![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
3 Attachment(s)
Cu rabdare treci marea. :D
Da stiu..e de la textura,cred. |
arata foarte bine dar la panourile din spate straluceste sau nush ce naiba acolo nu arata bine
|
:shock:StreetStyle salivez e superbaaaa baft in continuare stiu ca nu o urci dar as vrea s-o urci:!:;)
|
tot este frumos dar stopurile au iesit cel mai dak le-ai da cu cv culoare mai ichisa ar arata mijto:twisted:
|
Acum incep sa redenumesc piesele nu e foarte greu,sau cel putin nu mi se pare greu..
:-) V'or fii 3 versiuni,una aspirata,motor N/A. A doua v-a fii turbo,a treia de rally,deoarece masina de baza e enula si aia are tot 3 versiuni si tot asa le are. :) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O versiune noua: E30 Sedan(4 usi) si Toyota Celica ceruta de voi :)
|
Am gasit o metoda de a face printscreenuri mai usor si mai repede.... :D
cu FRAPS .. cine il vrea sa-mi dea buzz pe : simplu_mtz .. ca aici nu cred ca am voie sa il uploadez :-s |
Stie cineva cum pot pastra decat jantele din obiectele cu care masina este adugata in joc(este vorba de E30 Sedan)? Vreau sa sterg masina insa sa imi ramana jantele si cauciucurile ,de care am mare nevoie ! Astept o solutie !
|
Quote:
|
pai at cred ca ar trebui sa le cauti prin foldarele masinii si sa le bagi in parts cred nush nu am incercat:!:
|
Am cautat dar nu gasesc pe acolo nimic!Este posibil sa fie "cuplate" cu fisierele care a fost creata masina ?
|
posibil:S dar dc vrey sa scoti masina? ca arata mijto
:-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning