Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Hellman 05-06-08 01:22

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

daca masina e pe numele ei si ea are domiciliu in constanta se duce pe ecaterina varga cu copie dupa talon si buletine si completeaza o cerere si primeste permis de acces bariere ... daca nu are domiciuliu in cta ... naspa moment

wu_vladutz 05-06-08 08:34

Si-n cazul in care masina este inmatriculata in spania, la fel trebuie procedat ? ecaterina varga, copie dupa buletin, etc ?

ERY 05-06-08 10:00

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1572579)
daca masina e pe numele ei si ea are domiciliu in constanta se duce pe ecaterina varga cu copie dupa talon si buletine si completeaza o cerere si primeste permis de acces bariere ... daca nu are domiciuliu in cta ... naspa moment

Daca actele ar fii pe numele ei, si ea ar avea domiciliul declarat in Cta, si masina ar fi sot inregistrata pe raza judetului Cta, deci ar fii avut numere de Cta.

L.O.R. 05-06-08 13:50

ceva de genu stiam si eu numai ca se lua de la primarie ...

APVitza 06-06-08 18:36

Masina e pe numele tatalui meu, nu am gasit pe nimeni sa imi faca mutatie pe Constanta...altfel era demult pe numele meu :sad: cu viza de flotant nu pot obtine un permis din ala? :evil:

j.v.l 06-06-08 19:20

http://www.primaria-constanta.ro/Pri...ubDetaliuID=94

Skyppy 07-06-08 15:43

6 Attachment(s)
Wave Skijet competition si Aero GP, ambele pe plaja din Mamaia

Psycho 07-06-08 16:14

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 1572428)
Pentru tine in mod special nu este o problema. O intrebare daca ai numere de alt oras cum faci sa nu platesti taxa?

anu trecut se intra cu ... buletinu parca

APVitza 09-06-08 01:19

permisul il am de Constanta...si cu ce ma ajuta?:???:

dan_m3 09-06-08 15:30

dupa showul de la weekend, cred ca imi cumpar un avion, mam saturat de bmw ,...

:rolleyes2

dan_m3 09-06-08 16:11

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1580992)
si`mi vinzi mie bmw`u?? ;;)

care din ele il vrei ???

:rolleyes2

ct11lyv 10-06-08 21:05

atentie au venit meduzele pe plaja !!!

adyct 12-06-08 23:20

nu cumva poti sa intri in mamaia si pe la parcarea de la hotel parc?sa o iei prin fata pe la XS ca sa ocolesti barierele?

trackopen 13-06-08 00:15

Barierele sunt la Malibu .....cum vii dinspre Delfinariu .....si mai sunt alea cum vii de pe Lapusneanu ....deci nu prea ai treaba cu Hotel Parc... Ca sa eviti ar fi o cale dar e foarte ocolitor .... Intri cu masina din Lapusneanu faci dreapta inainte de Rompetrol si treci prin spate pe la Blue House si Casa Feleac ....si ajungi in aleea aia de se plimba lumea ( aleea care vine din Tabacariei si merge pana in sat de vacanta ) mergi pe aleea aia spre podu ala mic ...si faci dreapta langa Cuptorul cu Placinte ...si de acolo iesi la Bowling in satu de vacanta ;) dar decat sa ocolesti atat ...consumi si benzina/motorina ...mai mergi si printre oameni ....nu prea se merita.

trackopen 14-06-08 00:54

Liniute saptamana viitoare la Neptun ? Sau doar vreo barfa pe la aqua :???: ? Stie cineva ceva ?

All times are GMT +2. The time now is 00:10.

- Copyright 2026 4Tuning