
Cu rabdare treci marea. :D
Da stiu..e de la textura,cred.

cum i-ai aranjat usa din spate dreapta :)) :) ?

Maryus_x90 07-11-09 12:55

2 Attachment(s)
O versiune noua: E30 Sedan(4 usi) si Toyota Celica ceruta de voi :)

mitza mtb 07-11-09 13:21

Am gasit o metoda de a face printscreenuri mai usor si mai repede.... :D

cu FRAPS .. cine il vrea sa-mi dea buzz pe : simplu_mtz .. ca aici nu cred ca am voie sa il uploadez :-s

edinho_realmadrid 07-11-09 20:44

Stie cineva cum pot pastra decat jantele din obiectele cu care masina este adugata in joc(este vorba de E30 Sedan)? Vreau sa sterg masina insa sa imi ramana jantele si cauciucurile ,de care am mare nevoie ! Astept o solutie !

edinho_realmadrid 08-11-09 10:41

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 2788512)
Stie cineva cum pot pastra decat jantele din obiectele cu care masina este adugata in joc(este vorba de E30 Sedan)? Vreau sa sterg masina insa sa imi ramana jantele si cauciucurile ,de care am mare nevoie ! Astept o solutie !

Nu ma poate ajuta nimeni la aceasta problema ?

jurec@d!xxl 08-11-09 17:16

pai at cred ca ar trebui sa le cauti prin foldarele masinii si sa le bagi in parts cred nush nu am incercat:!:

edinho_realmadrid 08-11-09 17:23

Am cautat dar nu gasesc pe acolo nimic!Este posibil sa fie "cuplate" cu fisierele care a fost creata masina ?

jurec@d!xxl 08-11-09 18:32

posibil:S dar dc vrey sa scoti masina? ca arata mijto
:-P

FesnicIlie 08-11-09 20:11

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 2790436)
Am cautat dar nu gasesc pe acolo nimic!Este posibil sa fie "cuplate" cu fisierele care a fost creata masina ?

api cu ce te incurca masina dak nu tio tre nu o cumperi :D

All times are GMT +2. The time now is 10:59.

- Copyright 2026 4Tuning