![]() |
|
Re: Chat
Quote:
3m sunt materiale pt atelierele de vopsitorie,sunt polishuri pt finisajele vopselii dupa vopsire,nu sunt dedicate pt tratamentul vopselei unei masini.Ai dreptate,sunt bune,dar sunt bune in categoria din care fac parte,de aceea intreb cine face polish pentru intinerire si intretinere a vopselei plus ceruire. |
asha trebuia sa te exprimi .........vb maine cu colegul ca el face polish si daca da si ceara si face intretine iti sau pe pm un nr de telefon
|
|
vand iPhone, pret un leu
|
Quote:
|
gasit merci fain, dar lumina de la un bec cu un singur led inauntru e prea slaba fata de ce aveam eu in minte. Cred ca o sa incerc varianta cu 3 leduri sa vad ce iese.
|
Muncipalitatea a īnceput proiectul de sistematizare a circulaţiei, prin impunerea unor noi sensuri unice. Primele străzi afectate vor fi Jiului şi Dunării, din cartierul Īntre Lacuri. Astfel, de sāmbătă, 24 ianuarie , se instituie sens unic pe aleea de acces īntre numerele 57 şi 59, dinspre strada Dunării spre strada Jiului.
De asemenea, se instituie sens unic pe aleea de acces īntre numerele 2 şi 8)dinspre strada Jiului spre strada Dunării. Aceasta e una dintre primele măsuri luate după decizia Comisiei Municipalităţii de Sistematizare a Circulaţiei pentru descongestionarea traficului. Municipalitatea propune pentru 2009 īncă trei noi unde verzi şi o prelungire a celor actuale dar şi semaforizarea mai multe intersecţii din oraş. |
cam despre asta este vorba:
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...800&height=600 cu toate ca inainte sa puna sensuri unice ar fi fost mult mai inteligent sa asfalteze mai ales bucata care va fi sens unic catre dunarii. intr-adevar, indicatoarele sunt considerabil mai ieftine decat asfaltatul unei strazi. |
azi maine o sa trebuiasca sa vin acasa prin someseni....eu sunt cam socat :)) cu sensurile astea unice. Uitati-va pe google earth cate masini erau in centru, am sa mentionez evident ca imaginile alea sunt de vreo 5 ani.
|
Quote:
|
Re: Prezentati-va!
Quote:
|
Io nu :lol:
|
future pretender :P
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am gasit un site interesant de pierdut vremea...
http://www.norc.ro/ Asemanator cu streetiview-ul de la Google, sunt imagini surprinse continuu pe strazile din Romania. Chiar si de pe stradutele mai inguste din Cluj. Mergeti sus la search, alegeti orasul Cluj si in harta de jos apar strazile si o poza mica in dreapta. Dati full-screen si navigati pe strazile Clujului, pozate in vara 2008. Este si zoom, rotatie de 360 de grade si calitate buna a imaginilor. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning